101020
.
-
USAMEN POWER #87962 Tuning topikba nézz be. -
#87961 Olyan versenyeket is rendeznek, ahol nem csak rá kel lépni a gázra, hanem mondjuk kanyarodni is? -
USAMEN POWER #87960 Látod, ezé jó összehaverkodni a kopókkal, kísérettel lehet fainkodni ! :D -
USAMEN POWER #87959 Háth vihetsz bele egy kis változatosságot ! :D Úgy tudom hogy Dragtimes eseményekre lehet jelentkezni résztvevőnek, többek közt a minden évben megrendezett Moscow Unlimited 500+ -ra.
Escalade nem pronyó verda, azthiszik majd hogy itt a maffia, így elég nagy esélyekkel bevesznek a versenybe. :D
Legyorsulsz majd mindenkit azzal a 400 lóval, azt viszed a keménylét, meg valakinek elszeded a Mustangját amit nekem adsz. -
#87958 -
#87957 beteg oroszok -
USAMEN POWER #87956 Mire jutottál ? -
#87955 rendszámjuk mindent elmond az egészről :D -
USAMEN POWER #87954 -
#87953 bazzeg mi a pénisz van? minden 5. frissítésre nyitja meg a tápigot a telefon XD -
#87952 hazudsz -
#87951 Nincs is autóm:D -
pedig én nemis akartam megsérteni!!!!!! :(:(
-
#87949 neki legalább van autója. Inkább menj vissza matchboxot tologatni és szólj anyunak, tegye magasabbra a billentyűzetet... -
#87948 az jó!!!! ügyik vagytok!!
pepszi wist neked honna van gallardod_???? majd vigyél lécci egy kört!!!! -
#87947 szóval ott van a lopott gallardom xD -
#87946 ezek normálisak?
'További két személyautó van a kolontári halastóban, ezeket majd az olvadás után tudják kihozni a tó lecsapolásával a háromméteres vörösiszapréteg alól.
A Rescue 24 igazgatója elmondta, hogy a veszélyes hulladéknak számító roncsokat a devecseri vasútállomásnál lévő lerakóhelyre szállították"
-úgy látszik a 3 méter vörösiszap alatti veszélyes hulladék lapul
cikk -
#87945 jaja erős vádli kell hozzá. -
#87944 Jaja. Imádom ezeket. Bár valami fizikum nem árt hozzá :) -
#87943 Zaporozsec. -
#87942 helyesen: Bidzigli :D -
#87941 És mire végzel vele, az árából karbon versenybiciGlit vehetsz ;D -
#87940 hát akkor elég gagyi autód lehet :D:D
mid van kispolák waresz???
végülis majd 10 év múlva megduplázódik az értéke, ha vigyázol rá.
boccs a tippelgetésért waresz kizárva a képed alapján
marad a kispolszki :D -
#87939 Annyi volt az autóm bummeg:D -
Borg #87938 Közlekedni? -
#87937 mehettek mind együtt
-
#87936 Nincsen kuplungos kerékpár. -
#87935 Szerintem kukázz valami régi országútit. Városba olyan való, amit nem sajnálsz ott hagyni sehol. :D
Meg ilyennel városban? -
#87934 ja már megvan vki irta hogy 200 ezer az ára, azért én kipróbálnék egy ilyen kuplungos bicajt, mint amiket írtak a hozzászólók, biztosan könnyebben lehetne használni.
csak gyűjteni kell 200 ezret :D -
#87933 Ugyan ez a fajta vázam van, csak más évjárat. -
#87932 Nekem inkább valami ilyesmi kéne :DD -
#87931 Valaki tud-e valamit a kuplungos bicajokról, pár nappal ezelőtt a vezess.hu-n (autós lap) volt egy bicaj teszt és egyik hzászóló beszélt a kuplungos bicajokról.
http://www.vezess.hu/magazin/befekudtunk_autok_koze/28278/
ez az, és a hsz be vannak a kuplungosak. azok árát vki nem tudja? -
#87930 3x-od az árat... -
Borg #87929 Az már van :)
ilyene -
#87928 így van, elpirultam eme bölcs szavad előtt!!
én nekem is még csak bicajra van jogsim, nahh de vitszet félretéve igazad van, bár egy jó kis bicaj olyan 50 nél kezdődik -
#87927 Például egy fasza biciklire, amitől fitt leszel és egészséges, ráadásul ha összeomlik a világgazdaság, akkor is elvisz oda, ahova szeretnéd :DDD -
#87926 még új vagyok itt!
remélem ebbe aq jó kis autós közöségbe hamar beilleszkedhettek, és virágozni fog a barátság mindenki közt és szebbnél szebb autós titkokat oszthatunk meg egymással!!!!!!
-
#87925 kinek az alregje vagy? XD -
Borg #87924 Szerintem térdelj le, és kérd meg hogy lőjön tarkón. -
#87923 nálunk is csak azért ilyen dárga a benzin mert rossz helyen vagyunkk, hegyek mellet lakunk igy a kőolaj a vezetéken nem tud úgy átfolyni, s így kissebb mennyiséghez jutunk mint szomszéfaink akiknek hegyről lefele folyik igy több folyik pl ukrajna, ezt apa mondta
szerintetek?