Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értek a hondákhoz nagyon, de itt van pár Hondás emberke, aki lehet azért tuja mert ilyen körökben mozog, de TE jobban tudsz mindenkinél mindent...
Senki nem tiltja meg h vegyél olyat, azt amikor kiderül h 3 ból hegesztette össze józsi bá' épphogy...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
másik meg legalább olvassátok el amit irok, azt irtam belépõ, és linkeltem két kocsit ami az árnak megfelelõ ennyi
\"If in doubt, flat out!\"
találgatni hülyeség, gondolom itt mindenkinek kismillio tapasztalata van 500ér 6gen hondával
egy megoldás van, elkell menni hozzáértõ taggal és megnézni ennyi
nem találgatni meg a faszom tudja
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
csak zért mutattam hogy 500 az valoban a belépõ a hatodik generáciohoz, pláne a száz ráforditással
de nekem 5ös kell, olyannal mentem és egy álom(gondolom a hatos se rosszabb de na...😄)
respect to the man in the ice cream van
][ ВАЗ ][
Mert itthon a többsége kuka.. Ami meg jó azt nem adják el.. <#idiota>#idiota>
Ha jót akarsz akkor 500 körül nézegetsz minimum, és számolsz még egy 100-ast rá vétel után.
erre felbuzdulva olvasgattam totalcaron népitéletet...mégjobban szerelmes lettem ebbe a kocsiba

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
de leszarom kedden bemegyek ugatni a közterület felügyelet irodájába, hátha elérek valamit, mert amúgy is csípi a szemem, hogy miért büntettek meg szombat ÉJJEL háromnegyed 1-kor egy tökre forgalommentes egyirányú utcában, úgy hogy senkit nem akadályoztam. ezeknek a faszoknak nincs más dolgok éjszakánként? ilyet még nem basztam
egy próbát megér, egy asztalcsapkodás meg mindig jólesik az embernek.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
az átlagember burgenlandig jut el,a nepper meg belgiumból nyergessel hozza a kocsikat
ha 2 kilót tesz rá még mindíg olcsóbb,arról nem beszélve hogy a bejáratott hivatalokban pilanatok alatt megvan neki minden,a pógár meg toporog mert szopatják és nem tudja a dörgést
a 90-es évek eleji népvándorlás már rég a múlté,egy-két fanatikustól eltekintve
az újautó kereskedõknek lenne rossz,meg a bankoknak mert nem menne a hitel
a döntéshozóknak ezek a lobbik többet fizetnek
De nem, nem és nem.
frankón ki van találva hogy ne érje meg behozni,egyedül haszonjármûvet éri meg mert ott nincsen reg.dij.
belövette valami 15 ezerért az adagolót lecserélték a 'kátrányt',azóta hajtják gond nélkül
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu