Autó Mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
én például sosem vennék olyan kocsit amik az utcákon futkoznak,most is olyannal járok amirõl az átlag akkor tudja hogy mi ha elolvassa a feliratot

ha 10 millióért kéne venni akkor is valami ritka kocsit vennék,még ha a szervizelése alkatrészbeszerzése problémásabb is
tucatautóval járjon az aki azt eszi amit elé löknek vagy pusztán használati eszköz neki az autó,én mint autóbuzi szeretek válogatni

nem tudom ez miért a leghülyébb hozzáállás,szerintem semmivel sem roszabb mint a divatot majmolni-sõt

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Hassan B
Leghülyébb hozzá állás... ha veszek egy autót, akkor nem az fog dönteni, hogy a Józsinak meg a Pistának is ilyen van-e, hanem az hogy nekem tetszik-e, illetve tudja-e azt amit szeretek...

][ ВАЗ ][

bardocz
Ha van hirtelen 6 millád, az nem garantálja, hogy fent is tudsz tartani egy 6 millás autót. EVO-t meg STI-t venni nem drága. Használni az.
MikX
Naja, énis így vagyok, evo kis túlzással, de minden utcasarki "apucipénzébõl élek" gyereknek van, jó, ok egy VI-os TM-edition azért másabb, de egy ritkább, régebbi mindenképpen favoritabb nálam is...
Bár... ha egy R33 GT-R rõl lenne szó... neadj isten egy 400R-rõl, akkor... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Csabesz6
Naná, csak szemet szúrt, hogy semmibe veszi a kis kedvencemet, merthogy az EVO...lol😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

neevous
Tök más kategória...kinek a pap, kinek a paplan. Még egy merga és egy ugyanannyiba kerülõ bimmer is teljesen más, hátmég ezek.

Csabesz6

De zorall😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Ha ilyen elvetemült beteg õrült lennél, mint én, te is ezt tennéd😊

bency
Hat igy ami a kepen van cucc darab,megkell hagyni! De nem erdemes vitazni,neked Corollad van,ertheto hogy kitartasz mellete 😛

:) Semmi okosság :P

Csabesz6
Milyen "budi" Corolla?LOL...apafej, hülyeséget beszélsz.
Minek építsek egy EVOt?Majd 3x annyi késõbb fenntartani(ez se lesz olcsó), 2x olyan nehéz majdnem, 4wd, drága, nem feltétlen szívügyem a márka.
Ez az autó meg olyan, hogy a járókelõk 99%-a azt se tudja mit lát, és olyan jól esik ilyenkor mosolyogni rajtuk, ahogy próbálja beazonosítani az eblémát a karakteres nózin.Ezt semmi sem potólhatja, plusz egy '77-es autóról beszélünk, ami szerintem eszmei értékét, és ritkaságát tekintve egy EVO-val simán felveszi a versenyt (az állapotától most nyugodtan eltekinthetünk, mivel egy képzeletbeli, "kész" KE30ról beszélünk)
Szerintem elég karajcsont lesz majd, ilyesmit képzelek el, a gyári színével:

Verseny futómûvel, szépen megerõsítve, teljesen kilakatolva, egy 2TG-vel (esetleg 4AGE, ne adj isten az álmommmal, egy 1GGTE-vel, csak szerintem az egy elég nehéz blokk lehet, még nem néztem súlyadatot róla)
Félreértés ne essék, IMÁDOM az EVO-kat is (mondjuk egy WRX STi-t jobban😛), de nekem haza húz a szívem.Nem azért vettem, hogy elkallódjon.

bency
Nem ugy ertettem,tudom mirol van szo! Azt mondom,hogy ha van 6 millad!,akkor hogy lehet az hogy inkabb szarakodsz egy budi Corollaval,mint hogy legyen egy vad EVO-d.....ok hogy te epited fel meg minden,ez cucc,de epitsel egy EVO-t akkormar 😄

Csabesz6
Senki se mondta hogy tedd egy szintre, rohadtul nem errõl volt szó😄
Szerintem nagyobb dolog megépíteni egy autót több éves cumival, és utána büszkén használni, mint beleülni a kész jóba, ami ráadasul nem hátul hajt.Pont😊
De ha jön szembe veled egy KE30 'rolla, szólj, és simán fölé húzhatsz egy EVOt egy képzeletbeli ranglétrán, bármelyik tulajdonságát vizsgálva annak😉)

bency
Egyszeruen csak nem tudom egy szintre tenni az EVO-t meg egy KE30-at .

