101020
.
-
#539 IDIJÓT:))))))))) -
#538 heheh 4 kerekű hurkatöltő :) -
#537 ahamm.. de ez baromi nagy:) fuuu.. ülnék egy ilyenben azé':) -
#536 Nem mind ekkora, ebben is van több kategoria mint a Forma 1-3, ami a Dunán is szokott menni azok jóval kisebbek. -
#535 ez nem auto de azért beteszem ( egy auto kiállitáson volt kint..) sosem gondoltam volna hoyg ez ilyen hatalmas...
-
#534 Max te felejtetted el őket -
[Walaki]D`Lair #533 TRABANT FOREVER!!!!!! -
#532 csak a bömös:))))
Marci há neked ezt még oda kellett irnod mi?:) -
#531 Csocsokám szánalmas vagy, de nem izgat. -
#530 -
#529 -
#528 és különben is unom a hülyeségeiteket:)))))))
-
#527 -
BMW X8
Japcsi és Amcsi szekerek pedig elfelejtve. :) -
#525 amcsi autokra nem szokás szárnyat tenni? vagy ez csak olyan japcsis hülyeség?mondjuk az a hülye szárny nemcsak dísznek van -
#524 amugy midnegy fejezzük már be inkább linkeljél be valami különleges amcsi autot.. ne mind ugyanugy nézzen már ki.. -
#523 és amire te elkezdtél suxxrázni azt is csak azéprt raktam be mert ez elején a Supra S jele ugy volt megcsinálva mint a Superman jele.. azért is írtam oda: SupraMan.. aztán még egy supra azt csak a szine miatt mert király szine van...hát de ezek a pontiacoc szionte mind ugyan olyanok... -
#522 supra supra supra..akkor most kezdjem el suxolni a pontiacot..mert leginkább azt teszed be.. amugy 8 mert te a supra alatt a japcsi autokat érted szal tényleg midnegy mit linkelek.. -
#521 már megint olvass vissza és olvasd el azt a barom mondatot!!!!! álmoss vagy vagy alapbol nemtudsz olvasni???
leírtam 3 szor is csak akkor suxoltam amikor te elkezdted ( mindíg te kezted szinte )a suxolást.. az meg oké hogy iyleneket mondtam hogy az amcsi gépek gyengusok..szeirntem gyengék nemsok anyag van a kocsikon..és belűl sincs sokminden.. megkérdeztem van e valami optikai tuning rájuk..de ez a te köcsög kezdeményezéseidhez képest (ocsmány supra stb) -
#520 kultúráltságról hallottál már? Tudod sok vitát le lehet bonyolítani, fasz meg seggfej stb. nélkül. Ugye Freak? :) -
#519 Tudod miért szóltam le a suprádat??? Mert állandóan csak azt az egy autót isteníted, és már kicsit unalmas. Ha kétszer beraktad volna, és utána mást mutattál volna, akko soha sem kezdem basztatni a suprádat. -
#518 nem a szoszerint csunya szókrol beszélek hanem hogy idejössz és: csomány szupra fillértelen szupra stb.. erre értettem.. és ezt te kezded mindig.. az hogy az án styl om ilyen hogy lefaszozlak miatta ( mé dicsérjelek meg) Nemtom az emberiség mit gondol magárol de ezt számtalanszor tapasztaltam az Sg-n hogy valamit elkezdenek és ki vannak bukva ha faszozok meg gecizek...tényleg azt várjátok hogy megdicsérjelek benneteket vagy mi? -
#517 De legalább ne mondanál ilyet, hogy SOHA sem anyáztad. -
#516 látod látod,, valamit mondtam 5 percel ezelött de MÁR nem emléxel rá!!!!
olvass már vissza régi jó barátom: ezt írtam: csak akkor szoltam be amikor te beszoltál... és az összes amcsi auto suxolás csak neked szolt... néázd csak meg a ratyi amcsi is azután ment mikor te suxxráltál!!! -
#515 Értsd már meg, hogy csak te anyázol rajtad kivül senki! -
#514 még egy : "hát gyengusok ezek az amics autok... ezekből nincsenek conceptek vagy vmi okosságok?" -
#513 nah fejezzük be nem akarok belemenni jobban az anyázásba...látom téged felizgat ez a supra sux csak az amcsi a király dolog.. hát egészségedre..de legközelebb ha be akarsz szolni a japcsi autokra inkább írd be ide de ne küld el hanem töröld ki és érezd ugy mintha elküldted volna, jjó? vagy írd le egy papirra és dobd ki... -
#512 kapásból egy : "nah akkor már van egy értelmes auto a sok ratyesz között??" -
#511 Hohóóóó
"ezért anyázni igazán nagy debilség de hát te megtetted..."
