101020
.
-
#499 te olan segg vagy bazzeg hogy a7z már fáj..nagyot csalodtam benned az utobbi években. .mind az egyben... talán2... az a rohadt trabi féleség nem japán és ha neked az csunyább mint a trabant akkor fordulj elmeorvoshoz.. persze a veréb is szebb mint a sas... jééézusom... -
#498 A Lexus kivétel. -
#497 Persze biztos vannak kivételek, de nekem a "nagya átlag" nem jön be. :/ -
#496 Hát nem tudom, én ültem utcai változatban, nem sok európai autó tudná ugyanazt megcsinálni. Lexus úgy általában csúnya, de lehet hogy még nem láttál IS-t? Ne érts félre, imádom a régi ameriakai verdákat, de úgy kompletten a japán kocsikat leszólni fasz- és tudatlanság. -
Elöbb fordulnak meg egy ilyen autó után, mint egy Suxxra után.
...67 Pontiac GTO -
#494 Subaru Impereza is csak rallyban jó... Lexus úgy utálom, ahogy van, mert csúnya, a Honda meg közömös számomra, én az igazán elit autókat szeretem, és a japán autók nálam egyenlőek a tömeggel, nem tudom miért. -
#493 Honda S2000, Lexus IS200, Mazda 6 nem szép autó szerinted? Subaru Impreza nem jó autó szerinted? Naugye! -
#492 A külsejére értettem, nem pedig a motorjára. -
#491 Hát nem a legszebb autók az tuti, ahhoz az európaiak értenek, meg régen az amcsik is értettek hozzá, de én még egy igazán szép japán autót sem láttam, csak hogy ilyen keveset fogyaszt, meg ilyen környezet barát... -
#490 "Igazan fel lehetne fogni, hogy a japánok nem tudnak autót tervezni..."
Erre ény csak ennyit tudok mondani: Keveset konyítasz a témához ha ilyeneket állíasz.
-
[Walaki]D`Lair #489 Nem. A Supra igenis szép. Egy Tuning-Trabi meg gyönyörű :)) -
#488 Hogy lenne már szebb... Olyan ocsmány, mint a Szuprád. Igazan fel lehetne fogni, hogy a japánok nem tudnak autót tervezni... Csak a japán autók sokkal olcsóbbak azonos fajtájú társaiknál. -
#487 :) -
#486 Vigyázz mit mondasz, mert elkap a CSOCSO-carrier! -
[Walaki]D`Lair #485 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#484 igaz ez szebb, jobb annál -
[Walaki]D`Lair #483 De miért kérded? -
[Walaki]D`Lair #482 CSOCSÓ te hülye vagy! Ez nem is trabi!!! :)))))) -
#481 Milyen trabival? -
[Walaki]D`Lair #480 jaja! -
[Walaki]D`Lair #479 Há' miezmá'? Há' hól van ez a trabantomtóó' he'? -
#478 Azt hiszem hogy igen, német sablon alapján. 2 üteműt akarsz? -
[Walaki]D`Lair #477 Nekem tecc. Szal ha lesz trabim, akkor ültetés+ilyen felnik...
Amúgy Gábor csinálja a szárnyat+a szoknyákat? -
#476 Legjobb!!!!!!!!!!!
Isten autó!!!! -
#475 nah akkor már van egy értelmes auto a sok ratyesz között??Jippííí!!:))))) -
#474 MCO-ba is berakták a köcsög Suxxrát.. 97-est. -
#473 SupraMan
-
#472 pfff:)
-
#471 nah ilyen trabival már tényleg nem cink:)
-
#470 hja de itt az ujjabb kép..csak a kamera csalóka
-
#469 a kis morcos... miylen pici a mellette lévő FnF narancssárga szinű Suprához képest
-
#468 szerintem zoral lett az uj nissan 350z
-
#467 vissza a jövöbe 4 még félkész autó de még építik:)
-
#466 ez tök ari:)) ilyet a kertembe!!
-
bazzeg honnan lehet iylen festéket szerezni?????????????????
-
#464 visszapillantó?? hova!!!!csakis kamera!:) -
#463 arghh ez kimaradt:
-
#462 eléggé zoral végsebesség 250 re folytva..folytás nélkül a 300 as állmohatár sem lehetetlen és alig több mint 4 másodperces gyorsulása van..azhem a 4.6 os értéket nyugodtan hívhatjuk egy jó 4 esnek... -
#461 szeretnék én ilyet!!!
-
#460 szerintem az autok lassan iylenek lesznek belűlről.. mint a high tech lakások. .a mi nappalinkban is van 1 kanapé két fotel egy kis üveg asztal és a tv állvány hangfalak , kazik. nahjó egy két virád a sarkokban és csumm..semmi szerkény polcok vagy hasonlo dolgok...