101020
.
-
#622 Az már újabb jóval, ez A sting ray. -
#621 ahamm.. az eleje maradt ki:
-
#620 mitsu:
-
#619 arghh bocs a két hátsó képért..bár az igaz hogy hátulrol kétszer szebb:)) -
#618 tyi bazzeg:)
Dodge Stratus Turbo Concept
ez is japánosított és szvsz nagyun zorall!
(csak 120 mph?) -
#617 alias nissan -
#616 nemtommi a bajotok a japcsi autokkal..
Nismo 350z -
#615 2002 Chevrolet Cavalier 2.2 Turbo Concept
szvsz az amcsi eléggé japánosodik.. azaz már inkább iylen autokat gyéárt mint musclecarokat.. ez mondjuk nem többszáz lovas de szvsz jol néz ki -
#614 pff:)
-
#613 Fehér Cápa:
nah ez már értelmes amcsu auto!!
-
#612 hasonlo de göbölyübb.. benne van a rush hou filmben..crhis tuckernek is ez van -
#611 neeem arra gondoltam hanem aminek nagyjbol ugyan ez a kinézete.. ne nézzé már hülyének -
#610 LOL, te még nem halottál a Corvetteről? Na ná, hogy van új változata, az NFSHP2-ben benne is van a legújabb Corvette. A Sting Raynek nincs új változata. -
#609 nah ez pofás már de ennek azhem van ujjabb változata is..ugye? -
#608 Ja egyébként 63-67-es évjáratúak ezek a Corvettek. -
#607 Ebből a szériából kurva kevés készült, mivel régen nem volt olyan népszerű a Corvette, de aztán külön is vált a Chevrolettől. -
#606 -
#605 ne ez ari.. van ebből szines kép? meg elölről? -
#604 Na itt van a Kedvencem Corvette Sting Ray
-
[Walaki]D`Lair #603 DE a Supra legalább kinéz valahogy! Nem olyan bányarém mint a GTO!!!! Annál bazze' a szeneskocsi is szebb pedig én szeretem az ilyen Classic autókat! -
#602 hát ez az auto nem valami nagy szám...leginkább az a randa lámpa huzza le -
#601 Nem tudtad, hogy a Supra egy Lada kerékkel is ugyanolyan jó? :DDD -
#599 Ez egy fostalicska teherautó, az El Camino az a Chevrolet egyik teherautója, mint a Cehvrolet Trail Blazer. -
#598 Szerinted hány lóerős motor van ebben? -
#597 http://video.racing.hu/files/1016/dynopull_elcamino.avi nyah egy sevi a szalagon!! -
[Walaki]D`Lair #596 Hát márpedig igencsak rusnya szegényke!! Ültem már V8-as Challengerben. Na az AUTO ez a GTO meg egy kis fostalicska ahhoz képest. -
#595 neem most komolyan.. a komoly zoral amcsi autok jol néznek ki de ez a piros egyszerűen nulla..semmi szép nincs benne nagyjábol a formája okéé..amcsis.. a kerekek oké..de a lámpák meg ugy minden tök filléres dolgok.. -
rutilus #594 áh, nem érzed te ezt a stílust :-) -
#593 a dübörgésről jut eszembe..akikkel eddig beszéltem a 80%uk nem találta jonak a hangos kocsit.. se dübörgés se más hang.-. szép csöndes legyen az auto.. mivel 100-200 vagy több km nél már a fejed fáj a hangtol... -
#592 nem azért de szépen csillogo kerekek nélkűl ez tényleg egy nulla auto.. a többi még szép de ennek max a hangja lehet jo... -
#591 ahogy a mellékelt ábrák is mutatják ICram komának jó az izlése :) -
#590 Ocsmány? Kíváncsi vagyok ezt mondanád akkor is, ha elhúzna melletted egy... Többek között azt is megtapasztalnád még, hogy a V8as motor dübörgésétől berezonál még a tüdőd is :) -
Xboxman #589 Photoshop csillám effekt rulla:) -
Xboxman #588 Hát nemtom,a magyar bigéknek sztem nem jönne be:) -
Xboxman #587 ocsmány a fejed:) -
[Walaki]D`Lair #586 Hát pedig ocsmány -
#585 Ez egy Camaro SS (8 hengeres, csak úgy mellesleg. :)) -
#584 15,000 $-ért
-
#583 Tuti csajozos kocsi. :) Szerintem ez lenne az egyetlen Magyarországon, ha vennél egyet. :) -
Xboxman #582 Akkor megvan mit kérek karira:)