101020
.
-
#782 Hmm, ezek mit keresnek az AUTÓ mánia topicban?
Amúgy ha motor, nálam a Yamaha R1 es a num.1 :) -
#781 600asok!
2003 Yamaha R6
---
2003 Honda CBR 900 RR
---
2003 Kawasaki ZX-6RR
---
Suzuki GSX R600
-
rutilus #780 Itt van nagyobb kép róla. Nekem nem jön be annyira. -
#779 Igen, szerencsére én is javulást látok.. -
#778 egy kiskép már van:
-
#777 fúú bazzeg csak tudnám hol láttam az nsx2-t?:))) -
#776 Hiába van egy Lexus Mercedes/BMW szinten minőségileg, akkor is az újgazdag "hozzáértő" magyar paraszt Bömit meg Merdzsót fog venni, mer' az a gizda.
Szerintem ez már kissé elavult közhely, már nincs így. Legalábbis egyre kevésbé. -
#775 Honda NSX 2 ről tudnál berakni képet? Még egyet sem láttam.
Icram: Ez egy nagy baromság, hogy a Japán sportautóknak soha nem lesz olyan minősége mint az olaszoknak. manapság már nagyon kis különbség van az autók minősége között, ha a toyota vérbeli sportautót akar építeni akkor azt is fog. A Lexussal luxusautót akart, és nagyon is sikerült neki! Az egyetlen gond, hogy a japán autóknak eléggé kis a presztizsük. Hiába van egy Lexus Mercedes/BMW szinten minőségileg, akkor is az újgazdag "hozzáértő" magyar paraszt Bömit meg Merdzsót fog venni, mer' az a gizda. -
#774 de nem is azzal van a baj, mondom.. hanem egyszeráen nem tetszik az egész design... -
#773 A 156 az év autója volt a kategóriájában. Most jött ki nem rég az Alfa 156 GT, na az megy, mitn az autom. -
#772 ok..nekem egyik sem tetszik..de tényleg egyik sem..ez az alfa sorozat pont kiesik az izléskörömből..tényleg nincs auto amit fikáznék de ezt igen..nemtom milyen auto..lehet hogy megy mint atom lehet hogy full kényelmes..nemtom de külsőleg nem tetszik -
#771 Alfa Spider, 156, 147, 166 marha jól néz ki szvsz. -
#770 Erre csak egy szóval válaszólnék: M-I-N-Ő-S-É-G ! Na az nem lesz ugyanaz az soha. -
#769 ebben nem mennék bele...nekem nem tetszik neked igen..ez van... -
#768 Szerintem szebbek, mint valaha! -
#767 nem is egy kategória.. nem a porsék és a feráriknak csinálnak ellenfelet és egy supra 5 is 400 loval negyedvagy inkább fele annyiba fog kerülni mint egy porse de lehet hogy kétszer annyi kényelem lesz benne és kétszer annyi extra mint egy olasz sportkocsiban vagy egy porsében... -
#766 hm akkor még egész amcsis kinézetük volt de ma ocsmányak az alfák -
#765 Nah mostmár legyen szó a motorkrol..remélem icram nem jön ide hogy japán motor sux...
uj Honda cbr 600 rr:
és a Honde CBR 900RR
-
Alfa Romeo Montreal 1970 körül. -
#763 Max a Porschék mellé, ez egy olasz sportautót nem nyom le. -
#762 nem én találtam ki hanem nálad és nálam sokkal okosabb emberek mondták.. ahogy a wankel motorrol is beszélt. -
#761 szal az uj toyota sportgép 400 loval lesz az is a ferrárik és a porschék közé sorolando szinte..mondjuk azér tnem egy f50 es mellé:)
legesélyesebb terv:
-
#760 Mintha olyan nagy újdonság lenne számodra.
Bátyjám amerikában él, és amerikai autót is vett nevetséges összegért... kisebb fajtát vett, de akkor is nulla teljesítményileg. De tudom, te mindent jobban tudsz. -
#759 legötbb repcsiben ilyen motor van -
#758 én vagyok a hülye:) -
#757 Rolls-Royce motor van a Harrierekben is, meg egy két vadászgépben, sőt a Boeing-ekben is az van. -
#756 Hülye vagy... ezt magyarázom neked, hogy régi amcsi autók motorja iszonyat nagy volt, de nulla teljesítmény, a maiakhoz képest. -
#755 Az gyönyörű kocsi, aláírom. -
#754 állítólag az rx8 350 lovas wankel motoros csoda lesz.. és kis ferrarik és porschek ellenfele lehet -
#753 hja:) -
#752 egyre több versenygépnek jön ki frissítése:
honda nsx 2, rx-8 stb... kiváncsi vagyok hogy supra frissül-e.. van egy kép ami lehetséges.. majd mindjárt beteszem -
#751 LOL, te nem értesz engem :) -
#750 he?:) -
#749 A szánt példány még nem jelent valós felhasználást. Ettől függetlenül, modom: lehetséges. -
#748 A kiállításon az első tervrajzoktól az autókba, hajókba és repülőkbe szánt példányokig a Wankel-motor számos felhasználását láthatják az érdeklődők. -
#747 a Concorde repülőgépekben is Rolls-Royce motor van. -
#746 Gyártják szerintem. -
#745 De pl. a Rolls-Royce gyárt helikoptermotorokat. -
#744 Lehet, bár én nem így tudom. -
#743 Összesen 1308-nak kell lennie.