Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha lenne egy ezres stiftem, vagy valami hasonló városi rohangáló autó tuti kipróbálmán, mer' ócsó.
Mercedes-Benz Cars a topik címe 😊 Azért kérdeztem, mert ma már be lett linkelve oda is ugyanez az autó. A színe borzasztóan tetszik.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Az index fórumon még nem jártam, legalábbis a Mercisen, csak az állólámpáson. Az egyik "klub"társ ismeri a tulaját, állítólag nagyon gondos gazdája volt.
Ha 24 szelepes lenne a motorja, neadj'Isten 320-as, akkor rögtön rámozdulnék, de így kicsit még várok inkább, hátha felbukkan valami jó a luxusadó miatt 😊
Mi a mercis topik címe?
i.c.ram ezt a mercit szerintem érdemes megnézni, a motort leszámítva, ami nekem is bõven jó lenne... véletlenül nem látogatod te is az indexes Merci fórumot?
kuplung beragadás a szõnyeg mögé nekem is volt már, muter autójában van ilyen szarság, enyémben épp emiatt nincs, de volt már, hogy a fékrõl nem tudtam felemelni a lábam, mert a sarkam beakadt, vagy épp a kuplungot nem tudtam felengedni. Egyszer elõzés elõtti visszaváltás után nem sikerült, kicsit kellemetlen volt<#gonosz1>#gonosz1>
.: mobilize.hu :.
respect to the man in the ice cream van
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
(ja és nem csak nõk, öreg papák is) 😄
Ez mekkora 😄D
respect to the man in the ice cream van
A VW le akarja pipálni a Toyotát
Persze rossz az aki rosszra gondol.<#vigyor3>#vigyor3>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Oldalról úgy néz ki mint egy RR Phantom, az eleje meg mind egy régi moszkvicsé.
Ez is a kínai kopipészt autóipar egyik remeke? 😛
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Fogadtam is haverral, hogy tuti még 1x megállítanak, bejött.
A végén már csak ott röhögtem a kocsiban.
De a legjobb az volt amikor elõször szondáztattak.Ugye életemben nem láttam még szondát.Rendõr odanyomja:
-Megfújná?
Erre én:
-Hol kell bekapni?
-Nem uram, nem kell bekapni, csak megfújni.
Mit gondolhattak ezek utána xD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Vagy azóta vettél már 20 colos krómfelniket? 😄
Amúgy ez a villogóval menet közben lekapcsolás OK NÉLKÜL szerintem csak nálunk fordulhat elõ. Engem is sokszor aláztak már így meg. Kedvencem mikor a buszmegállóba terelnek be, ahol saccra 30-40 ember vigyorog a képembe a procedúra közben. Mocskos kárörvendõk.<#zavart2>#zavart2>
vagyonadó autós részét mikor kitalálták is meddõ volt, ilyen fajta besorolás alapján, ahol csak a teljesítményt nézik, szóval ebben a formában annak sem adok sokat, és legalább át lesz alakítva.
De ha már szervekrõl van szó, tegnap éjjel jöttem haza, és a házunktól kb 300 méterre utánameredt egy rendõrautó, azonnal villogás, sziréna. Ej mondom nem állok meg, majd a házunk elõtt. Na persze még jobban tolta neki a hangot, pedig benyomtam az elakadásjelzõt is, hogy vegye az adást, hogy látom. De nem, felkeltette a fél környéket. Beállok ház elé, abban a pillanatban másik irányból már mögém száguld egy másik autó, mintha a kitolatásomat akarná akadályozni. Kiszállok, két autóból kiömlött 5 rendõr, és nézegetett engem, a kocsit. Há' mondom vmi gáz van-e, aszongya rutinellenõrzés. Meg mér nem álltam meg, meg kell állni. Mondom há itt lakok, ezért gondoltam.. nem, ott kell megállni. KÉrdezem, esetleg keresnek valakit? nem, mindig van ilyen. hát mióta itt lakom, egy rendõrautót nem láttam, nem még egyszerre kettõt igazoltatni. Na mindegy, végül nem lettem bûnözõ, meg semmi. De ahogy nézem, a cigányok azóta is jogsi meg forgalmi nélkül száguldoznak, szóval megint sikerült a legjobb embereket igazoltatni.
Lassan ideje lenne felháborodnunk a luxusadó miatt is. bár úgy halottam a subarusok már gyûjtik az aláírásokat. Jó lenne vmi országos akciót szervezni.
Egyelõre ne küldjetek többet (priviben is kaptam), ugyanis nem annyira egyszerû a mûvelet, ráadásul káreseményeket már nem biztos hogy tud csekkelni, mert volt vmi szigorítás a jogosultságokban. Várjunk amíg találkozom vele, azátn válaszolok akinek tudok.