Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Akinek volt kispolákja, az már borult vele 😄
SötétBarom
Hát igen. 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pajti

<#eljen>

I.C.ram
Mi a gond vele? Ez nem sztrítrécsingre készült.
I.C.ram
Na már el is adták. Legalábbis nincs benne a rendszerben már.
bardocz
300 lóerõ automata váltóval, FUCK YEAAAAH!!4
GregSB
Kommenteket is érdemes elolvasni, sokan leírják a tapasztalataikat.

GregSB
Alkoholistáké a jövõ?

Ha lenne egy ezres stiftem, vagy valami hasonló városi rohangáló autó tuti kipróbálmán, mer' ócsó.

I.C.ram
Beraktam a kedvencek közé 😊 Van pár ismerõs arc itt is. 😊
I.C.ram
Ja, a színe elég jó, kívül-belül. Ez a leder brasil kárpit meg a kedvencem a 24-esben.
I.C.ram
Elvileg nem volt törve még. Egy új kormány ezekbe meg olcsóbb, mint bebõrözni. Szóval nem hiszem, de tudja a franc.
mindig tanul az ember valami újat...
Mercedes-Benz Cars a topik címe 😊 Azért kérdeztem, mert ma már be lett linkelve oda is ugyanez az autó. A színe borzasztóan tetszik.

pszihopata
gondolom véletetlenül sem azért lett behúzva a kormány mert már egyszer kinyílt

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

I.C.ram
ami ráadásul légzsákos... Ergó nem tud kinyílni a légzsák ütközéskor... 😛
I.C.ram
Ja meg a kormány is át van húzva...
I.C.ram
Az a bajom vele még, hogy újra leht húzva a kárpit, de legalább gyári kárpittal. Áthúzták az ülés elõredöntõ gombot is. Lehet látni, ahogy kitüremkedik oldalt.

Az index fórumon még nem jártam, legalábbis a Mercisen, csak az állólámpáson. Az egyik "klub"társ ismeri a tulaját, állítólag nagyon gondos gazdája volt.

Ha 24 szelepes lenne a motorja, neadj'Isten 320-as, akkor rögtön rámozdulnék, de így kicsit még várok inkább, hátha felbukkan valami jó a luxusadó miatt 😊

Mi a mercis topik címe?
Áhh ótvar szarok a hátsó gumijaim. Simán elakadok hóban velük, ma is hárman toltak ki a hóból...

i.c.ram ezt a mercit szerintem érdemes megnézni, a motort leszámítva, ami nekem is bõven jó lenne... véletlenül nem látogatod te is az indexes Merci fórumot?

autoszimulator
engem így már elõztek is meg nagy mutogatva 😄

kuplung beragadás a szõnyeg mögé nekem is volt már, muter autójában van ilyen szarság, enyémben épp emiatt nincs, de volt már, hogy a fékrõl nem tudtam felemelni a lábam, mert a sarkam beakadt, vagy épp a kuplungot nem tudtam felengedni. Egyszer elõzés elõtti visszaváltás után nem sikerült, kicsit kellemetlen volt<#gonosz1>

.: mobilize.hu :.

bardocz
Ja, vannak ilyenek. Kedvencem még, akik kis utcában 1 sebességben végighuzatják a kocsit, szétpörgetik feleslegesen, majd kanyar elõtt nagy fék, és lassabban fordulnak, mint nagyanyám.
cement
jaj a papák azok szörnyûek... elõbb jövök haza, egy nyílegyenes szakaszon látom már jó messzirõl hogy pirosat kapok. elvettem a gázt, gurulok a lámpa felé, hogy majd mire odaérek pont váltson. kb 100-120 méterre volt még a lámpa, és nagyon piros, látom mögöttem opel astra villogtatja a reflektort... gurulok tovább, azt látom hogy egy papika vezeti, és a mellete ulo mamikának mérgelõdik meg mutogat, hogy miért nem halad ez a gyökér elõtte ... mert a sok balfasz addig nyomja amig lehet aztan satu fek es megall a lampanal pedig messzirol latni hogy piros...

respect to the man in the ice cream van

Balyy
Hasonlót láttam én is csak zsigával. Azt hittem vmi sztrítracsingos.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

bardocz
Amiket videót néztem csak arról volt szó. A szõnyeg elõrecsúszik, és emiatt megakad, és nem tud visszaállni.
I.C.ram
Nem hiszem, hogy csak padlógáznál akadna be a gázpedál.
bardocz
Ja, öreg papák is nyomják. Múltkor egy bácsika dugóban folyamatosan kb 4000-en forgatta a szerencsétlen Suzukiját, aztán majd gondolom szidja a kocsit, hogy milyen szar benne a kuplung, és elég. 2 méterenként nyomta neki, mint a barom, elõször azt hittem letarol mindenkit maga elõtt, de nem.
Balyy
Én most csak arra szitura gondoltam amikor üveghangon küldi, néha néha meg leugrik a kuplungról, aztán meglepõdik h milyen darabos benzin.
(ja és nem csak nõk, öreg papák is) 😄

bardocz
Na akkor meg inkább parkolásnál zúzza meg kicsit a kocsiját alacsony sebességnél, mint hogy visítva markolja a kormányt, amikor 140el közelít a gyalogosátkelõhöz.
Balyy
Csak a nõk egy része! 😄

bardocz
Szerintem kevés ember parkol padlógázzal, aztán kitudja.
I.C.ram
Mondjuk azért kellemetlen tud lenni, mikor parkolnál, és egyszercsak beragad a pedál 😄
SötétBarom
😄DDDDDDd

