Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha 10 millióért kéne venni akkor is valami ritka kocsit vennék,még ha a szervizelése alkatrészbeszerzése problémásabb is
tucatautóval járjon az aki azt eszi amit elé löknek vagy pusztán használati eszköz neki az autó,én mint autóbuzi szeretek válogatni
nem tudom ez miért a leghülyébb hozzáállás,szerintem semmivel sem roszabb mint a divatot majmolni-sõt
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
][ ВАЗ ][
Bár... ha egy R33 GT-R rõl lenne szó... neadj isten egy 400R-rõl, akkor... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
De zorall😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
:) Semmi okosság :P
Minek építsek egy EVOt?Majd 3x annyi késõbb fenntartani(ez se lesz olcsó), 2x olyan nehéz majdnem, 4wd, drága, nem feltétlen szívügyem a márka.
Ez az autó meg olyan, hogy a járókelõk 99%-a azt se tudja mit lát, és olyan jól esik ilyenkor mosolyogni rajtuk, ahogy próbálja beazonosítani az eblémát a karakteres nózin.Ezt semmi sem potólhatja, plusz egy '77-es autóról beszélünk, ami szerintem eszmei értékét, és ritkaságát tekintve egy EVO-val simán felveszi a versenyt (az állapotától most nyugodtan eltekinthetünk, mivel egy képzeletbeli, "kész" KE30ról beszélünk)
Szerintem elég karajcsont lesz majd, ilyesmit képzelek el, a gyári színével:
Verseny futómûvel, szépen megerõsítve, teljesen kilakatolva, egy 2TG-vel (esetleg 4AGE, ne adj isten az álmommmal, egy 1GGTE-vel, csak szerintem az egy elég nehéz blokk lehet, még nem néztem súlyadatot róla)
Félreértés ne essék, IMÁDOM az EVO-kat is (mondjuk egy WRX STi-t jobban😛), de nekem haza húz a szívem.Nem azért vettem, hogy elkallódjon.
Szerintem nagyobb dolog megépíteni egy autót több éves cumival, és utána büszkén használni, mint beleülni a kész jóba, ami ráadasul nem hátul hajt.Pont😊
De ha jön szembe veled egy KE30 'rolla, szólj, és simán fölé húzhatsz egy EVOt egy képzeletbeli ranglétrán, bármelyik tulajdonságát vizsgálva annak😉)
Õ konkrétan 380, pláne.
Mitsu
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
200 lovas literteljesítménnyel 4x4-el 13 liter?
röhög a vakbelem.........😄
/gondolom az megvan,hogy minnél jobban felhúznak egy motort annál roszabb a hatásfoka/
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Kétlem hogy annyit meginna, szerintem nyugodtan közlekedve elmegy az 13 körül is<#vigyor>#vigyor>
Én használnám akár nap mint nap is, ha lenne mibõl tankolni FOLYAMATOSAN.
miért eszik normál tempóban,városban 20-at?
turbó,hajtás vagy ?
Anélkül is lehet zenét hallgatni, csak nem élvezhetõ. (ha élvezed akkor nem hallgattál még normális hifit 😊
Moziba is lehetne stereo csak a dolby kicsit kellemesebb 😊
miert nem dugsz ra egy mp3 lejatszot?
en is ugy hallgatok zenet hogy a telcsimen streamingelem a webzenet es ra van kotve a fejegysegre
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Charade GTti

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
senkinek nem ajánlom .. gyönyörûen szól meg minden de beállítani egy rémálom
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Én is pont most vettem új fejet, de ezen se usb, se SD és ahhoz képest meg 85k. :/
Ha egyszer sikerül beállítani normálisan, fasza lesz 😄
A JVC-k meg bazáriak, nem fogok ezüstös fejegységet tenni az autóba... csak szolid fekete jöhet szóba.
Ezek a piok szépek.
Elég egyedi a megjelenése, de nem rossz. 26-28 körül lenne használtan, vagy ~40-ért újonnan... akkor már lehet inkább a pio.