101020
.
-
#742 hjaa ha jol tom a wankel repcsi motor.. vagy vki vmi iylesmoit mondott..lehet hogy hülyeséget mondott az idióta:) -
#741 ahamm..nem csunya az sem de nekemmost ez fexik.. csak ha jol tom ez is concept:( -
#740 Repcsi motor? -
#739 Nekem az orosz hummer tetszik kurvára az ilyen jellegű kocsik közül. -
#738 A híres "turbólada" 184 LE, 1170 kg 268 Nm. -
#737 manta hogy tetszik a ford amit betettem?? szvsz nagyon zoral..olyan az orra mint egy dodgenak..mondjuk a másik ilyen auto amit a hummer helyett fogadnék el az a t-rex:)) az is hjujjj..8 kerék:)) -
#736 azt nem de a ladárol hallottam:)) mindenesetre nem egyszerűen dolgozik az a repcsi motor:)) -
#735 az 1.5 öt meg kerekítettem:) -
#734 Tudtad, hogy fémkarosszériás trabant is készült Wankel-motorral, de végülis nem jött össze a sorozatgyártás? -
#733 lehet nem emléxem.. de arra igen hogy 2szer 659cc duplatárcsás moci -
#732 ennyit rólad.. látom tudsz sokmindent az amcsi kocsikrol:)))) -
#731 RX-7esben 1300 ccm-es Wankel-motor van, és 255 LE. -
#730 4 ütemű trabant 700 kg. -
#729 ronda a segged az...neked sosem tetszik semi amit belinkelek.. 3 szor értelmesebben néz ki mint a hummer..persze ne érts félre addig az tetszett most meg ez a zoral.. azok aladák meg nem érdekelnek.... -
#728 Ettől az autótól padlót fogtam! Hihetetlen szép. -
#727 Szerintem meg kib. durván néz ki. Mekkorák már a hátsó kerekei!!! -
#726 Még a Polski Fiat is 750kg körül mozog. -
#725 A nagy szart... a fogasztás a nagy semmi más, épp ezért szép egy tuning amcsi kocsi. -
#724 A Trabi az kb. 650 kg, de a Lada az sosem annyi! -
#723 1t... -
#722 Ronda....
Tudod mikor 700 kiló egy Lada... -
#721 azhem mást vennék a Hummer helyett:
-
#720 www.v8mania.ud.hu
-
#719 rx7esben kemény 1.5ös moci van és erölködés nélkűl 210 lo.. nem széjjel tuningolt eredmény!!amugy a lada meg hasonlo gépekben az a cool hogy az egész auto 700-800 kilo..és ehhez az a 200 lo nagyon zoral..meghát váltani is tudni kell.de ne féljetek láttam már zastava kinézetű autot ami lenyomta a tuningolt suprát!!!!csak az is 500 kilos auto volt más nemvolt benne csak a váz meg a motor:)no meg az ember -
#718 mert ha nem tudnád a V8as autok sosem arra mentek abban a nyomaték a nagy...legjobb motor a wenkel moci..az is amazda rx7 ben van.. bár voltak ladákban is:))))másik cool még ami a boxterban van... -
#717 a szinezett jobban tetszik -
#716 tyííí:))) -
#715 És a nyomatékot bele se vetted még, ami szvsz a leglényegesebb paraméter. -
#714 hmm ez nagyon üt! -
#713 Egyébként megsugom neked Csocsó, hogy a lóerő még nem sokat ér magában...
Régi amerikai kocsik 250 lóerőnél kezdődnek, és mégis max csak 130-cal mentek...
Orosz autók... Volga 4-5000 cc motor és kb. volt 60 lóerős. -
#712 Vigyázz Manta, mert Csocso most fogja berakni az 1200 lóerős szarjait :) -
-
#710 -
#709 -
#708 -
#707 Ezt csekkold fényezésileg CSOCSO:
-
#706 Jaja, vannak király skodagépek. CSOCSO-tól meg csak annyit kérek, hogy menjen ki jövőre a hungaroringre, és nézze meg ahogy egy kockalada szarrá alázza a 300 lovas Civicet. Meg ahogy a kispolszki 2 kerékre áll(!) és lenyomja a 400 lovas M5-öst. Na az a tuning, nem a színes matrica a kocsi oldalán (Fast & Furious)! -
#705 Húúúú láttam egy régi Tuning Skoda-t, nem az újat, hanem a régit, tök jól nézett ki a "Doge Viper-es csíkos" festéssel. -
#704 Te érted, amit beszélsz????? Iszonyat értelmetlen! Mások szövegét tudod értelmezni? -
#703 "meghát a japcsi és a német atuokban is az a cool hogy saját izlésed szerint is csináltathatsz tuningot.."
Ez nem hiszem hogy csak a német és japán autók kiváltsága, minden típusban benne rejlik a tuning lehetősége.