101020
.
-
#88363 egy régi nagyágyú : auto-union-grand-prix-type-c
-
#88362 A lambo video gusztustalan. Es ha belegondolok abba, hogy csak a Gallardo is mennyivel jobban szol eloben akkor a GT-R nek milyen hangja lehet eloben?:D OMG -
USAMEN POWER #88361 De hogy ne csak a magamfajtának csepegtessek:
Koenig 4:28 -nál kibaszottul bejön. -
USAMEN POWER #88360
-
#88359 Beltér és felniért respect...maga az autó izlés kérdése.. -
#88358 Chevrolet Sonic Z Spec
-
#88357 Szép új világ.
-
USAMEN POWER #88356 pro vagy barátom -
#88355 ja, nincs elég kézügyességem :S -
#88354 Amit neked még gyakorolni kell. -
#88353 ő már tud barlangrajzot készíteni :D -
#88352 Gondoltam hogy nem dolgozol ott, de a 90+ IQ-val rendelkező emberek általában rendelkezek olyan képességgel, amit Empátiának hívnak, azaz hogy bele tudod magad képzelni más emberek helyzetébe, és ezáltal meg tudod érteni cselekedeteiket.
Bocsánat, hogy feltételeztem Rólad, hogy erre képes vagy :D -
#88351 má az :D:D:D:D -
#88350 még az is lehet hogy az aveó is lesz egyszer gyűjtők kedvence,egy karakteres túlélő a benzinkorszakból -
USAMEN POWER #88349 -
USAMEN POWER #88348 Mivel nem fogok ott dolgozni, ezért nem gondolkoztam el rajta. De hidd el ha rákerül a sor majd elfogok. -
#88347 Ez most csak angolul hangzik jól, ezért úgy mondom:
There are brands with history, and brands that ARE history. :DDDDD -
#88346 És ha te a Chevynél dolgoznál mi érdekelne jobban téged, az hogy a fanatikusok mit fognak gondolni, vagy hogy legyen munkahelyed a következő 10 évben? :D -
USAMEN POWER #88345 Vagy akár a Mercury. De legalább hűek maradtak ahhoz a vonalhoz amin elindultak, és nagy amerikai márkák maradnak örökké, történelemmel. Egy fanatikusnak ez számít. -
#88344 Téged lehet nem érdekel a "marketing része a dolgoknak", de ha a Chevroletet sem érdekelné már rég alulról szagolnák az ibolyát, mint az Oldsmobile, vagy Pontiac. -
#88343 Ennyi. -
USAMEN POWER #88342 A marketing része a dolognak nem nagyon érdekel, én más szemszögből nézem a dolgokat, az is egy szempont amit leírtál gondolom te egyet értesz mindazzal ami a világban vagy akár körülötted történik. Nem alkotunk véleményt mert azzal picsát lehet törölni, én meg úgy gondolom hogy alkossunk véleményt, azt ki hogy kezeli. Viszont ez a lekezelő duma nem jön be. -
#88341 'A bohócok megirigylik szerintem azt az elmét aki kitalálja ezeket. Egyre jobban elkorcsul a Chevrolet"
-egy jó autógyár a kül. piacokra az igényeknek megfelelő kocsit gyárt,és nem azt nézi hogy miről álmodik egy csóró keleteurópai 20 éves,mert abból nem él meg:D -
USAMEN POWER #88340 100 éves múltra visszatekintő amerikai márka... az az embléma nem méltó arra hogy az autó fogalmat még nyomokban se megközelítő, de négykeréken guruló bevásárlókosárra rákerüljön. Ezek a szarok az autóipar szégyenei, csocso kolléga nem érti hogy ki vesz Lincoln Continentalt, én viszont nem értem hogy ezeket ki veszi ?? A bohócok megirigylik szerintem azt az elmét aki kitalálja ezeket. Egyre jobban elkorcsul a Chevrolet. -
#88339 sztem oda, ahová az ötajtóson is került...
A Lambo meg jó, bár szebb lenne az első képen háttérben autó rekonstruálva -
#88338 igen, 9 eves vagyok es itt szulettem. Ezert mondtam, hogy mar lassan 10 eve itt elek :D -
#88337 cool story brah :D -
#88336 Kesz az auto.....
Ahhoz kepest hogy az elso lokost milyen eszmeletlen jol feltettuk vagas nelkul a tobbi olyan volt hogy az arcomat majd leteptem. 5 napig tartott a szokasos 2 helyett. A leggazabb resz az ajto mogotti beomlo amit nem szedtek szet es nagyon ganyul raktuk be a matricat. Nagyon sokat kellett nyujtani es oda berakni matricat visszakanyarintva...... aaah.
De amugy a szomszed auto festo azt hitte hogy festek :D -
#88335 akkor már 2en vagyunk -
Borg #88334 Én nem csak álmodom, hogy autóm van -
#88333 minek az? mé? neked van rendszámod? -
Borg #88332 Mondjuk a rendszám nem tudom hova kerül rajta :) -
#88331 mert így könnyebb "tuningolni" :D -
#88330 A Chevrolet miért nem tudja a jelet a kibebaszott hűtőmaszkra tenni? -
#88329 -
#88328 ronda mint a bűn. elől hátul kapott egy hatalmas ütést... -
Borg #88327 Ez valahogy nem lett rossz.
Azzal az 1.4-es túrós motorral még be is vállalnám, ha a szokásos szinten marad az ára is. -
Szabi1991 #88326 -
:D -
#88324 meg a Golf Mk1 GTI szép piros színben.