Csabesz6
Nem kell venni, mivel már megvan.Miért lenne logikus?Én is imádom az EVOkat, de azért ez még inkább egyedi darab.Még jó hogy megépítem, és ha meglenne most ez a ~6 milla, már holnap kezdeném😊

bency
Faj neki hogy valaki KE30-at inkabb venne mint egy VI-os Evo-ot....ami logikus...

Tufa
szerintem hiteles volt. a tulaj meg menteni akarta amit lehet.

Csabesz6
Bajod lenne-e belõle? Nem hiszem.<#sniffles>

desigo
ezt meg minek szedték szét?
cement
<#falbav>

respect to the man in the ice cream van

Csabesz6
Ennyi pénzem lenne, megvenném a tarjáni Hacsit, és összekapnám a KE30-cat😄

Csabesz6
😊
Õ konkrétan 380, pláne.

Caby
éppen eladó a drágaság (értsd szó szerint a drágaságot XD)
Mitsu

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

pszihopata

200 lovas literteljesítménnyel 4x4-el 13 liter?

röhög a vakbelem.........😄

/gondolom az megvan,hogy minnél jobban felhúznak egy motort annál roszabb a hatásfoka/

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Csabesz6
Mert nyílván nem normál tempóban mennél vele, gondolom így kalkulálnak.(esetleg szeretnek túlozni)
Kétlem hogy annyit meginna, szerintem nyugodtan közlekedve elmegy az 13 körül is<#vigyor>
Én használnám akár nap mint nap is, ha lenne mibõl tankolni FOLYAMATOSAN.

desigo
jó kis élménautó lehet de napi használatban halál
miért eszik normál tempóban,városban 20-at?
turbó,hajtás vagy ?
Csabesz6

wat
pajti

<#ticking>

kemszi2
szeretem ha helyén vannak a hangok,és pl a mély nem tûnik el már 90km/h-nál
kemszi2
"a mélynyomó és az erõsítõ nem csak azért van hogy az utcára zenélj 😊"egyetértek 😄
Tufa
a mélynyomó és az erõsítõ nem csak azért van hogy az utcára zenélj 😊
Anélkül is lehet zenét hallgatni, csak nem élvezhetõ. (ha élvezed akkor nem hallgattál még normális hifit 😊
Moziba is lehetne stereo csak a dolby kicsit kellemesebb 😊

cement
nagyon vicces gyerek lehet ott valaki 😄DDDD

bency
Pfuuu,ez a Csonticar ez szanalom az egesz ugy ahogy van...

CSOCSO
nincs a fejegysegen bemenet?
miert nem dugsz ra egy mp3 lejatszot?
en is ugy hallgatok zenet hogy a telcsimen streamingelem a webzenet es ra van kotve a fejegysegre
ezek nagyon lowok... 😄DD
Caby
nagyon panghat náluk a piac, ha ilyen baromságokat van idejük kigondolni XD

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

bardocz
Szánalmasak😄D
SötétBarom
Ez a csonti car olyan mint a faszom 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
The incredible car HULK! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

egy kis off(másik topikból loptam)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ezen nem hátul van az usb? én sajna kenwoodot vettem

senkinek nem ajánlom .. gyönyörûen szól meg minden de beállítani egy rémálom

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Soha nem adnék ennyit fejegységért... nálam olyan 30k körül van a lélektani határ, ha elkel a panasonicom. Se erõsítõm nincs, se mélynyomóm (nem az utcának szolgáltatok zenét), szóval nem érdekel nagyon, hogy miben tud többet egy 80-100 ezres cucc...
Tufa
kollégának épp a második van, neki tetszik.
Én is pont most vettem új fejet, de ezen se usb, se SD és ahhoz képest meg 85k. :/

Ha egyszer sikerül beállítani normálisan, fasza lesz 😄

neevous
/Félig-meddig off

Ha valaki tud eladó A112-est, jelezze légyszi:]

Nincsenek. És amit tapiztam Saturnban, azok sapka szart nem érnek... lötyögnek a gombjaik, gagyi érzést kelt mind.
A JVC-k meg bazáriak, nem fogok ezüstös fejegységet tenni az autóba... csak szolid fekete jöhet szóba.
desigo
teljesen jól néznek ki <#eljen>
Kenwoodból nincsenek jófajták?
cement

SötétBarom
Amikor vettem leszartam hogy néz ki, ez volt az egyetlen fejegység elérhetõ áron, ami megkímélt a CD írogatás nyomorától. Viszont valóban ocsmány. 😄D

Ezek a piok szépek.

Nameg ez, ami még mozgatja a fantáziámat:

Elég egyedi a megjelenése, de nem rossz. 26-28 körül lenne használtan, vagy ~40-ért újonnan... akkor már lehet inkább a pio.