Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ennyit errõl...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
há' persze... sõt 3X annyit.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ja és ugye akkor nem beszéltünk olyan dolgokról, hogy harkályos kopácsolás, füstölés, büdõs, mint a szemét stb.
W124-es kópéban meg eleve nem volt dízel. Egyedül a 23-asban volt az öregebbek közül, abban is csak az amerikai piacosban, ha jól emlékszem.
ezt például az A-osztály dízelmotorja hajtja,nevetséges 30 litert eszik egy óra alatt

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
te tudod,de nézegetni nekem egy autó se kéne<#nemtudom>#nemtudom>
/de lehet hogy csak kéne mennie egy kört egy 30 éves 240 d-vel😄/
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
köszönöm!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
egy veszteséges céget megvesz egy másik sokkal kisebb veszteséges cég
megmenekült a saab?-hogyne😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
respect to the man in the ice cream van
Ez tipikusan az az eset, mikor a marketingesek megpróbálják elhitetni a néppel, hogy a szar, amit látnak, az valójában direkt ilyen, és ez nagyon is jónak számít.
Ráadásul nem is mutatják végig, az is lehet, hogy a felénél már elakadtak.
De ügyes reklám, biztos sokakat lenyûgöz.
Így "élõben" (mozgásban) sokkal szebb a segge mint statikus képeken. <#eljen>#eljen>
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
0:24-nél az elrettentõ példa xD