Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ez gyász, hogy néz már ki 😄
Én szerettem régebben a blaupunktokat, de botrány a dizájn...

Pióból ezek lennének elõlap mögötti SD-vel:

A második az újabb verzió. Szerintem szép.
desigo
nekem ilyen van csak kék-piros
a cdket már alig bírja kiadni,lehet elkopott valamije
plusz az elõlap csatija is folyton kontakt hibás

SötétBarom

Én ilyennel tolom de kurvára nem vagyok elégedett. Gané kínai mûanyag feelingje van, igaz nem volt drága, és megvan már három éve. SD kártyát gond nélkül veszi, és egyszer sem fordult elõ, hogy valamilyen zenét ne játszott volna le. De a nyomogatós hangerõszabályzás egy gyász, roszog az egész, szal a minõségérzet kb olyan mint egy 500 forintos WC ülõkéé.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Adaaam
Nem olyan vészes, fõleg ha fekete a pendrive.
#83722 nem is rossz, keresek ilyet 😄

everything's better with music

Pendriveosat nem akarok, mert bénán néz ki. Max olyat, amibõl hátra van kivezetve az USB, és be tudom rakni a kesztyûtartóba.

SD kártyás Pio újonnan lenne 139 euroért.
Ez az MNC meg újonnan 10-12k, de használtan is lehet találni mégolcsóbban.

Most egy Panasonicom van, motoros elõlap, mosfet, meg egy csomó fícsör amirõl a fassetudjami. 45k-s... Ezt el kéne pattintanom, akkor vennék én pio-t is...
kemszi2
abszolút nem vészes.csak vigyázni kell nehogy letörd.vannak már egész kicsik is😄
desigo
az elejébõl meg kilóg a sokcentis pendrive?
hogy néz az ki?
Adaaam
Nekem Pioneer 2200UB van. Eddig nem volt vele probléma, sokkal egyszerûbb csak rádobni a pendrive-ra a zenéket mint írni a cd-ket.

Adaaam
Arra emlékszek, csak az áfacsalásról nem hallottam.

desigo
pfejj de unom már én is az újraírható cdket írni...

ha ez az Inno használható akkor 10kért ingyen van
Akkor írhatnál róla bõvebben is 😄 Van összehasonlítási alapod nevesebb cuccokkal?
Amúgy tényleg csak 2GB max az SD kártya amit támogat?
bency
Igen,nekunk olyan van!Es megy rendesen!Semmi gond vele!

:) Semmi okosság :P

MNC Innocd fejegységrõl van valakinek tapasztalata?
Meguntam a CD-zést, és SD kártyás cuccot vennék. Nincsenek nagy igényeim amúgy, és elég olcsó ahogy elnéztem...
aszittem ti is emlékeztek arra a bizonyos crash-re...

Adaaam
Jó hogy lefényképezte a törzskönyvet, ezt találtam róla:
"Elõbb a vámnyomozók hallgatták ki az 530 milliós autós áfacsalás ügyében Farkashidai Árpádot, pénteken pedig arról a rendõrségi határozatról értesült, amely a szeptember 22-i õrült száguldást követõ balesetnek okozóját nevezi meg – írja a Napi Ász."

kemszi2
uhh ezt szépen lerendezték....
pszihopata
látom itt is már csak a papírokon van a hangsúly

mindenesetre ha forgalomba kerülne még egyszer az életben,az minimum adókikerülés lenne v. orgazdaság

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

GhostRider1
Csabesz6
Úgy látom félreértettél.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
Az elõzõ Megane nem hiszem, hogy annyira idõs lenne. Aztán kitudja hányszor szopott apám amiatt, hogy nem tudott bemenni a munkahelyére, mert nem ismerte fel a kártyát. Mázli, hogy garanciás volt még, különben naggyon drága mulatság lett volna a javíttatása.
Avensisnek meg semmi baja, hiába ment vele 60e km-t egy évben. Egy százas simán van benne már. Ez még az ötsebességes változat, ne tudom milyen évjárat, 2.0 tdi.
Csabesz6
Kontakt sprével, garázsban tartod....XD
Nyílván az idõsebb típusokra értendõ fõleg, ott nem igen van "hajj de elektro gombóc".

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
És az elektronikát hogyan kell karbantartani?😊
GregSB
Én részben azért utálom õket, mert gusztustalan üzletpolitikát folytatnak az elmúlt években. Ócsóér adják a kocsijaikat, aztán a szervízben legombolnak rólad súlyos pénzeket egy izzócseréért (amiért le kell bontani az egész kocsi elejét).

A megbízhaságuk fingom sincs milyen mostanában, az tuti hogy a 90-es években és a 2000-es évek elején gyász volt...

