Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
30ezrenként ledobom róla spanolóval együtt osz' jónapot... legkésõbb 35ezer... szeretem az autómat rendben tudni, szeretem azt ha minden a legnagyobb rendben van vele... 😊
Vagy versenyezel?<#idiota>#idiota>
Készülget a gép lassan, de biztosan..
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
érdekes egy jelenség, és tudtommal mindig ez a kulcs volt használva.
jut eszembe, olyan van, hogy elkopik az egyik gyári kulcs? (opel corsa b) <#wow1>#wow1> olyankor azon kívül, hogy a pótkulcsot elõvesszük, érdemes másoltatni is egyet, igaz?
Ha szükséges akkor persze magamnak kiporszivózom, kipucolom, lemosom, de az olyan dolgokat hogy polir azt oda bizom ismerõsömre, nem mintha én nem tudnám megcsinálni mert eleget láttam már hogy hogyan kell, csak az a bökkenõ hogy nekem nincs hozzá szerszámom meg pasztám...
Továbbá, emlitetted hogy nem ékszijas tehát akkor feltételezem hogy a vezérmû láncos meghajtású, igen ezt is cserélni kell vezetõgörgõkkel együtt
Akkor idõnként nem árt a gyújtógyertya csere (ha benzines szgk-ról beszélünk), azt én 30-35ezrenként kihajigálom és rakok be újakat.
Még beszélhetünk fékbetétek, tárcsák, esetleg dobok cseréjérül vagy felszabályozásáról (tárcsa, dob), akkor ott van a kuplung ott is tárcsa plusz ferodol, kinyomócsapágy ha zûrös bár azt hallani is lehet ha bajos... motorhoz visszatérve, benzinszûrõ, levegõszûrõ... a többi úgy is adja magát ha netán egyéb más cserére szorulna, remélem nem hagytam ki semmit sem...
Ja de, hát a gumiabroncsok cseréje bizonyos futás után, ez is sokmindentõl függ, nyári, téli négyévszakos, a gumiban ott vannak a mélységhatárolók ha azt eléri a kopás akkor illendõ eldobni azokat is, beszélhetünk még izzócserékrõl is, de ez megint elég látványos mert úgy is észreveszed ha valamelyik izzó nem világit, de lehetnek akár biztositék problémák is, ez elég egyszerû mert mindegyik más szinû ergo más az Amper száma is, ezeket is lehet ám cserélgetni ha szükséges...
Autóápolással kapcsolatban hol tudok információkat szerezni? Esetleg egykét tanács? Olajcserén kívül mit érdemes még az autón megcsinálni, kicserélni, és milyen idõközönként? (nem ékszíjas)
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
az árba már benne van minden, mint pl a sötétítés, stb...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Épp minap nyilatkozott egyik tévének valami nagy rendõr fejes, hogy bár az elvett jogosítványok száma jócskán csökkent (mivel pontokat ebben a fotózom, küldöm rendszerben elég nehéz osztani, csak ha teljesen kivehetõ, ki vezette a kocsit), azért a pénzbírság visszafogja az embereket... Fõleg azokat, akiket az indokolatlan fõútra kitett 70-60-50-30-as tábláknál mérnek be.
.: mobilize.hu :.
Tavaly augusztusban 50 méterrel(!) a harmincas tábla elõtt bemértek 49-cel és kijött a csekk. Ofc megfellebbeztem és ma jött vissza a papír, hogy nem fogadták el a fellebbezésemet, de mivel az eljárás nem volt teljesen jogszerû, ezért visszakapom az fellebbezéshez járó 5k illetéket, de azért a bírságot legyek szíves befizetni, különben behajtják. Ezt már meg sem tudom fellebbezni, de bíróságra sincs kedvem mászkálni.
fákk.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
respect to the man in the ice cream van
XBOX 360 Gamertag: TaRka94