Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti

<#hehe>

MikX
látom te vagy itt a legnagyobb autóguru, aki vágja a témát kívülrõl...
Nem értek a hondákhoz nagyon, de itt van pár Hondás emberke, aki lehet azért tuja mert ilyen körökben mozog, de TE jobban tudsz mindenkinél mindent...
Senki nem tiltja meg h vegyél olyat, azt amikor kiderül h 3 ból hegesztette össze józsi bá' épphogy...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

pajti
maffioso
😄 te is kurvára képben lehetsz😄 emberek kérlek, legalább hülyeségeket ne irkáljatok...600-620 körül már annyira jo állapotuak vannak h nem igaz...nem hogy 900k...baromság
másik meg legalább olvassátok el amit irok, azt irtam belépõ, és linkeltem két kocsit ami az árnak megfelelõ ennyi

\"If in doubt, flat out!\"

desigo
500-ért kár elindulni otthonról
normálisabb 6-genek 900-tól kezdõdnek
maffioso
ne gondolkozz fölösleges
találgatni hülyeség, gondolom itt mindenkinek kismillio tapasztalata van 500ér 6gen hondával
egy megoldás van, elkell menni hozzáértõ taggal és megnézni ennyi
nem találgatni meg a faszom tudja

fifi
5-6ért a 6gen gondolom azért annyi, mert olyan kurva jó...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

maffioso
ja elég rendbe van ugy tünik, de errõl nem lehet eldönteni h tip top-e vagy rizsa, vagy milyen állapot
csak zért mutattam hogy 500 az valoban a belépõ a hatodik generáciohoz, pláne a száz ráforditással
de nekem 5ös kell, olyannal mentem és egy álom(gondolom a hatos se rosszabb de na...😄)

cement
hallottam errõl az akcióról, de ez csak az EU-n kívüli rendszámokra vonatkozik, az eu-n belüliekkel egyszerûen nem tudnak mit csinálni. az EU közigazgatásilag egy ország

respect to the man in the ice cream van

Máté94
Elsõ a legjobb.
maffioso

Jó, akkor vegyél 500-ért 6gent 😄 lol
maffioso
250ért speciel nincs ilyen, hidd el tájékozodtam, és az 500plusz 100 ráforditás már inkább belépõ a hatoshoz

Magnumrolcsi
Hassan B
Jó kis autó is ez, nekem is terveben volt egy darabig, csak aztán pénzem nem volt rá, most meg már inkább rwd-t tervezek. De ha összehozol valami jót...<#eljen>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

desigo
pajti
Én csakis szígorúan gyári kinézetût vennék.

pajti
Hát te tudod , de nagyon ki kell fogni a Hondát(is)
Mert itthon a többsége kuka.. Ami meg jó azt nem adják el.. <#idiota>

Nyilván, akkor vegyél 250-ért 😊 Van annyiért is, csak az olyan is...
Máté94
A betétekre értettem😊
maffioso
bocs a tripláért, most jutott csak eszembe h lehet h a belsõre is szoltak a megjegyzések, az valoban hagy némi kivánni valót maga után, de konkrétan a megjelenésére gondoltam, ami szerintem viszonylag szolid

cement
hát aminek narancssárga mûanyagelemei vannak belül az bármilyen szemmel nézve ronda 😄

maffioso
lehet neked nem tetszik de nekem konkrétan a linkelt auto is iszonyat bejön, valoszinüleg mert más szemmel nézem

maffioso
5genbõl nem kell 500ér nézegetni meg százas vétel után

cement
ja, én is meglepõdtem

desigo
"szombat ÉJJEL háromnegyed 1-kor "
wtf? ez most komoly?
Jó is ez az autó. Csak ne ilyen csicsásat vegyél.
Ha jót akarsz akkor 500 körül nézegetsz minimum, és számolsz még egy 100-ast rá vétel után.
Máté94
Hogy néz már ki szerencsétlen...<#szomoru1>
maffioso
nézegettem és számolgattam, lehet hogy egy 5genes civicet összetudok majd hozni, és a legjobb h nem a legalja árból, ahol azért könnyen zátonyra futhatok
erre felbuzdulva olvasgattam totalcaron népitéletet...mégjobban szerelmes lettem ebbe a kocsiba

cement
írtam totalcar autojogászba egy igen csak terjedelmesre és virágnyelvûre sikeredett levelet, remélem kiteszik a fõoldalra 😊)

