101020
.
-
#86959 hogy, a mi lesz kész? fasza AUTÓ? -
#86958 amúgy mi lenne ha a régi calibrát kezdenék el újra gyártani? előszednék a kis polcról a régi terveket stb kicsit modernizálni és kész is a fasza autó :D -
#86957 Hát ha ugyanez lesz a neve, akkor majd én gyors elásom, mielőtt tényleg feltámadna:D -
Borg #86956 Kár, hogy biztosan lebutítják ezt a koncepciót... egy egyszerű Insignia Coupe lesz belőle valszeg. -
#86955 Már ideje volt,hogy bejelentsék:D Már mióta kész van ez a koncepció! -
#86954 sztem zurán néz ki :D -
#86953 Feltámad az Opel Calibra.
-
#86952 haver ismerősének az almerájából a komplett motort vitték el -
#86951 A múltkor volt TC-n egy sztori egy autóról, ami alól éjjel lefűrészelték a katalizátort. Kibaszottul bicskanyitogató dolgok ezek. >| -
#86950 aki ezt keresi :) -
Kár a Porscheért -
#86948 Attól függ. Ha mondjuk pont zsír új téligumi volt rajt, akkor még többet. Mocskos férgek. Érted. Nem lakótelepen, éjjel. NEM. NAPPAL, AZ ERDŐBEN. Ki a faszom mászkál kerékkulccsal ilyen helyen?! -
#86947 ezzel kb szereztek 4x8eFT-ot... -
#86946 ez magyarország :| -
#86945 Ez mi bazmeg?! -
#86944 :DD -
#86943 Valós lehet amennyiben a dinók korában indultak el vele és azóta folyamatosan megállás nélkül fénysebességgel közlekedik :D -
#86942 Vajon valós km lehet? Érdekes mindenesetre, egy szemlét megérne:). -
#86941 én azokat szeretem akik már kilométerről villognak,rendszerint nagy kszenonos audis bemvés vagy folksvagenes -
#86940 Ja az lemaradt, hogy nem előzi ki a kamion, de ki se megy a külsőbe, ott csorog a kamion után a belsőben. -
#86939 A régi M0-son lehetetlen haladni. Egyrész van 3-4 telepitett trafi, másrészt mindig megy valaki előttem, aki nincs tisztában a kocsija dimenzióival, és egyből befosik amikor egy kamiont ki kéne előzni, mert ott a betonfal egyből balra :D -
#86938 DE! :DDD -
#86937 MO vagy M0?
Nem mindegy:D -
#86936 M0 megint más. ott néha televan a gatyám... -
Borg #86935 Csak ugye ott néha oka is van. Ugyanis MO-n a külső sáv általában gecirossz, ezért megyek én is belül ha lehet. Viszont ettől még 50-60-al, és nem feltartva másokat. -
#86934 én is 100-110-el szoktam menni:D na jó a külsőben ha bemerészkedek a belsőbe megléptetem 130-140ig -
#86933 szinte nem is meglepő. a héten is kijutott pár majom nekem is..
tempomat óra szerint 140re belőve (gps szerint olyan 132). utolérek valakit, elkezd gyorsítani és nem enged el. elmegy kb 40méternyit, vissza állok mögé, megint lassul, megint előzném, megint elhúz. de hogy mi a kurva anyjáért bassza a csőrét ha megelőzi egy teherautó... -
#86932 Olyan is akad...elég sok. Az még durva,mikor teherautót tart föl személyautó,mind ezt belső sávban:DDD -
#86931 engem még az is zavar, ha városon belül mennek a belsőben 30-cal. -
#86930 Mert nekik a belső sávba szól a jogsiuk,B mint belsősáv :DDD Egyébként tényleg kurva irritáló... -
#86929 Botrány ami az autópályákon megy.
A sok autós noob beáll 100-al a belső sávba és kényelmesen autókáznak.
Nehogy lehessen haladni.Három csepp eső esetén ez a sebesség drasztikusan csökken de ki nem mennének belülről.
Kamionosokkal nincs annyi bajom,inkább főutakon akarnak néha letolni az útról :/ -
#86928 hát nem is tudom. megvan viselve az idegrendszerem az utóbbi időben :DDD asd -
#86927 Komoly kalandokba keveredsz, hogy bírod? :DDdsa -
#86926 *kilazitsd -
#86925 Normális esetben egy darab csillag csavarhúzó kell hozzá,hogy kilazatsd a bilincset,utána már lehúzható a cső róla. A felfogatása is asszem csillag csavarral van. -
#86924 nekem a B corsán meg a Trabin kézzel is ment. már egyszer megfogadtam, hogy nem fogok görcsölni azért, hogy más problémáját megoldjam. ha neki ez kellett, egye is meg. -
#86923 jó, de nekem semmim nincsen, csak késem :DDD -
#86922 Hát szedd le a légszűrőt,egy bilincs tartja :DDD Mit gondolsz Omegán én hogy cseréltem,meg az Astrán?:DDD -
#86921 Hát azért egy légszűrő leszerelés nem akkora moly általában.Még ezeknél a az új "bonyolult" cuccoknál sem. -
#86920 az előző generáción (B) sem volt valami leányálom az izzócsere jobboldalt, nade itt...
arról nem is beszélve, hogy sokkal pörgősebb a C motorja (85-nél 3ezres fordulat, a másikon 105 körül volt annyin). de állítólag kevesebbet fogyaszt. namegnézem én azt. egyedül talán a lábtér a több az anyósülésen, de csak azért, mert a C-ben olyan kicsi kesztyűtartó van, és nincsen "polc" alatta, mint a B-ben (a miénkben legalábbis van). Úgyhogy egyelőre ott tartok, hogy: SZAR az egész.