101020
.
-
shumika #90016 na figy fater 535d-jét kéne megcsinálni mert belever a karter a kerékbe :S
mennyiért vállalod? -
#90015 csak irigy vagy hogy neked nem adatott meg hogy autókat nézegess, vizsgálgass, és ezért irsz ilyeneket.
-
#90014 nem meghajtani, csak elvinni kicsit megnézni az autó karakterisztikáját.
Ne porosodjon feleslegesen..
Mindig csak a kis faluba viszem ki, nem a városba, nem lesz belőle gond nyugi.
Amúgy is le kel tesztelni biztos jó-e még.
Csak a mazdát hajtottam meg de azt már bánom hogy elmondtam. -
#90013 ja azok utan amiket itt irkalsz mindenki hozzad viszi hulyegyerek -
#90012 hát bazeg, Zirc, Köves János utca **
gyere el nézd meg. -
#90011 te lennél az utolsó akihez a kocsimat vinném:DDD -
#90010 ja te vagy az a májer aki ide jár hazudni, hogy ő viszi karikákra apuci luxusverdáit?
de tényleg...még csodálkozik valaki hogy miért tart itt ez a kurva ország? -
#90009 majd szolj ha a hetes bömcsiddel van vmi gebasz, apukám mindenes megcsinálja sec perc alatt.
sg-seknek 20% kedvezmény munkadíjból azt üzeni -
#90008 elsőkerekes, nincs drift.
Nem nagyon akarom, mert félek tőle, ha ki is vinném, akkor csak 20 al végigmennék meg vissza :D -
#90007 Naná, hogy vidd el!!!! De előtte igyál kis unicumot, hogy jobban menjen a drift. -
#90006 Siófokról hoztak egy 2009-es full extrás VW sciroccot apához.
Egy spoiler szettet kell rátenni holnap délig.
Szerintetek merjek ma elmenni vele egy körre?
2.0 140 lóerő dízel, dsg váltóval.
Dynaudio sound rendszer, már kipróbáltam nagyon szól, mintha koncertterembe lennék.
De olyan gyönyörű a kocsi, mindjárt megint kifutok a garázsba, olyan szép...
azt se tudtam milyen kocsi, míg meg nem néztem jobban :D
muszáj leszek kilopni :D -
#90005 ..ha szarul csinálják.
ezenkivül pl a matt színek jobbak fóliázva mint fényezve.
Nem kell forgalmit átírni ha fóliázzák.
Illetve azonos színre fóliázás esetén a gyári fényezés sem sérül. -
#90004 olcsóbb mint a fényezés, viszont brutál igénytelenül tud kinézni. -
#90003 ték -
shumika #90002 most őszintén mi értelme van a fóliázásnak? ok hogy ha kavicsfelverőséd van nem a kasztni sérül. de más értelme?? -
#90001 a fóliázás kis autónál kezdődik ott ami normális is.
kollégám s2k-ja 200e -
#90000 személykocsi érdekelt a témában...
ték -
#89999 nekünk kínaiak(nyomda) csinálták a matricázást a két teherautóra de mindkét autó 50e/db volt, egy szín, semmi csicsa, és össz 2nm max ami rákerült.
Egy teljes autó fóliázás 150-170nél kezdődik -
#89998 utána néztem 80-380.000...:S -
#89997 Azért szerintem kicsit több. Ha már az ablak fólia körbe 40 rongy, akkor egy egész autó sokkal drágább. Ha tévedek, akkor bocsi! -
#89996 Hmm nem is olyan drága...ez mennyire tartós?(mosás,időjárás??) Illetve gondolom csak ugyanolyan színűre lehet, mint ami a forgalmiban van!? -
#89995 köszi :D -
#89994 10-20 ezer forint -
#89993 Szevasztok! Valaki megtudná nekem mondani hogy Magyarországon mennyibe kerül ha egy autót leakarok matricázni? mint a videókban. -
#89992 -
Borg #89991 Ezt már sehogy se mosod le magadról. -
#89990 ezt nyomatom wanna be nigger vagyok? :O
-
#89989 -
#89988 infiniti g37 coupe és maximák -
#89987 -
#89986 semmi, mégse :) -
#89985 Az mitől van, hogy ha az ECU-t visszaírom gyári értékekre, de még mndig világít az ikon a műszerfalon?
szervízbe nem akarom elvinni mert nem akarok költeni rá, az törvényes, ha letakarom? -
#89984 az lenne a lényeges hogy ne maradjon pókhálós a lakk,a claybar kiszedi? -
#89983 méne menne?
-
#89982 sehogy nem mukodik.. -
kepfeltotles.hu nem engedelyezett???????????? mivan ezzel a forummal? se photobucket se ez se semmi... tiszta gaz mar komolyan.............
szal a kepen lathato kivilagositott autok szvsz g37esek.... (azt hittem GTR a tetovonal miatt) -
#89980 turtle wax :) legjobb :D -
#89979 Felesleges megvasarolni pont ugyan ezeket a cuccokat.... ugyanilyen hatast nem fogsz elerni...
Menj el egy akarmilyen autos boltba ( nem tudom milyenek vannak magyarorszagon)
vegyel valami normalis minosegu automoso folyadekot.
Automosas utan Claybarral menj vegig az auton ( googleozd ki mirol beszelek, amugy a gyurma dologrol van szo)
claybar utan pedig waxold le az autot. Olyan waxot vegyel amire ra van irva hogy nem hagy semmi port hatra de igy is vigyazz hogy ne huzz keresztul semmilyen nyilason mert megul benne a wax es mikor kiszarad ott marad a feher por.
csak ez a 3 dolog el fog tartani neked EGESZ nap. * nekem a mosas es full waxolas kb 4 ora
-
Szabi1991 #89978 az előbb a TV2-n azt mondták hogy Daihatsu-k :D -
#89977 1,35