R0zs0máK
Volt mostanában valami hír arról, hogy ezt szabályozták/szabályozni fogják, nézz utána! Lehet jan 1-tõl változott már, télleg nemtom...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Willi Betz
Engem másfél hónapja büntettek meg ezek a férgek 20 ezer ft-ra. Mert,hogy zöld területen álltam,igaz egy deka fû nincs ott ahol volt az autóm😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

cement
felhívtam a kormányzati tudakozót vagy mi a faszomat, ott azt mondta a csajszi, hogy az számít, amikor a határozatot meghozták, és az a levélen valóban ápr. 26 (abba most ne menjünk bele hogy a faszkalapok miért épp a határidõn belül hoznak határozatot). nem értem miért ehhez viszonyítják, 28-án postázták szóval kinyalhatják, fõleg hogy az állampolgárnak 30 napja van befizetni ha 1 nappal késik már seggbekúrják...
de leszarom kedden bemegyek ugatni a közterület felügyelet irodájába, hátha elérek valamit, mert amúgy is csípi a szemem, hogy miért büntettek meg szombat ÉJJEL háromnegyed 1-kor egy tökre forgalommentes egyirányú utcában, úgy hogy senkit nem akadályoztam. ezeknek a faszoknak nincs más dolgok éjszakánként? ilyet még nem basztam
egy próbát megér, egy asztalcsapkodás meg mindig jólesik az embernek.

pszihopata
vigyázz, a fanatikus 2 darab után már nepper😄

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

neevous
Akkor megint magamból indultam ki😊

cement
a közterületes bírság hogy évül el? a papíron az van, hogy márc 27-én büntettek meg, és ma kaptam meg. azt mondta a postás ápr. 28-án adták fel. én úgy tudom, ha 30 napon belül nem kapom kézhez nem kell befizetni. ti hogy tudjátok?

pszihopata
szép elmélet csak semmi valóságalapja
az átlagember burgenlandig jut el,a nepper meg belgiumból nyergessel hozza a kocsikat
ha 2 kilót tesz rá még mindíg olcsóbb,arról nem beszélve hogy a bejáratott hivatalokban pilanatok alatt megvan neki minden,a pógár meg toporog mert szopatják és nem tudja a dörgést

a 90-es évek eleji népvándorlás már rég a múlté,egy-két fanatikustól eltekintve

neevous
Arra akartam célozni, hogy most a nepper adhatja simán 800ért a lepukkant szarját, hiába mondjuk ugyanabból a típusból tök jó állapotban vannak külföldön 450ért, egyszerûen nem éri meg kimenni érte. Pont a nepper járna rosszul, ha mondjuk kimenne valaki és papírral együtt behozza mondjuk 550ért és nem a szarját veszi meg 800ért.

pszihopata
a neppereknek jó lenne,mert fõleg õk élnek a használtautó behozatalból

az újautó kereskedõknek lenne rossz,meg a bankoknak mert nem menne a hitel
a döntéshozóknak ezek a lobbik többet fizetnek

neevous
Pedig azért mindenkinek jobb lenne, ha lehetne rendesen autót behozni, kivéve a neppereket. Mennyivel jobb lenne, hogy könnyebben le tudnák az emberek cserélni a régi szarjaikat valamivel kissebb fogyasztásúra, zöldebbre (hasonlítsuk össze a kinti árakat az itteniekkel), emelett némi adót is dobnának a közösbe.
De nem, nem és nem.

pszihopata
ha eredetiek a külföldi dokumentumai akkor 2009 juúnius 1-tõl nem kell származásell. és eredetiség vizsg.

frankón ki van találva hogy ne érje meg behozni,egyedül haszonjármûvet éri meg mert ott nincsen reg.dij.

pszihopata
kb. egy éve vett egy haverom az anyjának 350-ért egy 2.0D sunny kombit csillió kilóméterrel

belövette valami 15 ezerért az adagolót lecserélték a 'kátrányt',azóta hajtják gond nélkül

cement

Tufa
egy 1.3as 2006os swiftre annyi 😊 új 530D-re 100 Euro fölött 😊

Máté94
Nem, csak tudom, hogy mennyire bajos egy ilyen dolog.
Caby
itthon sem olcsóbb, elég sokmindentõl függ (tulajdonos/üzembentartó életkora, autótipus, lakhely stb stb) <#idiota>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

SötétBarom
De, az csodálatos. Leszámítva, hogy az osztrák biztosítás 40-50 euro havonta <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

R0zs0máK
Wow...ennyi autót hoztál már be külföldrõl, hogy így zsigerbõl vágod hogy megy ez?

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

cement
a sok szlovak, nemet, luxemburgi es lichtenstein-i rendszámos autó is minden fantomcégek nevén van, hogy megkerüljék az istentelen magas regadót. ez is a rendszer hibája, mert így rakat adótól elesik az állam. ha alacsonyabb, reálisabb regadó volna, akkor nem választaná mindenki a bonyolult külföldi papírt