101020
.
-
#87679 Baszki álljatok már le, nem AE86 topik... -
#87678 ez megy egy PS (hogy a BMWsek is örüljenek)
ezis
-
#87677 jah, bár abból a "fujiwara" kifejezetten nem tetszik, inkább vmi egyszerűbb.
-
#87676 pedig a "kocka" MR egy cseszett jó darab -
Szabi1991 #87675 akkor már Trueno.. :D
-
#87674 nem normalis.................... ezt meg se probalnam. sztan lehet hogy egy lambo is felmenne rajta :D:D -
#87673 ha már hill climb:
-
#87672 ez meg a masik. vegulis mindenki johet a sajat okossagaval amugy addig nem tudjuk meg mizu amig ugyan arra a palyara ra nem teszik ezeket a terepjarokat. es akkor mar oda tehetjuk a regi landcruisert is csak hogy ne legyen sok eselye se a g klassenak meg a lДdД nivanak.... -
#87671 ja tehat most nem tudtok mit mondani arra hogy nem csak a niva jo terepre akkor fikazni kell mert ez ujabb szebb, kenyelmesebb es dragabb igaz? ez mar megint milyen idiota hozza allas?
meg rakolteni az fj cruiser arat a nivara... :D ha te jol erzed magad a nivaban akkor kolts ra milliokat hat banom is en. Nem errol szolt ez az egesz de en akkor is inkabb az Fj cruiserbe ulnek be barmilyen terepre pimpeled ki a nivat. megha szarabb lenne terepen se ulnek nivaba mert egy regi gagyi kocsi egy fj cruiserhez kepest. ahol sehol se szertnek megjelenni a dombos kornyeken kivul.
^ najo ez nemigaz. megneznem miami beachen az arcokat mikor latjak a lada nivat vegiggordulni a homokba a csajok kozt :D:D:D -
#87670 tudom,
szerintem meg szebbek mint egy két 2010 es autó.
Jó lehet nem egy NigaEscalade , vagy lehet nem egy DragVento.
De egy sima utcai sportos autónak simán megfelel.
Ez pl tök szép.
-
#87669 Hány év és hány dollár is a különbség köztük ?
amúgy meg ha terepre kell valami akkor csakis G klasse -
#87668 na most ha a fj cruiser árát ráköltöd a nivára :D ugyan ott vagy XD inkább nivát választanám :D -
#87667 na akkor keressetek ti olyat ahol a niva megmaszik egy komolyabb kovet mint a toyota mert en csak foldes dombocskas videokat talalok. -
#87666 lada niva climb
fj cruiser climb
elso videok amik kijottek a keresesre.... nem valogattam 10 video kozul ki egyiket sem -
#87665 terepjaro nem egyenlo a "sziklamaszassal"
felpiszkalt nivarol elhiszem hogy jo de felpiszkalt autokbol a suzuki samurai is atmegy mindenen.
fj cruisert meg kihozod a toyotatol es atmaszik ott a sziklakon. -
nem rossz az idő arrafelé.. -
#87663 hacsik nekem se jönnek be annyira, még a driftre se :D nekem kicsit korcs ez az autó :D vagy nem tom mi bajom van vele -
#87662 az,olyan szépek ezek a hacsik mint kb. egy szamara
biztos jó nyomni vele a driftet,de nekünk ebből annyi marad hogy mindennap idebaszol az orrunk elé 3-at
széppé ne avassuk már pls! -
#87661 Szerintem meg a fiat panda 4x4 -
#87660 azt te csak hiszed :D Nyíva' az egyik legjobb létező terepjáró sztem :D -
#87659 gondolom már unalmas de azért itt van még egy.
-
#87658 en neztem felre valami?? mi a baj???? -
#87657 a niva? tuti nem rosz de azert hegyet maszni igy nem lehet vele. erdos reszbe mocsokba, sarba kis dombokra tuti jol felmegy. egy trd pekidzses fj cruiser szenne kenne egy off road helyen -
#87656 kocka MR nekem sem az álmom hidd el:D
gondolom jalpát még nem láttál -
#87655 ezzel max roncsderbi-re járnék :D -
#87654 szinvonal -
#87653 No comment...szentségtörés.. -
DIESEL DOG #87652 Subaru Impreza hanga mindig is tetszett. :)
Elfogadnék egy ilyen autót... -
#87651 sok nigger majom :D -
-
#87649 én 1.4TSI-vel is venném :D nekem kurvára tetszik a kizashi -
#87648 én azthittem hogy a 2.0 TDi-ket ellopják a VW garázsából és beteszik a kizashiba 140 és 170 lóerővel+DSG, és ha mindezzel megállna 8 millió alatt akkor jó lenne. -
#87647 amíg nem lesz belőle 1.6 vagy valami nyomi kis motor addig nincs értelme reklámozni. azok amik jöttek az országba, már úgyis elkeltek (azthiszem max 10 jött) -
#87646 Bocsánat, rosszul fejeztem ki magam, árulás helyett értékesítés* :D -
#87645 Csapatós autónak jó lenne, de ha hivatalosan megindult volna az árulás, akkor tuti fent lenne a suzuki.hu-n -
#87644 hát ja. de ha aztnézzük hogy az ide érkezett tizenvalahány XL7 is elment 12millióért.. :) (bár a felét kb maga a gyár vagy kereskedések tulajai használják) -
#87643 Pf.
Így nem is fogják venni. Főleg, hogy az emberekben eléggé benne van a suzuki az szar gondolkodás.
USa-ba meg 4 milláért adják. Vicc. -
#87642 10m körül volt kirakva a suzuki világban -
#87641 Mennyiért? Nincs fent a suzuki oldalán. -
#87640 már kb 1 hónapja van itthon...