Azért hasonlítsd már össze a kettönt stilusát, az én szövegemben egy káromkodás se látni, a tiéd hemzseg a "fasz" "segg" stb szavaktól. Akkor most ki is anyázott? -
#510 nah mondjad, soroljad hol hantázok??? hol szidtam az amcsi autot amikor te belinkeltél egy képet rúla????? viszont amikor én belinkelek egy supra képet akkor neked azonnal lépned kell ...
a gusztustalan beszolásokkal is igazat mondtam akkor csalodtam benned elöször hogy megköre köcsög vagy, hogy valaha csapattársak voltunk, soha semmi bajunk nem volt egmással de te is beszáltál (mégha csak egy két szó ereéig)a csocso suxolásba.. de ezt felejtsük el.. az emberi természet igen szemét ha valakit lehet piszkálni basztatni,,, bántani azt megtesszük..de ez az autos dolgo már nagyon sírvafakasztó... -
#509 ez van..ebben nem is kötekedtem...bár szerintem egy supra sem ehet keveset főleg hogy odakint mindenkinek széjjel tuningolt gépeik vannak.. 400-800 loig..ami gondolom nem 10-15 litre-t eszik...amugy amcsi: régies
japcsi: futurisztikus... íg mondanám. .nekem az uj tetszik.. ez van...ezért anyázni igazán nagy debilség de hát te megtetted... -
#508 Na azért nem kéne hantázni. -
#507 biztos kultúrált vagy... -
#506 Ne haragudj, de szerinted azt az autót valaha is piacra dobják??? Ne nevetess már. Még a ladának is vannak ilyen project autóik, de mégsem lesz egy hamar olyan mindent Zsiga tulajnak... -
#505 fenyegesselek???ezt melyik szavambol vetted ki???bagyol ymondja szindróma kurvára nem jogos mert egedűl te nyomod ilyen seggarcú modon ezt az egészet...ha nem vetted volna észre csak akkor szittam az amcsi autokat amikor te beszoltál.. nnem fura?? ezen kívűl soha nem szidtam... -
#504 Képzeld, hogy azért vannak kihalófélben, mert az amcsi autó ketszer annyi benzint zabál, es itt európában, a fogyasztás majdnem, hogy az elsődleges szempont, és ezért nem nagyon tud ide betörni az amerikai autóipar,n em úgy mint a 30-as években, ahol a benzint szinte ingyé adták. Lásd Ford T modell. De amerikában sokkal több amerikai autót vesznek, mint európait vagy ázsiait. -
#503 lexus.. láttad te a minority report autot?? hát ha te arra aszondod randa akkor tényleg nem vagy normális.. és az nemcsak egy makett hanem rendes auto.. hiszen az egyik kiállításon is kin volt ahonnan linkeltem valamelyik nap a képeket.. amugy meg...hogy nem láttál értelmes japcsi autot.. hát én sem láttam akkor ilyen szempontbol értelmes amcsi autot.. hiszen nincsen olyan amcsi auto ami japcsis lenne.. és nincs japcsis auto ami amcsis..gondolom ezért nem láttál értelmes japcsi autot..de akkor ugyan az van visszafele is.. amugy meg tök elfogulatlan vagyok és nagyon hülyén cisnálod ezt a japcsi sux dolgot... amugy meg elég hülyeségnek érzem hogy az autok miatt anyázzuk egymást..és pont mi ketten... azon kívül hogyha jol emléxem beszoltál egy két gusztustalan dolgot mikor itt balhé volt anno velem itt az SG-n -
#502 A Lexus nekem kifejezetten nem tetszik, szerintem csúnyák. Japán autók közül, ami egyedül tetszett az az Infiniti volt, de azokból is a régebbi. -
#501 Csocso ne fenygess, mert a végén még összepisálom magam.
Bagoly mondja verébnek, hogy segg szindróma tüneteit, nem egyedül én fedeztem már fel benned. -
#500 igaz egy ilyen után is megfordulnék az utcán..mert igenis szép sőt király hangja van.. mint egy harleynak..csakhát nekem nem ez az álmos hanem egy japcsi szar fos ahogy te mondanád..de én tiszteletben tartom hogy neked az amcsi auto tetszik de nemtom milyen arcod van neked ahhoz hogy te idegyere és suxxoljad a japcsi autokat..az hogy melyik autok a szebbek jobbak hagyjuk.. japcsi sokkal jobb szebb autokat gyárt és hogy olcso meg hasonlok azt hagyjuk.. tudok mutatni neked suprák 20-40 milláért és egy darab arany vagy gyémánt nincs az auton... ha neked nem olcso kell..amugy ezek mind régi autok..az amcsi autok nem nagyon haladnak előre..inkább az eu kocsik és a japcsi kocsik...de az egészra szarok ugy ahogy van..tiszta gyerekes vagy ahogy vered magadat itt a fujj igénytelen japcsi szupra szar japcsi piac csak az amcsi jo az a szép a király..hja azért van kihalófélben... nah hagyjuk ezt kéremszépen...