Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amúgy az is magánügy lenne szerintem amíg nem vezet betépve
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
és még sokan mások se 😄
Charade GTti

lehet hogy egy dízel lambóval
végülis tök mindegy,mert az átlagmagyarnak mire összejönne a pénz egy ilyenre addigra már úgysem kell neki😄
Nem kell Golfos vidi, mondtam már hogy értem, csak engem hidegen hagy😉
A halálba leforgó, zérû nyomatékú sor4nél pedig nincs számomra kedvesebb<#buck>#buck><#zavart1>#zavart1>
wftsrõl pedig nem tudok<#lookaround>#lookaround>
kijön abból egy E 400 cdi
ha tekerni akarok ott a motor
de példul ha visszafelé õ szarozik egy dezsõre azt már nem
Eladni az S2000-et, és az árából vásárolni egy MX-5NA-t, meg egy 99'-es A6 2.5TDI kombit.
<#buck>#buck>
😄
/5-10 motorral szoktunk állatkodni,én a 4. sornégy után áttértem a v2-re
egy szerpentines elõzgetõs hajtásban a v2 verhetetlen 2/3-ad lóerõvel is/
már sosem vennék sornégyet hiába mutat jól papíron
csak példának említettem,mint hogy az s2000-es is hiába pörög 9000-ig a mindennapokban ez inkább hátrány
errõl beszélek
"negyed mérföldön kurva jól hangzik mikor üvenghangon pörög a sornégy és tol rendesen,de a mindennapokban egy szerpentinen kiugrani lehetetlen velük"
Ez vicc😊 Ki lehet azzal ugrani, csak nem a Chevy Sparkokból kell kiindulni.
"Fis fos" sor4 szerpentinen.Ezeknél "funabb" számomra meg úgy sincs😊
És ne gyere azzal hogy nem széria, meg stb. mert nem errõl volt szó.
Engem akármelyik kicsit is erõs benzines jobban felvillanyoz, mint bármilyen atomerõs dízel.És mondtam már, semmi bajom velük.Csak kiállok a benzinesek mellett.Ja, és a visszaváltogatásnál nincs is jobb szórakozás.
Uff😊
wankel is van,színesebb tõle az autóipar
elméletben mindenki olyan könnyen dobálózik a pénzzel,mintha egy wrx tulaja szarná a pénzt 4 liter 100-on az akkor is pozitív és fogadjuk már el hogy van akinek a mozdonyfíling jön be
például nekem és szarok rá hogy 2000-el elõbb váltok el ott használom ahol rendesen tol
a turbó benzines karakterében aztán mi az a kibaszott különleges?-ugyanmár
a szívó benzines zsebrakéták nyomatékszegény motorja meg végképp nem olyan amiért annyira oda kell lenni
motorban is a v2 már rég befejezte az elõzést mikor a sornégy még pakolgat vissza hogy egyátalán neki tudjon állni
negyed mérföldön kurva jól hangzik mikor üvenghangon pörög a sornégy és tol rendesen,de a mindennapokban egy szerpentinen kiugrani lehetetlen velük
Sajnos pííz beszél
Tudom hogy fasza, meg szuper, meg hiper, csak én nem kérek belõle.Persze õk nagyban leszarják, és addig én is õket, amíg van benzines😊
Dízelbõl vennék egy 2.2 szívó Crownt, aztán szevasz.Nem eszik sokat, cserébe nem is megy, de nekem nem is arra kéne.
legendás autót miért kell lealacsonyítani. az 1.6 turbo jó egy kis gépbe pl:207,de nem egy imprezaba ,akkor csináljanak egy kis testvért neki aztán annyi.mi következik ezután,csak elsõ kerékhajtást fog kapni? nincs bajom a dízellel ,apámnak is az van,szeretem én is.de már látom ahogy a imprezások váltanak 4500-5000-nél ,mert vége van a motornak,egy benzinest sokkal jobb érzés kipörgetni a pirosig mint egy dzíelt
szóval a lényege az egésznek,miért kell a hagyományt megtörni?