101022
.
-
Csocso ne fenygess, mert a végén még összepisálom magam.
Bagoly mondja verébnek, hogy segg szindróma tüneteit, nem egyedül én fedeztem már fel benned. -
igaz egy ilyen után is megfordulnék az utcán..mert igenis szép sőt király hangja van.. mint egy harleynak..csakhát nekem nem ez az álmos hanem egy japcsi szar fos ahogy te mondanád..de én tiszteletben tartom hogy neked az amcsi auto tetszik de nemtom milyen arcod van neked ahhoz hogy te idegyere és suxxoljad a japcsi autokat..az hogy melyik autok a szebbek jobbak hagyjuk.. japcsi sokkal jobb szebb autokat gyárt és hogy olcso meg hasonlok azt hagyjuk.. tudok mutatni neked suprák 20-40 milláért és egy darab arany vagy gyémánt nincs az auton... ha neked nem olcso kell..amugy ezek mind régi autok..az amcsi autok nem nagyon haladnak előre..inkább az eu kocsik és a japcsi kocsik...de az egészra szarok ugy ahogy van..tiszta gyerekes vagy ahogy vered magadat itt a fujj igénytelen japcsi szupra szar japcsi piac csak az amcsi jo az a szép a király..hja azért van kihalófélben... nah hagyjuk ezt kéremszépen... -
te olan segg vagy bazzeg hogy a7z már fáj..nagyot csalodtam benned az utobbi években. .mind az egyben... talán2... az a rohadt trabi féleség nem japán és ha neked az csunyább mint a trabant akkor fordulj elmeorvoshoz.. persze a veréb is szebb mint a sas... jééézusom... -
A Lexus kivétel. -
Persze biztos vannak kivételek, de nekem a "nagya átlag" nem jön be. :/ -
Hát nem tudom, én ültem utcai változatban, nem sok európai autó tudná ugyanazt megcsinálni. Lexus úgy általában csúnya, de lehet hogy még nem láttál IS-t? Ne érts félre, imádom a régi ameriakai verdákat, de úgy kompletten a japán kocsikat leszólni fasz- és tudatlanság. -

Elöbb fordulnak meg egy ilyen autó után, mint egy Suxxra után.
...67 Pontiac GTO -
Subaru Impereza is csak rallyban jó... Lexus úgy utálom, ahogy van, mert csúnya, a Honda meg közömös számomra, én az igazán elit autókat szeretem, és a japán autók nálam egyenlőek a tömeggel, nem tudom miért. -
Honda S2000, Lexus IS200, Mazda 6 nem szép autó szerinted? Subaru Impreza nem jó autó szerinted? Naugye! -
A külsejére értettem, nem pedig a motorjára. -
Hát nem a legszebb autók az tuti, ahhoz az európaiak értenek, meg régen az amcsik is értettek hozzá, de én még egy igazán szép japán autót sem láttam, csak hogy ilyen keveset fogyaszt, meg ilyen környezet barát... -
"Igazan fel lehetne fogni, hogy a japánok nem tudnak autót tervezni..."
Erre ény csak ennyit tudok mondani:
Keveset konyítasz a témához ha ilyeneket állíasz.
-
[Walaki]D`Lair #489 Nem. A Supra igenis szép. Egy Tuning-Trabi meg gyönyörű :)) -
Hogy lenne már szebb... Olyan ocsmány, mint a Szuprád. Igazan fel lehetne fogni, hogy a japánok nem tudnak autót tervezni... Csak a japán autók sokkal olcsóbbak azonos fajtájú társaiknál. -
:) -
Vigyázz mit mondasz, mert elkap a CSOCSO-carrier! -
[Walaki]D`Lair #485 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
igaz ez szebb, jobb annál -
[Walaki]D`Lair #483 De miért kérded? -
[Walaki]D`Lair #482 CSOCSÓ te hülye vagy! Ez nem is trabi!!! :)))))) -
Milyen trabival? -
[Walaki]D`Lair #480 jaja! -
[Walaki]D`Lair #479 Há' miezmá'? Há' hól van ez a trabantomtóó' he'? -
Azt hiszem hogy igen, német sablon alapján. 2 üteműt akarsz? -
[Walaki]D`Lair #477 Nekem tecc. Szal ha lesz trabim, akkor ültetés+ilyen felnik...
Amúgy Gábor csinálja a szárnyat+a szoknyákat? -
Legjobb!!!!!!!!!!!
Isten autó!!!! -
nah akkor már van egy értelmes auto a sok ratyesz között??Jippííí!!:))))) -
MCO-ba is berakták a köcsög Suxxrát.. 97-est. -
SupraMan

-
pfff:)
-
nah ilyen trabival már tényleg nem cink:)
-
hja de itt az ujjabb kép..csak a kamera csalóka
-
a kis morcos... miylen pici a mellette lévő FnF narancssárga szinű Suprához képest
-
szerintem zoral lett az uj nissan 350z
-
vissza a jövöbe 4 még félkész autó de még építik:)
-
ez tök ari:)) ilyet a kertembe!!
-
bazzeg honnan lehet iylen festéket szerezni?????????????????

-
visszapillantó?? hova!!!!csakis kamera!:) -
arghh ez kimaradt:
-
eléggé zoral végsebesség 250 re folytva..folytás nélkül a 300 as állmohatár sem lehetetlen és alig több mint 4 másodperces gyorsulása van..azhem a 4.6 os értéket nyugodtan hívhatjuk egy jó 4 esnek...