Csabesz6
"sokat számít szerintem azért hogy hogy tartják karban az autót.no meg használtnál az elõélete"

100000%-ban egyetértek😊

kemszi2
sokat számít szerintem azért hogy hogy tartják karban az autót.no meg használtnál az elõélete,pl egy széthajtott céges 307-es "kitûnõ" állapotban külsõre, árban a békasegge alatt.megveszi aztán csodálkozik hogy fél év alatt többet költ rá mint amennyit ér.
de tény hogy nem a legmegbízhatóbb autók.
Csabesz6
Azért, mert tényleg sok van ami hamar szétmegy.Hál' Istennek van kivétel.

kemszi2
most nekünk is az van 308 <#hehe>
whiskeyman
Bizony 😄
Ezüst, 5 ajtós

Anyámék meg decemberben vettek egy 308-as rözsót

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

kemszi2
mi a PSA másik oldalát képviseljük jelenleg Peugeot
TaRka0107
Hát nem is tudom, nem nagyon néztem az autós topikokat😄
Neked is xsara-d van?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kemszi2
hol bujkáltatok eddig?😄
TaRka0107
Ugyanezt tudom én is mondani a miénkrõl. Én se értem miért fikáztátok a francia autókat. Mondjuk egy ismerõsömnek Peugeot-ja van és már kuplong csere volt meg minden szar. Igaz ez nem elektronika.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kemszi2
na akkor üdv a csapatban😊 Xsara-d van?
whiskeyman
Az én Citroenemnek semmi baja nem volt még, 117999 km van jelen pillanatban benne, 8 éves lesz júniusban.
Kötelezõ szervizen kívül, egy akku, valamint 2 izzó volt benne cserélve!
Kényelmes, jól fogyaszt, 1.6 16V, benzin, átlagfogy: 7.3 (fõleg bp-i forgalomban), illetve autópálya.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

MANN nálam is nyerõ...mondjuk merõ véletlen,de olyant rendeltünk,de már most nem tudom megnézni,mert a kölyök elment vele dolgozni...majd holnap.
És még egyszer köszi.Keresgélhettem volna.

[IRAM] leader

Köszönöm.Eleve ott kertestem én is,de biztos nem volt ráírva,hogy "szûrõtartó" <#eplus2> ..megnézem és jelentem ha megtaláltam.
Érdekes,míg nem akartam kicserélgetni a szûrõket,azt sem tudtam,hogy ilyen is van.Csak aztán felvilágosítottak,de az öreg szaki akinél vettem/rendeltem se tudta,hogy pont ebben a tipusban hol van.

[IRAM] leader

ja és ha utángyártottat akarsz, mindenképpen mérd le a szûrõt elõtte.

unix-nál kapható filterek 70%-a nem passzol..pl jakoparts sem... nálam a MANN volt a nyerõ.

kemszi2
mindazon által hogy lezárjam részemrõl a témát egyiket sem venném.ennyiért biztosan nem.
b-oszlopnál baromira irritál az a félsziget 😊

olyan ingerem van hogy letörjem a picsbe.

amúgy semmi különlegeset nem látok benne..utcán észre sem venném ha elmenne mellettem, míg mondjuk egy fiat 500-as kifejezetten feltûnõen esztétikus.

kesztyûtartót lehajtod, kiakasztod, a fém merevítõ mögött lesz egy fiók-szerûen kihúzható kazetta, abban van a cumó...

kemszi2
szerintem az pont elég😊
Honda Civic 1.5i VTEC,98'-as klímás.

[IRAM] leader

I.C.ram
Az árcédulán kívül szinte mindenben követi az elõdöt.

Régi is baromi divatos autó volt, abból is volt sportos változat, azt is ugyanaz a réteg vette/venné, mint a mostanit.
kemszi2
nem a designról beszéltem
Ha 5gen-rõl van szó, akkor sehol.
I.C.ram
Áh tényleg semmi köze a régi Minihez.... Csupán a designt másolták le egy az egyben... 😄

Wikipedia-ról idézve: "This range of vehicle shares no common feature with, and is in no way the successor to, the legendary Citroën DS."

A neve pedig a Different Spirit szavakból jön. Míg a régi DS neve kiolvasva a franciául istennõt jelent.
Szia mindenki!
Meg tudná nekem mondani valaki,hogy hol van az 1.5-ös Honda Civic pollenszûrõje,még mielõtt az egész mûszerrfalat szétkapom.<#nemtudom><#nezze>

[IRAM] leader

kemszi2
amúgy meg már tök mind1 egy olyan piacon ahol van hely kupé suvoknak 😄
kemszi2
a mininek sincs semmi köze az eredeti rendeltetéséhez .drága presztizs autó lett.
Abba meg biztos vagyok hogy nem véletlen volt a DS név választás😄
I.C.ram
és? Ennyi erõvel a Mininek meg a 7-es BMW volt az elõdje.

DS3 és a DS között SEMMI kapcsolat nincs. Még csak a formája sem az, ami tök alap lenne egy retrónak szánt autótól, amit ugye tudunk, hogy a DS3 nem retrónák készült, így már alapból ki van lõve minden kapcsolat a DS-sszel. Tök véletlen egybeesés, hogy hasonló a nevük.