Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/bár gondolom nem kötöd az orrunkra/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Ha Sopronban járok, írok feltétlenül pmben. 😊
(a szolgáltatás ára= 1 sör)
Tulajdonképpen másik végletet mondtam el, sajnálom, hogy potyára mentél egy drága sz@rért... törném ki a fogát a hazudozó kereskedõnek és a tulajnak...
\"If in doubt, flat out!\"
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
de azért kurva jónak, megkíméltnek hírdetni egy olyan autót, amire egy ilyen tél után rajzolni kell küszöböket meg íveket, meg miegyebet, az több mint pofátlanság.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
arról kéne beszélni mitõl jobb ennek '25%-al a hatásfoka",persze errõl szó sincs
'nyolc óra leforgása alatt 0,5 kilogramm hidrogén."-'a gyártó hidrogénnel mûködõ prototípusa ennyi üzemanyaggal kb. 50 kilométert képes megtenni"
-fél kiló hidrogénnel 50 kilóméter?-na ez is érdekes
az ára is kérdés,meg az is hogyan és mennyit lehet egy nagyvárosba ilyet telepíteni
persze mint ötlet nem rossz,de rohadt bonyolult és költséges
nevetséges a különbség, pedig ez csak figyelmesség a másik iránt
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
be is rágtam, megvettem apám haverjától a V40-et...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem opel
Tõlem pm is lehet.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Amúgy pedig felháborító....fogadjunk opel 😛PP
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
az autó magasan a legdrágább ebbõl a típusból a ha.hu-n. Felhívom, mondom mikor lehetne megnézni... Mond egy idõt, jó is nekem elõtte-utána pár kereskedést is meg tudok nézni a környéken.
meg ha valóban "kikímélt autó, egyben van "apróbb hibák itt-ott", akkor nekem megéri a 100-150K plusszt.
induláskor hívom:
-rohadásra határozott NEM a válasz, direkt megkérdezem: csomagtérzárnál sem?/típushiba/ NEM, szíjjak cserélve, nagyon vigyáztak rá, garázsban volt stb... oké, mondom nemsokára ott vagyok, addig ne menj vele sehova, meg akarom nézni hidegen hogy indul...
odaérek, autó sehol, mondom hélo mivan? áááá a csaja el kellett hogy menjen megetetni a tanyára a macskákat, na mondom bazdmeg ennyit a hidegindításról. fázok-várok a haverommal/kasznis-autószerelõ/ jó egy félóra múlva elõjön a csaj egy olyan kotvány autóval basszátok meg, hogy majdnem elsírtam magamat. a gyerek még közben mutatott valami ezeréves lerúgott okádék szétpadkázott felnit, ami szerinte legalább 100K-t ér.
na mindegy az autó:
elsõ helyzetjelzõ sehol
belül olyan szintû kosz-avar-por-kavics, hogy nekem az utánfutóm tisztább fa szállítása közben
a szíjjak-feszítõk nem tudom mikor voltak cserélve, de valami nagyon elbaszott hangja van az egész motornak.
és körbe az összes ív, tetõ /síkon, tehát nem illesztésnél, nem élen/ motorház/szintén síkon/ rozsdás, néhol szó szerint ÁTrozsdásodva, ja és mondanom sem kell amire dirket rákérdeztem, a csomagtartózárnál olyan rozsda van, hogy az ujjamat be tudnám tenni az ajtó belsejébe.
ajtók kotyognak
az egész autóból valami nagyon perverz leharcoltság árad
és a csúcs: letörve a hátsó ablaktörlõ...
és mondomn ezt hogy? aszongya a gyerek, nem törölt, ez õt felidegesítette, és LETÖRTE. na mondom barátom akkor valóban jó gazdája voltál.
komám közben odasúgja, hogy ha én is segítek akkor van 200K meló csak az elemeken haveri alapon 😊 körbeméri, azt mondja egy azaz egy ép elem van rajta, de azt is meg merné kockáztatni, hogy tetõn volt anno az autó...
és hansúlyozom, a legdrágább ilyen kocsi a neten, faszának hírdetve, és a gyerek egy 50/!/-est engedne max.
na mondom elmegyünk a kocsmába kiszámolni a dolgokat, majd lehet visszanézünk.
anyádat!
/jelenleg is fent van a ha.hu-n/
ha magára ismer emberünk akkor ezúton közölném hogy a kocsi olyan 550-600-at ér maximum. de a hírdetett/majdnem dupla/ ár nemhogy nevetésges, hanem eleve pofátlan kamu az autó leírásával összekötve, úgyhogy b+ utólag is!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"há' persze! szemefénye volt a tulajnak"
Aztán az extrák 3/4-e egyáltalán nem, a maradék pedig akadozva ment csak...
respect to the man in the ice cream van
Éjszaka? Akkor nem is süt a nap! 😄
Csak viccelek, nyilván nappal begyûjti az energiát, aztán este rádugod a kocsit és az este folyamán elõállít és beletankol 50km-nyi hidrogént.
Arra lennék kíváncsi hogy teljesít szürke, fátyolos téli napokon mint amik most voltak itthon...
itthon minden autó nyugati-idõs-orvos-vak házaspáré volt, esõben-télen sosem használták, az extaxik jobb 1 ülése is csak azért kopott, mert a doktor Úr néha erõsen dobta be a táskáját...
nekem ne mondd, megnéztem decemberben én is pár autót, egy Golf tulajt majdnem komolyan lecsaptam, mert a kamujai miatt fagyoskodtam meg áztam vagy másfél órát, és az autó akkora szintû trágyadomb volt, hogy a cigányoknak nem lehetett volna felébe' sem eladni...
Lassan elhallgathatnak azok is, akik szerint dirty energia kell a hidrogén elõállításához...