101020
.
  • Pepsi Twist
    itt fogalmi zavarok vannak :D ha arra kell 1 autó egy embernek hogy elvigye A-ból B-be akkor a leghitványabb bontó szökevény is fasza autó neki :D
  • Falkon
    Részben amerikai fan lévén, "Japán autó ősellenség"! De még se mondom Csabi járgányára, hogy szar, mert nem az. Az más kérdés hogy ismerem személyesen is, de akkor is, szép állapotban van az autója.
  • Csabesz6
    Ja.
  • Csabesz6
    Jolvan, akadj már le a témáról kérlek.
  • Borg
    Odáig én se mentem el, hogy az jó lenne :)
  • pszihopata
    nem tudom egy co-val hekkelt kaszni mitől jobb egy olyantól mint például az én barna szaudi mazdám

ugyanis az rozsdamentes gyári és nem kell rá 2 vödör gitt hogy egyenesek legyenek a lemezei

nem mindegy hogy valami kikerül a présből és lefestik vagy 25 lemezdarabkából van utólag kiokoskodva

egyébként értékelem ha valaki szarból épít várat-ezzel nem leszólni akartam
  • bardocz
    Olcsón jó autót gyártani? Mesélj kérlek.
  • TomSolberg
    csapatós autó
  • skate00
    ehhez a "szakadt szaros" témához hozzászólva, annyi hogy nézőpont kérdése, ennyi erővel csakis új autót kell venni mert a többi mind szakadt szar.
    Aki meg pl AE86 vesz az tisztában van ezekkel a dolgokkal hogy minden szar rajta, meg ketté van rohadva a kaszni, de még így is fényévekkel jobbnak tartom mint bármelyik agyonspojlerezett "tuning" swiftet.
    Csak az a vicc hogy olcsón is lehetne jó autót gyártani, de mégis megcsinálják inkább az ilyen dísznek valós hulladékokat.
  • Borg
    Erről beszéltem: A te szemszögedből az Accordom nem az. Ettől még én nem igényelem, hogy átbasszam magam, miszerint húdefasza autóm van :) A kérdés mindig az, hogy mihez képest.
  • R0zs0máK
    Szakadt szar ez...legalábbis az lesz, ha még sokat mész vele sós lében...
  • Csabesz6
    *egyéb
  • Csabesz6
    Hát te hülye vagy, már ne is haragudj.Pl azt sem értem hogy az Accordod mi a franctól lenne szakadt szar.
    Meg ez:

Tisztára olyan, mintha a bontóból húzták volna ki.Ugyan már, hülyeségeket nem kéne beszélni. Elfogadom, hogy valakinek más tetszik, de egy szép állapotú, egyben lévő idős autót le "szakadt szarozni" erősen gyenge elmére vall. Ovisoknál, elkényeztetett embereknél, álomvilágban élőknél és egyén degenerált fajoknál ezen nem lepődök meg, azt hittem neked több eszed van:D
  • SötétBarom
    u mad, jelly?
  • neevous
    Ha rendben van, akkor sem?
  • Borg
    Konkrétan nem. Talán Walaki full felújított Corollájára igaz lehet, hogy "csak öreg", vagy még az se, mivel ugye új alkatrészekből épül, de egy mezei utcai vén Starlet sehol sincs ahhoz képest.
  • pszihopata
    mondd inkább hogy öreg,akkor még van is értelme

a szakadt szar állapotra utal de szívesen elmagyarázom
  • Borg
    Nade miért ne lenne szakadt szar? Ez nézőpont kérdése, és bizony a szakadt szarodhoz képest szinte bármilyen autóból nézve szakadt szar a szakadt szarod :D
    Sőt, nyilván az accordom is szakadsz szar sok autóból nézve (de legalább egy szakadt szar toyotából nem:D).
  • Csabesz6
    Mert nem a Corolláról van szó...bár szerintem mutathatnék bármilyen patika öreg Toyotát neked, akkor is szakadt szar lenne, nyilván.
  • R0zs0máK
    Egyrészt Magyarország egy szó, másrészt nem.
  • GregSB
    Pletykálták hogy a következő generáció már az lesz, de ez csak pletyka.
  • Pepsi Twist
    umm, 1es BMWbe nem gyártanak első kerekest? vagy csak fognak? valahol olvastam
  • Pepsi Twist
    felejtsd el
  • skate00
    Magyar országon be lehet még szerezni Toyota Corolla GT, vagy Gt-s t normális árban? vagy Levint ?
  • R0zs0máK
    WHEN U SEE IT BRIX WILL BE SHAT!!!
  • Smicy2
    http://i949.photobucket.com/albums/ad337/bandriszal/47636_10150356873160235_571170234_16333932_8089359_n.jpg
  • Smicy2

fuck yea
  • bardocz
    Más helyen élünk, itthon elég feltűnő lenne, kint elhiszem, hogy nem az. Lehet, ha kint élnék évek óta én is, akkor azt mondanám, hogy oké, de itthon ez túl feltűnő lenne szerintem, az olyat meg én nem szeretem, lehet akármilyen luxus.
  • Borg
    Miért ne lenne találó?
  • pszihopata

• pszihopata
    na elég a niggerszekérből

http://iaro.3dmax.hu/images/2010/12/20/63-maserati_3500_gti-dv-08-mb_01.jpg
  • pszihopata
    akkor mondjuk úgy hogy mindenki próbálja kihúzni a maximumot az autóra költhető pénzéből

ez viszont annyira más kategória hogy hiába nem a világom mégis felülírja az elvárásaimat

innentől már nem gyártok ideológiát mert még a végén magam is elhiszem

ez tipikusan a mit csinálnék ha nyernék a lottón című forgatókönyv,amit mindenki olyan szépen el tud mesélni,csak azt nem kalkulálja be hogy a vagyon teljesen felülírja az eddigi priorításokat
  • Csabesz6
    Rohadtul nem érted meg azt, hogy mindenki mást szeret az autózásban.
    A szakadt Toyota utalgatás meg nem valami találó a Starletre nézve;)
  • CSOCSO

ezt azert szivesen bevallalnam "megjelenos" autonak.

Azonkivul valszeg mindenki jobban dijazna ha ebben kene "kuporogni" mint a mostani automban.
  • CSOCSO
    csak nem ezzel a szeker felnikkel.
  • CSOCSO
    teljesen egyet ertek veled. Lehet utalkozni meg fikazni es ja jol eladnam oszt vennek egy regi szakadt toyotat... lehet de utanna vissza sirnad a bor fotel uleseket meg az extrakat amiket max a lexus ls ben vannak.
  • CSOCSO
    dehat ha luxus sedant vezetsz akkor erthetned mirol beszelek. Valaki sedanra bukik valaki meg SUV ra... tegyuk hozza hogy a Caddi se egy baromira feltuno auto. Persze jo nagy de a szalonbol kihozott fekete Caddi teljesen kulturalt. Siman bele tudok kepzelni egy jo modu oltonyos embert.
  • Csabesz6
    Fú, Te:D
  • SötétBarom
  • Pepsi Twist
    ja itt se vagyok, azt elindul xD ilyet csináljon valaki utánam :D