Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én szerettem régebben a blaupunktokat, de botrány a dizájn...
Pióból ezek lennének elõlap mögötti SD-vel:
A második az újabb verzió. Szerintem szép.
a cdket már alig bírja kiadni,lehet elkopott valamije
plusz az elõlap csatija is folyton kontakt hibás

Én ilyennel tolom de kurvára nem vagyok elégedett. Gané kínai mûanyag feelingje van, igaz nem volt drága, és megvan már három éve. SD kártyát gond nélkül veszi, és egyszer sem fordult elõ, hogy valamilyen zenét ne játszott volna le. De a nyomogatós hangerõszabályzás egy gyász, roszog az egész, szal a minõségérzet kb olyan mint egy 500 forintos WC ülõkéé.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#83722 nem is rossz, keresek ilyet 😄
everything's better with music
SD kártyás Pio újonnan lenne 139 euroért.
Ez az MNC meg újonnan 10-12k, de használtan is lehet találni mégolcsóbban.
Most egy Panasonicom van, motoros elõlap, mosfet, meg egy csomó fícsör amirõl a fassetudjami. 45k-s... Ezt el kéne pattintanom, akkor vennék én pio-t is...
ha ez az Inno használható akkor 10kért ingyen van
Amúgy tényleg csak 2GB max az SD kártya amit támogat?
Meguntam a CD-zést, és SD kártyás cuccot vennék. Nincsenek nagy igényeim amúgy, és elég olcsó ahogy elnéztem...
"Elõbb a vámnyomozók hallgatták ki az 530 milliós autós áfacsalás ügyében Farkashidai Árpádot, pénteken pedig arról a rendõrségi határozatról értesült, amely a szeptember 22-i õrült száguldást követõ balesetnek okozóját nevezi meg – írja a Napi Ász."
mindenesetre ha forgalomba kerülne még egyszer az életben,az minimum adókikerülés lenne v. orgazdaság
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Avensisnek meg semmi baja, hiába ment vele 60e km-t egy évben. Egy százas simán van benne már. Ez még az ötsebességes változat, ne tudom milyen évjárat, 2.0 tdi.
Nyílván az idõsebb típusokra értendõ fõleg, ott nem igen van "hajj de elektro gombóc".
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A megbízhaságuk fingom sincs milyen mostanában, az tuti hogy a 90-es években és a 2000-es évek elején gyász volt...
100000%-ban egyetértek😊
de tény hogy nem a legmegbízhatóbb autók.
Ezüst, 5 ajtós
Anyámék meg decemberben vettek egy 308-as rözsót
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Neked is xsara-d van?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Kötelezõ szervizen kívül, egy akku, valamint 2 izzó volt benne cserélve!
Kényelmes, jól fogyaszt, 1.6 16V, benzin, átlagfogy: 7.3 (fõleg bp-i forgalomban), illetve autópálya.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
És még egyszer köszi.Keresgélhettem volna.
[IRAM] leader
Érdekes,míg nem akartam kicserélgetni a szûrõket,azt sem tudtam,hogy ilyen is van.Csak aztán felvilágosítottak,de az öreg szaki akinél vettem/rendeltem se tudta,hogy pont ebben a tipusban hol van.
[IRAM] leader
unix-nál kapható filterek 70%-a nem passzol..pl jakoparts sem... nálam a MANN volt a nyerõ.
olyan ingerem van hogy letörjem a picsbe.
amúgy semmi különlegeset nem látok benne..utcán észre sem venném ha elmenne mellettem, míg mondjuk egy fiat 500-as kifejezetten feltûnõen esztétikus.
[IRAM] leader
Régi is baromi divatos autó volt, abból is volt sportos változat, azt is ugyanaz a réteg vette/venné, mint a mostanit.
Wikipedia-ról idézve: "This range of vehicle shares no common feature with, and is in no way the successor to, the legendary Citroën DS."
A neve pedig a Different Spirit szavakból jön. Míg a régi DS neve kiolvasva a franciául istennõt jelent.
Meg tudná nekem mondani valaki,hogy hol van az 1.5-ös Honda Civic pollenszûrõje,még mielõtt az egész mûszerrfalat szétkapom.<#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze>
[IRAM] leader
Abba meg biztos vagyok hogy nem véletlen volt a DS név választás😄
DS3 és a DS között SEMMI kapcsolat nincs. Még csak a formája sem az, ami tök alap lenne egy retrónak szánt autótól, amit ugye tudunk, hogy a DS3 nem retrónák készült, így már alapból ki van lõve minden kapcsolat a DS-sszel. Tök véletlen egybeesés, hogy hasonló a nevük.