Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
benzin-etanol 60/40-ben szinte minden autó elmegy télen-nyáron, viszont így jó idõben akár tiszta etanollal is elmehet (pl suzukit már láttam átalakítás nélkül tiszta etanollal). Haveron f astraba 50/50-be nyomta.
Igazából ha a környezetvédelem a cél, akkor meg kell csinálni az átalakítást aztán mehet télen-nyáron tiszta e85, más elõnye mint az elõbb írtam nincsen.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
én nem mondom hogy jobb lesz az impreza dízelben,de ha a subaru aki fél évszázadon keresztül csak benzinest gyártott most a dízelek felé kacsingat az nem hiszem hogy véletlen
a common rail technológiában még rengeteg a tartalék,elég a lemans-i versenyeket megnézni
ez alapján simán ütõképes lehet bármilyen sportautóban a dízel
arról nem beszélve hogy 2 haverom kocsijával párszor autóztam,a kompresszoros clk-t lazán picsánveri a 2.2 D accord a nagy négyajtós kényelmes kasznival
arról nem beszélve hogy hangra belülrõl ember meg nem mondja hogy melyiket milyen motor hajtja még a karakterük is szinte tök ugyanolyan
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
respect to the man in the ice cream van
(fater benzinkút vezetõ😄😄)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Próbálgatta 1-2 munkatársam-ismerõsöm fele-fele, stb. arányokban illetve 100% etanollal (átalakítva és anélkül is voltak tapasztalatok) a vélemények egybehangzóan azok, hogy ha valaki pénzt akar spórolni akkor nem érdemes beleugrani, ha zöldülni akar valaki akkor érdemes.
pszihopata: én egy 1.6 benzin 110 lovas mégane-t vezettem elég sokat, most egy 1.5dci 106 lovas mégane-om van (tehát ugye teljesítményben hasonlónak mondhatóak). A dízellel én is néha fulldokoltam az elején egyszerûen más a kuplung-váltó illetve a motor karakterisztikája és fordulatszám tartománya. Nekem a tapasztalat az, hogy a benzines 4000 körül indult meg, majd 6000 környékéig nagyon jól ment, szerettem vele elõzgetni...a dízel olyan 2000 körül indul meg (érzésre jobban, mint a benzines) ez pedig olyan 3000-3500 környékéig tart kb. viszont ezzel bevállalósabb elõzgetéseket még tanulgatom...(bár ez az autó nem is arra való, hogy barom módjára menjek vele, nem is azért vettem arra ott lett volna a VTI, de a fogyasztás nagy úr...)
A benzinessel olyan 8-9 körül járogattam vegyesen (persze városon kívül akár 6 környékére is le lehetett hozni óvatoskodva), a dízellel vegyesbe 5 alatt járkálok, ha dinamikusabban vezetek akkor is megáll 5 körül a fogyasztás.
Felesleges egyébként ezen vitázni, hogy melyik jobb-rosszabb (régen rühelltem a dízeleket, aztán most mégis azt vettem), igazából a cél a lényeg, hogy ki mire akarja/fogja használni az autóját. szvsz
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
nemtom itt hogy fogy... de sokkal tobb flexifueles autot latok mint dieselt.
magat pumpat pont annyira nem latok egyik benyakutnal se ahogy a dizeleket se....
kérdeztem a kutast,azt mondta alig fogy
Vezettem már rohadt erõs dízelt, meg erõs benzinest is. 50x nagyobb vigyor van az arcomon, mikor a benzinessel mentem, pedig papíron még gyengébb is volt.
sírjatok még kórusban!
