101020
.
-
#87479 Csinálod itt a flémet rohadék!:D
De el kell ismerni, jól nyomod:D -
#87478 azt a kurva micsoda állatkodás lett itt XD -
#87477 :DD -
#87476 amíg meg nem jön az eszed, ja...:PPP hörcsögölésről is leszoktál...XDDD -
#87475 nem, beszóltam neki :DDD -
#87474 Szerintem kevered valakivel:D -
#87473 He? -
#87472 Muszáj folyton emlékeztetni rá? -
#87471 Pedig télen jobb lenne az eszkalátort gyilkolászni...
-
#87470 Az opel vectra a az nem luxus szedán... -
Szabi1991 #87469 bevonom a leggagyibb arannyal olcsón, azt eladom az araboknak jópénzért.. -
#87468 az* -
#87467 Jolvan őrült, itt most puszta birtoklásról van szó, nem a "eladnám, és..."
című sztori van terítéken:D -
Szabi1991 #87466 csabika -
#87465 Szerinted van olyan hülye ember, aki nem cserélne el 500k forintot 10 millióra? -
Szabi1991 #87464 ez most kb olyan hogyha megnyerem az 5öt lottót (amit nem is írok soha), a garázsomban elférne.. :D
-
#87463 Ismerhetnétek ennyire, hogy nem viccből írom:)
Na de mindegy.Ezt vagy megérti valaki, vagy nem. -
#87462 Ez már vállalható nézőpont. Én sem ezt venném, ha lenne ennyi kp-m, viszont a mostanit simán becserélném rá :) -
#87461 hmm én elcserélném.
utána eladnám és vissza vásárolnám a régit ,majd a különbözetet eltenném az autóra :D -
#87460 Az escalade az az autók győzike villája :P -
#87459 Kb olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy nem cseréli el a panelgarzonját egy kétszintes, úszómedencés családi házra. Lehet ideológiát gyártani mögé, de nem biztos, hogy érdemes. :D -
#87458 Nem is hiszem, hogy a felhasználóinak nagy szüksége lenne a 4kerékre. Max ha olyan helyen lakik, ahol sok a hó. -
#87457 Látom, kurvára értetted, miért írtam:) -
#87456 Szerintem nincs ebben semmi megjátszás, k3rvára nem cserélném el a Toyotámat semmilyen Escaladera. Mi ebben a hihetetlen? Igen, akkor sem, ha tudnám tankolni a Caddit:). -
#87455 az alap ráadásul 2WD :P -
#87454 Mondjuk egy nem feltűnő luxus szedán. Terepjárónak meg ne csúfoljuk, attólnem lesz az, mert átmegy egy kátyún, meg fel lehet vele menni egy padkára. -
#87453 egy luxuslimuzin :D -
#87452 te mit vezetsz? mi az ami a te ertekrendenek jobb mint egy luxus terepjaro?!?!?!?
-
#87451 Az a baj, hogy ti összekeveritek a dolgokat. Itt nem az autójáról van szó elsősorban, hanem magáról a figuráról. :P Legalábbis szerintem. Leszarom milyen autója van, főleg, ha tényleg semmi extra Amerikában. -
#87450 Akkor beszállok én is flamebe Csocso-Psziho vonalon :D -
#87449 szerintem Csocsónak tök igaza van,még ha sokaknak nem is tetszik
az már rég lejött hogy én nem csípem az amerikai verdákat /ez persze csak 1970-től igaz/ de azért hülyén hangzana a számból hogy szívesebben autózom a 30 éves 929-essel mint egy 400 lovas baszomnagy cadilac-el
az megint más kérdés hogy annyi pénzből inkább egy 60 éves maseratit vennék,de nem erről volt szó
kibaszottul kevés magyar engedheti meg magának ezt a kategóriát ,ne játszuk már ennyire meg magunkat pls! -
#87448 Te nem vagy képes felfogni, hogy nekem más az értékrendem, mint neked? Meg ki a fasz beszélt ecoboxokról? Nekem meg az ilyen idiótáktól borul el az agyam, mint te. -
#87447 Popsi viszont amperkodásra "vette". Tudjon vele menőzni egy olyan országban, ahol kb egyenlőség jelet tesznek a fekák és az escalade közé, és ahol kb mindenki leszarja, hogy milyen autód van, mert egy átlagos fizetésből se kell ott többet spórolni egy Escaladere, mint itthon egy átlagbérből egy új suzuki swiftre... -
#87446 Azt meg főleg nem értem mitől "zsírabb", mint egy Scion TC.
Starlet meg űberel mindent, szal fail () -
#87445 Az a baj, hogy sokak ROHADTUL leegyszerűsítik a "jobb", mint olyan jelentését.
Nehogy magadra vedd:P -
#87444 ahogy mondtam.. lehet fikazni. Eloitelet rulez.......
a 350z is raj... az m3 is raj a ferrari is raj stb stb stb.
Be lehet fejezni az utalkozast mert szanalmas.
Nekem se kene az escalade. Soooot szinte semmilyen terepjaro. Kiveve az fj cruisert.
-
#87443 Mifelénk ezt úgy mondják, hogy rajabb :DD -
#87442 egyertelmu.... econobox>luxury suv
:D:D
valaki a zsiros kenyeret is jobban szereti a NY steaknel
csak elborul az agyam mikor nekem ezt meg akarjak magyarazni hogy a zsiros kenyer jobb....... -
#87441 Nálad ez a sorrend, nálam pl marhára nem. -
#87440 attol hogy zsirabb auto mint a tied vagy mint az enyem :D az hogy nem kell neked meg nekem se az mar lenyegtelen. Inkabb vinnem a felesegemet egy oszt talalkozora, buliba, moziba, szinhazba, meglatogatni a csaladjat egy escaladeba mint egy civicbe meg opel meg c merci, vw jetta meg mittom en.
hivd aminek akard, fikazz de ez van. persze mindenkinek mas a velemenye de azert legyunk mar tisztaban a sorrendekkel.