101020
.
-
#212 -
#211 nem ismerem fel a karaktereket a rendszámon...úgyhogy nyugi, tőlem, biztonságban van...:)) -
-
#209 nah ez az ezt kerestem..néztem azt a mésik zsaru vs auto dolgot amikor menekűl a zsaru elől.. nah ez egy kicsit komolyabb!!!
http://video.racing.hu/files/1007/getaway_-_opel_lotus_omega.avi -
#208 :) -
#207 Mondom :-D -
#206 ki lopna el ilyen koszos kocsit?:) -
#205 Ehh....
Biztos azt gondolta annyira koszos, hogy meg sem fordul az emberek fejében ez a kép láttán :-)))) -
#204 Nem én hanem akárki, aki benéz ide. Meglátja, hogy húúde fasza jármű (ami persze nem igaz), há komám menjünk, oszt hívjuk a pajtásokat, aztan fujjuk még ezt a verdát. Rendszám alapján akarmikor megnézik hol lakik, ki a tulajdonosa, stb. Mint gondolsz nagyokos mi a szarért fedik le a rendszámot általában? -
#203 Na ebbe ne menjünk bele... -
#202 és mit tudsz tenni te hülye?:)nem sok ilyen toyota mászkál itthon végüli snem feltünő.. -
Ali #201 Az amiknak csak pénzük van meg nagy pofájuk. Az ész a kis japánoknál van. Az amerikai hadseregtől pedig egyáltalán nem kell úgy hasraesni. Nyámnyila elkényeztetett fitymahuszárok. -
Ali #200 Ne félts! Nem vagyok egy megkeseredett ember. -
Ali #199 Igen. Annál jobban nemigen boldogul széria jármű a terepen. -
#198 Na persze! Jól nézne ki, US Army-ban egy Japán terepjáró:-))))) -
#194 Hm ki kéne rá adatni kőrözést
az is vicces ám -
#193 US Armynal az is közrejátszott, hogy marha nagy a tároló kapacitása, és könnyen páncélozható. Ja és nem amerikai járgány elvből nem használnak. -
#192 Hummert megeszi, mi?????
Napersze! Azért rendszeresitették ezt a kocsit a US Army-nál, mi?????
Nemá CSocso! -
#191 Hmm, rendszám megvan... Holnapra már hült helye lesz a kocsinak! Jó nagy láma vagy, hogy a rendszámot nem fedted le. Biztos örül a haverod, hogy ilyen jó pajtása van. :) -
#190 kussojmá:) -
hm..azé élőben veszélyesebb látvány:)
-
#188 Hagyjál már a japán fostalicskáiddal. :) -
#187 haveromnak van egy nagy a toyotája..szvsz megenné a hummert.. 2.3 m a magassága.. a multkor olyan helyeken menünk ahol a tank vezetőket képzik ki tank al! hát néha azthittem borulunk!!!!! nagyon cool volt.. -
#186 én is ezt hallottam amugy hogy eszméletlen fos az auto:) -
#185 ennek olyan 320 lehet a vége..így saccra... -
#184 ez is 600 feleti hp ben -
#183 énnemtom -
#182 Mercedes Unimogról van szó? -
#181 Ha olyan jó a hummer, akkor miért nem indítják Paris-Dakar rally-ban? Mert túl nagy, vagy mért? -
#180 Nem tudom miért kell vkiket utálni. Ez a nagy bajod, az utálat. Sündisznózol, pedig ahhoz már idős vagy. Nézd a dolgok jó oldalát. Van az is bőséggel. -
#179 adjál vmi linket az unimogról pls -
Ali #178 Az utolsó mondatodnak (sajnos) egyre több valóságtartalma van. Pedig a '80-as évek elején még ami zászló volt a szobám falán. Akkor a ruszkikat útáltam ennyire... -
Ali #177 Dagonya volt mindenfele. Meg olyan kis facsemeték, amit tövestül kitépett volna. Az Unimog 2 perc alatt elintézte a dolgot. -
#176 Már egy valamire való chrysler is eszik 13-14-et. -
#175 Akinek van pénze ilyenre, az tele is tudja tankolni -
#174 ne mond, hogy semmihes sem lehet rögzite, a szaharában volt a móka? -
#173 mindegy, nekem tetszik
és nem azért mert ami, meg nem azért mert sznob vagyok
ha el is mennék vele off-roadra, akkor sem azért, hogy arcoljak vele, hanem, hogy jól érezzem magam
úgyhogy csak az emberen múlik.
az oldhatatlan amcsi gyúlöleted pedig a te dolgod, azzal nem tudok mit kezdeni -
CORe #172 Hummer:
Legnagyobb teljesítmény: 195 LE (3400 ford/perc)
Legnagyobb nyomaték: 583 Nm (1700 ford/perc)
4 fokozatú automata váltó
Gyorsulás 0-100 Km/h: 18.5 s
Végsebesség: 135 Km/h
6.5 v8 dizel :)
alapár: 30 000 000 + Áfa (hosszúplatós, hardtop)
22 körül eszik
A nagy étvágyhoz nagy üzemanyagtank dukál, a 95 literes főtartály mellett egy 65 literes segédtartály is a rendelkezésünkre áll.
a sárga lámpa meg 50 liternél felgyullad :)
Na, ezt tankold tele zsebpenzbol! -
#171 Ha mar a terepjáróknál tartunk, akkor tuti hogy egy Kubelwagent vennék. Marha jól néz ki, keveset fogyaszt, és a náciknak már bevált. :) -
#170 Úgy neked mennek, hogy a nagysebességtől a holdig repülsz.