aztán 10 hsz-el késõbb lehet tippeket adni melyik határ után olcsóbb 10 forinttal a benzin<#confused>#confused>
Igaz, amit mondanak/írnak róla, tényleg jobban megy, mint a benzines. Érezhetõen és mérhetõen is. (A gyári adatok szerint csak az Impreza WRX és STI gyorsul jobban nála...) Az "alul gyenge" (... ceruzahegyezõ, meg miegymás) szerintem nem igaz. Valóban, az elsõ napon én is kétszer lefulladtam, azóta egyszer sem -egyszerûen hozzá kell szokni. Nyilvánvalóan teljesen más a karakterisztikája, mint a benzinesnek, nekem viszonylag gyorsan sikerült megszoknom a váltási (és visszaváltási!) pontokat, azóta nagyon jól érzem magam benne. Más dízelekhez képest érezhetõen jobban szeret pörögni, igazán 3000-4000 közti fordulaton van elemében."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
a gtr valtoja meg a gyari launch controltol is leterdepel nemhogy 800 loerotol.
gáz,hogy vizes úton tolják :/
J. úgy gondolta, hogy ez a cikk/hír érdekelheti önt:
Nem vizelet
http://totalcar.hu/magazin/szerelem/2010/06/10/nem_vizelet_visa_lett/
Citrom"
Bácsikám gondolt rám😄DD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a többi gatyamadzagpengetés.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Mondjuk leszarom.
"Kármán András felsorolta azt a tíz adónemet, amelyeket az egyszerûsítés jegyében már ebben az évben megszüntet a kormány. Ezek közé tartozik a bérfõzési szeszadó, a tv-készülékek üzemben tartási díja, az épület utáni idegenforgalmi adó, a vállalkozók kommunális adója, az öröklési illeték egyenes ági öröklés esetén, a nagyteljesítményû személygépkocsik, vízi jármûvek, légi jármûvek adója, a vízgazdálkodási termelõi érdekeltségi hozzájárulás, az ajándékozási illeték egyenes ági rokonság esetén."
link
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
te meg fizess 50 ezer átiratást <#eljen>#eljen>
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
and the ugliest, too...
a.k.a "turbós lacsetti"😄
VIDEO: 2011 Subaru Impreza WRX STI Test Car Laps the Nurburgring in 7:55.0
http://carscoop.blogspot.com/2010/06/video-2011-subaru-impreza-wrx-sti-test.html
"fastest WRX STI ever"
Charade GTti
Perverz módon nagyon kéne.Nekünk egy 1.1 kasznis, de 1.4 GT motoros, ~84 lovas verziónk volt.Na azzal volt baj rendesen.Egyszer egy elõzõ tulajos kókány javítás miatt kigyulladt a motortér.A dupla karbit szinte senki se tudta jól belõni, talán Tökölön sikerült a Citroeneseknek.Ja igen, és ott derült ki hogy van benne ötödik, apum csak nézett, hogy hova kever a váltóval a manus😄.A kipufogókat sorban fogyasztotta el, a futómû ugyanaz a himbilimbi volt mint az 1.1 (nyílván, csak motorcserés volt ugye), a fogyasztás nem igen ment le 10 liter alá.De ha ment, akkor kurva jó ment.
Na ezzel totális ellenpéldát mutattam be, hogy lássuk nem olyan egyszerû ez😊
Az "enyém" is bebarangolta fél európát, anno azt hiszem Hollandiában vette a bácsikám.Állítólag geci menõ autó volt akkor, szerintem most is az😄D
Esküszöm szeretem ezt a kis gyöszt, az esetek 99%ban elvisz ahova akarom, fék is akad rajta, fûtés is, amióta megcsináltam.Mondjuk az én kuplungom bûn kemény<#idiota>#idiota>.
A másik meg az, hogy mindenki szarozza össze vissza, de még mindig ez az az autó amelyikkel bármikor el tudok indulni.Pedig egy francia "fos".És rohadtul nem vagyok francia bérenc, sõt (japán rulez<#vigyor1>#vigyor1>).Csak le kéne venni néha a szemellenzõt.(Ettõl függetlenül senkinem sem ajánlom hogy ilyet vegyen, mivel szerintem nekem piszok mázlim volt vele, a családban senki sem nyúzta, és vigyáztak rá.Na jó, egyszer borult, illetve árkot is fogott már, de az más tészta.)
Citrom for president<#bee1>#bee1>
Vettem egy motort, és még 50ezret rá kell költenem, hogy a nevemen legyen, magyarország 2010!
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n