101020
.
  • Jasmin
  • Jasmin
    nem ismerem fel a karaktereket a rendszámon...úgyhogy nyugi, tőlem, biztonságban van...:))
  • Jasmin

• CSOCSO
    nah ez az ezt kerestem..néztem azt a mésik zsaru vs auto dolgot amikor menekűl a zsaru elől.. nah ez egy kicsit komolyabb!!!
    http://video.racing.hu/files/1007/getaway_-_opel_lotus_omega.avi
  • CSOCSO
    :)
  • Blasta
    Mondom :-D
  • CSOCSO
    ki lopna el ilyen koszos kocsit?:)
  • Blasta
    Ehh....
    Biztos azt gondolta annyira koszos, hogy meg sem fordul az emberek fejében ez a kép láttán :-))))
  • I.C.ram
    Nem én hanem akárki, aki benéz ide. Meglátja, hogy húúde fasza jármű (ami persze nem igaz), há komám menjünk, oszt hívjuk a pajtásokat, aztan fujjuk még ezt a verdát. Rendszám alapján akarmikor megnézik hol lakik, ki a tulajdonosa, stb. Mint gondolsz nagyokos mi a szarért fedik le a rendszámot általában?
  • Blasta
    Na ebbe ne menjünk bele...
  • CSOCSO
    és mit tudsz tenni te hülye?:)nem sok ilyen toyota mászkál itthon végüli snem feltünő..
  • Ali
    Az amiknak csak pénzük van meg nagy pofájuk. Az ész a kis japánoknál van. Az amerikai hadseregtől pedig egyáltalán nem kell úgy hasraesni. Nyámnyila elkényeztetett fitymahuszárok.
  • Ali
    Ne félts! Nem vagyok egy megkeseredett ember.
  • Ali
    Igen. Annál jobban nemigen boldogul széria jármű a terepen.
  • Blasta
    Na persze! Jól nézne ki, US Army-ban egy Japán terepjáró:-)))))
  • Mike
    Hm ki kéne rá adatni kőrözést
    az is vicces ám
  • I.C.ram
    US Armynal az is közrejátszott, hogy marha nagy a tároló kapacitása, és könnyen páncélozható. Ja és nem amerikai járgány elvből nem használnak.
  • Blasta
    Hummert megeszi, mi?????
    Napersze! Azért rendszeresitették ezt a kocsit a US Army-nál, mi?????
    Nemá CSocso!
  • I.C.ram
    Hmm, rendszám megvan... Holnapra már hült helye lesz a kocsinak! Jó nagy láma vagy, hogy a rendszámot nem fedted le. Biztos örül a haverod, hogy ilyen jó pajtása van. :)
  • CSOCSO
    kussojmá:)
  • CSOCSO

hm..azé élőben veszélyesebb látvány:)
  • I.C.ram
    Hagyjál már a japán fostalicskáiddal. :)
  • CSOCSO
    haveromnak van egy nagy a toyotája..szvsz megenné a hummert.. 2.3 m a magassága.. a multkor olyan helyeken menünk ahol a tank vezetőket képzik ki tank al! hát néha azthittem borulunk!!!!! nagyon cool volt..
  • CSOCSO
    én is ezt hallottam amugy hogy eszméletlen fos az auto:)
  • CSOCSO
    ennek olyan 320 lehet a vége..így saccra...
  • CSOCSO
    ez is 600 feleti hp ben
  • Mike
    énnemtom
  • I.C.ram
    Mercedes Unimogról van szó?
  • I.C.ram
    Ha olyan jó a hummer, akkor miért nem indítják Paris-Dakar rally-ban? Mert túl nagy, vagy mért?
  • Mike
    Nem tudom miért kell vkiket utálni. Ez a nagy bajod, az utálat. Sündisznózol, pedig ahhoz már idős vagy. Nézd a dolgok jó oldalát. Van az is bőséggel.
  • Mike
    adjál vmi linket az unimogról pls
  • Ali
    Az utolsó mondatodnak (sajnos) egyre több valóságtartalma van. Pedig a '80-as évek elején még ami zászló volt a szobám falán. Akkor a ruszkikat útáltam ennyire...
  • Ali
    Dagonya volt mindenfele. Meg olyan kis facsemeték, amit tövestül kitépett volna. Az Unimog 2 perc alatt elintézte a dolgot.
  • Lteebee
    Már egy valamire való chrysler is eszik 13-14-et.
  • Mike
    Akinek van pénze ilyenre, az tele is tudja tankolni
  • Mike
    ne mond, hogy semmihes sem lehet rögzite, a szaharában volt a móka?
  • Mike
    mindegy, nekem tetszik
    és nem azért mert ami, meg nem azért mert sznob vagyok
    ha el is mennék vele off-roadra, akkor sem azért, hogy arcoljak vele, hanem, hogy jól érezzem magam

úgyhogy csak az emberen múlik.
    az oldhatatlan amcsi gyúlöleted pedig a te dolgod, azzal nem tudok mit kezdeni
  • CORe
    Hummer:
    Legnagyobb teljesítmény: 195 LE (3400 ford/perc)
    Legnagyobb nyomaték: 583 Nm (1700 ford/perc)
    4 fokozatú automata váltó
    Gyorsulás 0-100 Km/h: 18.5 s
    Végsebesség: 135 Km/h
    6.5 v8 dizel :)

alapár: 30 000 000 + Áfa (hosszúplatós, hardtop)
    22 körül eszik
    A nagy étvágyhoz nagy üzemanyagtank dukál, a 95 literes főtartály mellett egy 65 literes segédtartály is a rendelkezésünkre áll.
    a sárga lámpa meg 50 liternél felgyullad :)
    Na, ezt tankold tele zsebpenzbol!
  • I.C.ram
    Ha mar a terepjáróknál tartunk, akkor tuti hogy egy Kubelwagent vennék. Marha jól néz ki, keveset fogyaszt, és a náciknak már bevált. :)
  • I.C.ram
    Úgy neked mennek, hogy a nagysebességtől a holdig repülsz.