Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mindezt 2010-ben 😊
Nagyon kemény.
Milyen faszányosan harmonizál a mûszerfal az ajtóval 😄

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Egyébként meg kínai piacra szánt Fiat szerintem nem NCAP 5 csillagos 😄 Mivel azon a piacon ennek nincsen marketing értéke, ezért oda az európai gyártók is a gagyit (olcsóbbat) fossák SZVSZ.
-ennyit az elõítéletekrõl....😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Trabant 601 in Spa Francorchamps
Lenne egy kérésem!
Kinéztem egy 1985-ös (szóval nem veterán) amerikai gépet Magyarországon, forgalmi nélkül, amerikai papírokkal.
Ha én meg akarom venni, de most még nem akarom forgalomba hozatni, akkor mi a teendõ és kb mennyibe fájna?😊)
köszönöm elõre is
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
everything's better with music
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
VIP kösz de nem, Z-t én biztos máshogy építettem volna meg, S12 meg egy az egyben a boso<#idiota>#idiota>
Innen puskáztál?😛
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Rühellem, hülye fauvé mánia😄
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"