101020
.
-
Xboxman #582 Akkor megvan mit kérek karira:) -
Ez kb. olyan 20,000 $ -
#580 Ezüst-kék is volt.
De bazzeg értsd már meg, hogy ugyanaz a technológia, máshogy töri meg a fényt bizonyos szemszögekből. Tök uagyanaz az elv. -
#579 Nézz már rá arra a szerencsétlen képre (plusz az előző oldalon lévőkre), és mondd meg nekem hány színt látsz. Egyébként az alfánál kék-zöld volt. Astrában is van ilyen, de kevésbé feltűnő. -
Xboxman #578 Phu bazz ez a kocsi!MEnnyibe fáj egy ilyen? -
#577 Az Alfánál is két szin van Ezüst->kék. Ezen a képen arany->kék, lényegében ugyanaz. -
#576 Én a Lotusra gondoltam. -
#575 igen igazad van, a különböző hőmérsékletű viz okozta a szin változást,
alfánál végulis az egy szin, az alfa nem ugy néz ki mint az a supra a képen nem? -
#574 Nagy huzavona után ismét angol autó (Aston Martin). -
#573 Alfánál se egy van, hiszen az is színjátszó. -
#572 Eszed tokja a randa :) -
#571 A matchbox nem a vízalatt lett más színú, hanem a hőmérséklet szerint, nem? -
#570 na persze nem arra kell gondolni konkrétan mint a kis autonál, hanem arra amit manta is irt hogy több szinkomponensből áll, az alfáknál meg csak egy van, ami persze ugyanolyan gyönyörü:) -
#569 nem gyönygház az szerintem, amire én gondolok és láttam is az pontosan olyan mint gyerekkorodban a matchboxodon volt, hogy ha viz alá tetted változott a szine (mondjuk ez nem plusz egy milla hanem több milla :)), de lehet ezen a suprán nem az van, a gyöngyház meg nem ujdonság már az alfák előtt is volt -
[Walaki]D`Lair #567 Most miért szidod a trabi motorját?? A GTO-nak meg ocsmány az orra! -
#566 Meg ez biztos hogy drágább az alfáénál, több színkomponensből áll. Nézzétek a James Bondot, korrekt a főszereplő kocsi. -
#565 Épp azért mondtam, hogy sárgában. -
#564 Ugyanezen az elven müxik. -
#563 A gyöngyház nem ez... -
#562 Csak hogy egy GTO után, mégha trabi motor van benne, akkor is megfordulnak, mert annak az autónak van stilusa.
Egyébként meg azt a festéket gyöngyháznak hívják, csak sárgában. Egyik ilyen autó, amin a legelsők között lehetett látni az az Alfa 166-os volt, kurva drága a festék, asszem +1 milla. -
#561 jo ez:) -
#560 ezt amcsiban biztos kapni és rohadt drága, már láttam ilyet egy milliomos rappernek volt ilyene pár éve, de az szebben nézett ki bár lehet csak a foto nem vmi jo, de azért kéne:) és meg fordulnék utána az biztos:) -
#559 Ez kifejezetten ocsmány. -
#558 Miért nem mész be egy (autó)festékboltba, és kérdezed meg? -
#556 akkor mondja el nekem valaki hogy hijják ezt a festéket vagy mit és lehet iylet itthon kapni???
nekem is kell szinváltós cuppra:) -
#555 nah megint:
-
#554 egy Supra ami után 100% hogy megfordulnak akárhol!! még a vakokiskolája elött is!:
-
#553 honnan tudod nekik mi tetszik? amugy ez a dolog hoyg az amcsi találkozon japcsio autot égettek vagy micsináltak..számomra ez full nevetséges.. azért mert valaki valamit szeret azé mé kell mást utálni.. pl a foci meccsen sem éget a közönség kosárlabdát... azért mert én japcsi fan vagyok nem égetnék amcsi autot...mindennek megvan a maga szépsége... minden attol függ milyen az auto.. egy cé merci után itthon sem fordulnak meg de egy régi sl után is megfordulnak még a magyarok... nem beszélve az uj sl ről... -
#552 ezt miből gondolod hogy nem fordulnak meg utánna? amugy lehet hogy egy alap supra után nem fordulnak meg de amikor eldönget mellettük mondjuk egy veilside tuningos 600-800 lovas supra szerintem a szivükhöz kapnak.. és legyen ez most supra vagy csak mazda rx7 vagy valami más japcsi auto... -
#551 egy olyan sárga supra után hidd el meg fordulnak az még nem olyan nép auto, mert most nem az utcai suprárol van szo, németben nyilván nem fordulnak meg egy merci, mivel minden 2. auto az de franciában sem szerintem:)én meg még itt sem fordulok meg egy merci után.
Tehát mégegyszer nézd meg azt a suprát, szerintem megfordulnak utána amcsiban, de persze ezt te sem és én sem tudhatjuk 100%-ig :) -
#550 Hát amerikában bőven nem fordulnak meg egy supra után, igaz a GTO után sem, de csak azért mert az ott népautónak számít. A supra egyáltalán nem olyan nagy durranás. Németországban akármilyen Merci után sem fordulnak meg, de Franciországban meg igen. -
#549 egyébként nem kell azt sem elfelejteni hogy a japánok még csak kostolgatják a luxusautokat, a lexus sem mondhato olyan réginek, alapjában véve mercedes utánzat japán csucstechnikával:) és az IS nagyon dögös és luxus:) -
#548 egy ilyen auto után idehaza persze hogy megfordulnak de kint már nem biztos, és idehaza még a supra után is megfordulnék és amcsiban is biztos ezt tennék... -
#547 Ez miez? Traktor? mert az is piros :) -
#546 Egyébként meg szerintem kurvára mindegy, hogy annak az újságnak pont egy ilyen autó jön be, ha a többi 9586464876716768797-nek más. -
#545 Z8. -
#543 csak érdekességnek tettem be...amugy te kezded a provokálást..besteszek valamit te meg jöst a suxxra dologgal.. de mindegy.. nem kötekedésből raktam be..csak érdekességnek -
#542 Most provokálni akarsz megint? -
#541 khm:
Japán autó kapta a Motor Trend éves díját
2002. november 22. 14:51
Az amerikai Motor Trend magazin szerint a Nissan luxusmodellje a 2003-as Év Autója.
ennyit erről...amugy meg ujra gyártani fogják az elenort -
#540 nagyon tetszenek ezek a szögletes megoldások!!ilyet kénye nyomni suprára is..