101020
.
-
#88323 Vagy ez nem az az NMS vagy mi? -
#88322 Ezt csak amerikában fogják forgalmazni,olcsó szarwágen ként. A Basszátot ott nem nagyon vették állítólag. -
#88321 -
Szabi1991 #88320 igen ott született, nemsokára 10éves lesz -
#88319 egyetértek,bár ha szép vw-t kellene mondanom egyedül a bogár ugrik be:) -
USAMEN POWER #88318 Egy idő után már elfogynak a lehetőségek, ez az autó is példája annak hogy a dizájnereknek mennyire nincs ötletük. -
#88317 Enyhén->nagyon. -
#88316 Nya, 2012-től új Passat lesz. Akkor ez a mostani hivatlosan is csak egyideiglenes ráncfelvarrás :)
A segge enyhén 3-as BMW-s.
-
#88315 Kajak Floridában élsz?:D
Ott születtél vagy csak kiköltöztél? -
#88314 Ma megkocsikáztatott spanom a Rammel. Hát nagyon böszme :DD Komoly érzés egy akkora döggel a hozzá tartozó gyorsulás. Tiszta vonat fless.
De a legdurvább a könyöklő, ami akkora, hogy simán meg lehetne teríteni rajt ebédhez :DDD -
#88313 nekem simán megfelelne benyomnám ezt maximumra,tempomat 90-re aztán csókolom,a sok vérpistike csak pattogjon a hörgő kipufogóval:D -
-
#88310 -
#88309 Viszont egy Highway Patrol-os Crown Victoriát nagyon elfogadnék :D -
#88308 amugy meg ezeket a tragya lincolnokat ket fele ember veszi: a kocsog fekak meg az orag tatak.... itt vagyok lassan 10 eve... NEKEM EL lehet hinni! -
#88307 usaboy... azert figyej oda hogy kit szopatsz mielott jon a banhammer. koszike. -
#88306 1.4 i4 többet hoz turbóval :D -
#88305 v8 eros?!?!??! mirol beszelsz?????????? soros 4 hengeres honda s2000nek erosebb a 2.4 es motorja!!!!! az a v8 a jelenlegi leggyengebb szar motor a vilagon! -
Borg #88304 Nem csak GT-ben.
Nekem 1.4ie volt, abba is raktak ilyet. Meglepő módon kb az egyetlen része volt az autónak, amit nem kellett soha javítani/cserélni... -
#88303 Mikor szereztem a jogsimat, az egyik oktatónak ilyenje volt (sajnos nem annak, akinél én voltam, csak a kollégájának) nagyon vágytam akkor erre a tipora :D A GT-kben volt ilyen, nem? -
#88302 :DDD Lol, tényleg tipo. -
#88301 wrong topic:) -
#88300 WIN -
Borg #88299 Tipo :D -
#88298 'lude meg a kisfaszod, az -
#88297 'lude digidash, vagy mi a szösz?:D -
#88296 Borg, ez megvan? :P
-
#88295 -
USAMEN POWER #88294 Úgy igaz. -
USAMEN POWER #88293 Nem konkrétizáltam hogy új vagy használt, de ha használt akk mi van ? Jól megnézed vásárlás előtt, kipróbálod, elbeszélgetsz az ipsével, azt vagy megveszed vagy nem. Azt utána mit dob a gép, az is lehet hogy egy hét után beszarik, az élet ilyen viszont mi döntünk.
Hogy miért fórumozok ? A kisebbségi komplexusom egy részét igy vezetem le, remélem kielégítő válasz volt. -
#88292 Ezen megnyilvánulásod alapján tökéletesen illeni fog hozzád a Crown Vic. Az is olyan faék mint a stílusod -.- -
#88291 Ezek használtak... Ennyiért kapsz akármilyen másik hasonló autót is használtan.
Már csak 1 kérdésem van akkor: minek jársz ide, ha leszarod mások véleményét?
Állandóan kifejted, hogy mennyire leszarsz itt mindenkit, de akkor tényleg, minek jársz ide? -
#88289 Amúgy aláírom, hogy a Crown Vic/Town Car mókás autó a maga hajótestével, meg a süppedős fotelekkel, de az egész autó kb 20-30 éves technikára épül. Egyedül a faék primitívsége, és megbízhatósága teszi tényezővé.
Igazi Opawagen. -
#88288 Kurva erős? Lol? 4.6-os motor 240 lóerő... Nagyon el vagy szállva a valóságtól.
Fogalmad sincs az amerikai autókról. Centekért hozzádvágják? Az alapára a Lincoln-nak 47ezer dollár... annyiból E-osztályt kapsz +30 lóerővel, 2-3 literrel jobb fogyasztással... -
shumika #88287 A Fehér skyline-ról beszélsz fekete felnivel nagy spoilerral? -
#88286 -
n003 #88285 mennyiért fóliáztok ott egy kocsit? -
USAMEN POWER #88284 Háth kinek mi, szerintem meg a Japán autó felhozatal 80 % -a nem néz ki jól, nem jön be a hangjuk, a megjelenésük etc. európai autók terén jobb az arány, de nem sok van amit elnézek / elnéznék a ház előtt. Viszont megtaláltad az embert, a 60 -as évektől 2000 elejéig az amerikai autók közép mezőnyéből tudnék válogatni bőven. A lenti képen látható Lincoln Continental -t 3 - 4 évvel ezelőtt láttam itthon is és majdnem leszopkodtam magam a látványtól, innen egy utcával arrább meg áll egy Skyline Gt-R, a szememnek kb. annyira tűnik ki a többi autó közül, mint egy 72 -es GTX a Ladák közül, ennyi. Továbbá az olyan autók mint pl. a Ford Crown Victoria (nagy, V8, és qrwa erős), amiket centekért osztogatnak az usaban szintén a favoritok közt találhatók nálam, és ha megérné itthon fenntartani beszereznék egyet. De kár is ezen agyalni, nem egyforma egyéniséggel születnek az emberek, még ez a szerencse. -
#88283 azt nem ertem hogy az ilyen autokat minek gyartjak meg? ki veszi meg? Nem nez ki jol, de talan valami uknagyapamnak megvennem... -
#88282 nemtom mi a bajod vele. Teljesen illik hozza. Amig nem nagy krom niggerkerek van rajta addig ok.