Ez mekkora 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

cement
jaja en naponta orakat bongeszem a mobile.de-t, es ha van egy karc vagy horpadas, az kulon le van fenykepezve, hogy ne erje meglepeteskent az erdeklodot. botrany hogy itt meg ugy teszik fel hogy hibatlan, mit gondolnak, majd az az ember aki hibatlan autot keres es megadja erte a plusz pénzt, az majd meg fogja venni ha hulladék állapotú autó várja a szemlénél? 😄

respect to the man in the ice cream van

autoszimulator
hát ezaz, teljesen gyári állapot, semmi plusz króm cucc, ráadásul a felni sem a gyári alu, hanem a jó kis fekete ocsmány téli acélfelni. Gyorsan sem mentem, telefon sem volt a kezemben, lehet messzirõl betörõnek minõsültem, de már most a környék találgat, miért kísért haza 5 rendõr. Drog, rly.

GregSB
Amcsi rendõr volt. No comment 😄

Természetes szelekció.

desigo
Balyy
Érdekes cikk cím:
A VW le akarja pipálni a Toyotát
Persze rossz az aki rosszra gondol.<#vigyor3>

Csabesz6
😄DD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pszihopata
FAW Hongqi

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

GregSB
Milyen kocsiról üvöltözik ez az idióta? 😄

Oldalról úgy néz ki mint egy RR Phantom, az eleje meg mind egy régi moszkvicsé.

Ez is a kínai kopipészt autóipar egyik remeke? 😛

R0zs0máK
*nyálasan

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

R0zs0máK
Nekem haverom karambol után matt részegen fújta elõször rossz oldalról a szondát. Rászólt a rendõr, hogy másik oldalát fújjad, hülyegyerek...erre fogta és így nálasan brûzölve belefújta a rendõr arcába, hogy ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY? PFFFFFFFFFFRRRRRR 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Csabesz6
Nekem egy éjszaka alatt 2 adag sün jutott, 30 perc differenciával.
Fogadtam is haverral, hogy tuti még 1x megállítanak, bejött.
A végén már csak ott röhögtem a kocsiban.

De a legjobb az volt amikor elõször szondáztattak.Ugye életemben nem láttam még szondát.Rendõr odanyomja:
-Megfújná?
Erre én:
-Hol kell bekapni?
-Nem uram, nem kell bekapni, csak megfújni.

Mit gondolhattak ezek utána xD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

O_o pont egy gyári állapotú volvo-t szúrtak ki?
Vagy azóta vettél már 20 colos krómfelniket? 😄

Amúgy ez a villogóval menet közben lekapcsolás OK NÉLKÜL szerintem csak nálunk fordulhat elõ. Engem is sokszor aláztak már így meg. Kedvencem mikor a buszmegállóba terelnek be, ahol saccra 30-40 ember vigyorog a képembe a procedúra közben. Mocskos kárörvendõk.<#zavart2>

autoszimulator
akkor nekem meg a többi embernek, akik már fizettek, szépen adják vissza az érte leperkált pénzt...
vagyonadó autós részét mikor kitalálták is meddõ volt, ilyen fajta besorolás alapján, ahol csak a teljesítményt nézik, szóval ebben a formában annak sem adok sokat, és legalább át lesz alakítva.

De ha már szervekrõl van szó, tegnap éjjel jöttem haza, és a házunktól kb 300 méterre utánameredt egy rendõrautó, azonnal villogás, sziréna. Ej mondom nem állok meg, majd a házunk elõtt. Na persze még jobban tolta neki a hangot, pedig benyomtam az elakadásjelzõt is, hogy vegye az adást, hogy látom. De nem, felkeltette a fél környéket. Beállok ház elé, abban a pillanatban másik irányból már mögém száguld egy másik autó, mintha a kitolatásomat akarná akadályozni. Kiszállok, két autóból kiömlött 5 rendõr, és nézegetett engem, a kocsit. Há' mondom vmi gáz van-e, aszongya rutinellenõrzés. Meg mér nem álltam meg, meg kell állni. Mondom há itt lakok, ezért gondoltam.. nem, ott kell megállni. KÉrdezem, esetleg keresnek valakit? nem, mindig van ilyen. hát mióta itt lakom, egy rendõrautót nem láttam, nem még egyszerre kettõt igazoltatni. Na mindegy, végül nem lettem bûnözõ, meg semmi. De ahogy nézem, a cigányok azóta is jogsi meg forgalmi nélkül száguldoznak, szóval megint sikerült a legjobb embereket igazoltatni.

ha sokan felháborodnak mindig megijednek a szervek.

Lassan ideje lenne felháborodnunk a luxusadó miatt is. bár úgy halottam a subarusok már gyûjtik az aláírásokat. Jó lenne vmi országos akciót szervezni.

Nah azt hittük, neked van hozzáférésed. De kivárjuk, köszi! 😊

Ismerõsnek van hozzáférése.

Egyelõre ne küldjetek többet (priviben is kaptam), ugyanis nem annyira egyszerû a mûvelet, ráadásul káreseményeket már nem biztos hogy tud csekkelni, mert volt vmi szigorítás a jogosultságokban. Várjunk amíg találkozom vele, azátn válaszolok akinek tudok.

Csabesz6
AFW-996