101020
.
  • CSOCSO
    Freak szolja és felteszek neked videokat ahol suprakat és Vipereket erseztenek össze... csak ugy megjegyzem igen kevés az ahol elkapja a suprát... igaz suprábol sok van ( 280-1200 loig)
  • CSOCSO
    a rendszámot lessétek:)
  • CSOCSO
    íjjj és 1000 paci:)
  • CSOCSO
    egy honda civic lealáz egy vipert http://students.washington.edu/crm2/Racing%20Videos/Dodge%20Viper%20vs%20Honda%20Civic.mpg
  • Efreet
    a Bentley tervezői tudnak valamit... még egy sportkocsi is tud elegánsan kinézni:
    1999 Bentley Hunaudieres Concept

• Efreet
    1970 Ford Boss 429 Mustang

nem egy economy-autó, de látványnak nem utolsó :)
  • vizes
    Eeez igen!
  • Efreet
    1993as Jaguar XJ220 - hosszú ideig a leggyorsabb szériaautó volt (jelenleg ha jól tudom a McLaren F1 az, bár mindkettőt eléggé túlzás szériakocsinak hívni :) )
    3.5l-es motor, 542 paci,

van még egy csomó szépség itt: www.fast-autos.net
  • CSOCSO
    Freak amugy ebben a topicban nem arrol van szo hogy melyik a jobb....
  • Efreet
    egy 68as Ford Mustang

és egy 69-es Dodge Charger Daytona

azért ezek erősen más kategória, mint a Lancer...
  • Efreet
    Freak: kb nem érdekel :) nekem teccik, jól néz ki, többet nem értek és nem is nagyon akarok érteni hozzá. (hátmég vs. vitákba keveredni...) amúgy rallye-változata is, de azt nem linkelem be, mert baromnagy kép:
    http://www.imagesofmotorsport.com/evovii02-02.jpg

a régi kocsik közt is van pár kellemesen kinéző, majd keresgélek...
  • FREAK
    ha pihenni akarsz, vegyél mercit...... a viper aszfaltégetésre való
  • FREAK
    szép sárga :) mit tud felhozni egy 30 éves Stingray ellen mondjuk 1000 kilóméteren? :PPPPPPPP
  • Efreet

Porsche 911 Carrera 4 - jelenleg az egyik legjobb úttartási elektronikával rendelkező (sport)autó. és mindezek mellett még nagyon szép darab is :) Bécsben volt alkalmam tapasztalni, ahogy végigszáguldott mellettünk az úton :)
  • CSOCSO
    cipeR:) szal viper
  • CSOCSO
    vipeR: fapados:)))
    most kérdeztem meg az aismerősömet milyen volt a ciper..aszonta nagyon kemény de azonnal eladná ha olyana lenne:)) azt mondta hogy minden kis kavics megdobja az autot..érzed ahogy átmész rajta az nagyon kaki....
    és ezt nem ő találta ki.. ezzel tisztában van a gazdája is...
  • Efreet

Mitsubishi Lancer Evolution VII
  • CSOCSO
    ...
  • FREAK
    a japánok között vannak nagyon jó autók, csak sajnos ők szokás szerint nagyon elmennek elektronika irányba, ezért megbízhatatlanok és hiányzik belőlük a spiritusz.....

egy nyers, 6-7 literes V8, V10 bármit a földbe döngöl, akármilyen chipet szerelnek a japánok a csodáikba....
  • FREAK
    "a viper nagyon aranyos kis kocsi.. "

te is aranyos kis kölök vagy, ezért nem állok le veled vitázni...

supra......... LOL :)))))))))))
  • vizes
    Majd ki fogsz ebből is nőni...
  • CSOCSO
    khm a japán szar fos kocsik:
  • CSOCSO
    :))azé ismerősünk nek iléyenje van..trutsi auto de azé tud menni
  • I.C.ram
    Hát igen itthon a "mi autónk" néven fut ez a borzalom.
  • CSOCSO
    nekünk több évig volt toyota supra 8 régebbi eggyel) utánna meg 2.5 ös audi... nem mondomhogy jobb volt és azt sem hogy rosszabb
  • CSOCSO
    lehet.. nekem is merci jön be.. de kinézet és teljesítmény : Supra..és abbol is a tuningolt..
  • CSOCSO
    egy GEO azhem...

itthon más néven fut
  • vizes
    Hmm. Azért szerintem nem mindegy, hogy milyen kocsi...
    Nekem volt Japán, Olasz, és Német autóm.
    Ja és Román is...Dacia.
    Nekem elsősorban nem a külső számít, hanem a megbízhatóság. Ebben a Német autóim magasan verték a mezőnyt.
    Lehet, hogy rossz szeletet kaptam a tortából.
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    ICRAM kérte meg a supra dolgot én direkt nem is akartam mert lassan abbol is topic lesz hogy CSOCSO megbaszta a SUPRA-t vagy nemtom miylen baromsagokat bírtok meg kitalalni
  • I.C.ram
    Mégsem keresek, mert lusta vagyok. :)
  • I.C.ram
    Namindjárt keresek az én kedvenceimből.
  • Jano
    Ez oké felfogás, csak nem kéne 70x majdnem ugyanazt belinkelni. A Suprázás már máshol is ment, és a régi ismerőseid persze, hogy felpakolnak neked emiatt. Neked az teszik, és pont. Csak szvsz nem kéne eltúlozni egy ilyen topikban. Nyiss neki egy sajátot, azt akkor senki nem fog hányni rá. Nekem speciel nincs konkrét autókedvencem, mindegyikben mást tudok értékelni, nem vagyok fix rajongója egyik modellnek sem. Ezért, ha linkelni fogok, akkor mindig mást fogok betenni.
  • Jasmin
    ízlések és pofonok, de hát elég unalmas lenne, ha mindenki ugyanarra indulna be...tegyél csak nyugodtan be képeket...akinek nem tetszik, legfeljebb nem nézi meg...:)
  • Jasmin
    odavagyok értük, olyan gyönyörűek!!!
  • CSOCSO
    hogy tegyek be képeket ha fikáznak: hogy néz ez ki vagy az????
    nemtom mé ilyen finnyásak.. KOCSI? KOCSI!!
    japcsi , amcsi olasz, német? nem tök mindegy??, ha a supra román kocsi lenne akkor ROMÁN SUPRA RULEZ!
  • Jano
    Bocs, de leírom a véleményemet:
    Király topik, csak ne egymás ízlésének fikázásával, meg ki mond nagyobb tuningverdát versennyel töltenétek a felét. Én szép képeket szeretnék látni egy ilyen témában, és lehetőleg nem állandóan ugyanarról az autóról. Remélem Garrett is egyetért velem. Köszönöm.
  • CSOCSO
    ezt is láttam szürke volt és nagyon szép
  • CSOCSO
    valamelyik nap láttam egy ilyetm szép volt..
  • Jasmin