Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
][ ВАЗ ][
ha valami necces volt, beadtunk egy colát, vagy dobozos üdítõt, esetleg 5 márkát az útlevélbe...
tképpen 20kiló heroinnal is be lehetett volna jönni/képletesen/
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
meg volt zöldkártya mikor jártunk cukorért,töményért meg cigiért 200 forintott bele kellet rakni a forgalmiba. késõbb a cukorért 100 kilonként 500 forintot kellet jattolni a román vámosnak.
ám a tankolás még mindig rámpás megoldással megy kb 3-4 literrel több megy bele, csak nekem most nem éri meg kimenni van kb 35 forint külömbség, a határ oda visssza 40 km tehát 800 forintot nyerek 42 literen és elbaszok 1 órát vagy többet
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
everything's better with music
anno Romániába pl. kerékfertõtlenítõ kádon keresztül lehetett csak behajtani, asszem valami 5DM volt akkor, de lehet az árra rosszul emlékszem,...
everything's better with music
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Régi szép idõkben Romániába is így jártunk...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Le kellett volna ereszteni a francba, na de hogyan...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a nyáron egy hibátlan nagyrobogót kúrt szét a gazdája gázolajjal
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
:) Semmi okosság :P
Szépen jár, miután kapott még 20 liter 95-öst...
Más se hiányzott a 300k-s motornak.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Valahogy inkább olyan vicces... Olyan, mint egy kis nõi zsebkutya, éles fogakkal, rózsaszín pulóverben, szöges nyakörvben. 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
][ ВАЗ ][
na ezért mûkedvelõ jaszkari topik ez csak...
Opel Movano 2.8DTi
XBOX 360 Gamertag: TaRka94