101020
.
-
#1225 "védedettetem"
HE? -
#1224 le is védedettetem a fogalmat..hó tuning:) -
#1223 :))))))))) -
Madmaxx #1222 Csocsó te mekkora zseni vagy! Hótuning a jővő nagy biznisze! -
#1221 heheh az elöbb voltam lent letisztítani az autot...5 perc alatt fél cm ho esett!!!aztán gondoltam hogy valamit kéne cisnálni..majd elkezdtem tuningolni az autot!!:)))))
légbeömlőket csináltam a motorháztetőre meg hasonlok:))) megcsináltam az SLR mercit ( tudjátok az f1 es orr meg stb:) NAGYON KIRÁLY VOLT:)
-
[Walaki]D`Lair #1220 Ez az audi baromi szar. Olyan BMW X5 és Volvo XC 90 koppintás.... -
#1219 És rendkívül nyomatékos is lehet. -
#1218 A Caddy Sixteen az 1000 lóerős, a Mustang nem tudom mennyi. Gondolom teljesen átlag teljesítményű, mint az ebbe a kategóriába tartozó amcsi autók, viszont rendkívül tuningbarát :) -
#1217 Ennek az Audinak borzalmas a hátulja. Tiszta Alfa-Romeo kpoointás. -
#1216 a féltégla dizájn komolyabb, mint a félgömb :) -
#1215 ha már luxusautó, akkor nekem ez sokkal jobban tetszik!
-
Madmaxx #1214 Szerintem meg enyhén ottromba. A motorház olyan alaku mint egy féltégla. A hátulja azonban kellemes. -
#1213 a Rolls tökéletes
szerintem ideje véget vetni a lekerekített luxusautó divatnak -
Madmaxx #1212 Az új Mustang tényleg überrulla. Faszán keverték a régi stílusjegyeket az új formával. Bár elképzelem hogy 1000 paci mennyit eszik....!
Az új Rolls meg kicsit ormótlanra sikeredett véleményem szerint. Az eleje bazira szögletes kicsit olyan mintha egy Hummer nézne farkasszemet.
Maseratti áttért a sportkocskról a Megane formákra. Elég idétlen.
Audi divatterepjáró. Mindenre jó csak nem terepre nem, csakugy mint a többi hasonló rémség (x5, cheyenne, stb.). Ezek annyira szörnyűek: vesznek egy szérikasznit azt alábasznak egy terepjáró alvázat. Tipikusan mellékelnek hozzá egy kopasz átlag magyar üzletembert arányláncal és egy szilikonnal dúsitott plázacicát. -
-
-
#1209 hehh -
#1208 Még szerencse, hogy anyukád nem olvassa az írásaidat, kifeküdne :) -
#1207 racing.video.hu.. ott van annyi film..amugy lesd végig a többi supra filmet azhem hayabusa legyorsulása nem kis dolog -
#1206 nem ellenvideonak hoztam fel csak elég cinkes az a népség ami ott volt..anyám is megjegyezte: szééép kis magyarság vagyunk mi...iagaz van:) mondjuk ennél csunyább volt amikor elöször voltam IMAX moziban:)))))))))))))nah akkor aztán égtünk volna ha értik a németek miket sikitozunk..hja most láttam rtl en németeknél oroszlán király lesz imaxban -
#1205 És végre egy retro kocsi, ami hasonlít is az eredetire (a minin kívül). -
#1204 Az ugratós videót nem ellenpéldaként hoztam fel, de mindegy. Technikailag egy közepesen kivitelezett video, suprákkal. Nem több. Egy szombat délutáni totalcarban több izgalmas autós jelenet van, mint ebben a kövér kis filmben. Hasonló videót összedobok neked bármikor egy CX találkozóról, ami mondjuk nek ugyanaz a kategória :)
Egyébként a gyorskocsis kisfilmek érdekelnek, úgyhogy ha van még hasonló linked, nyugodtan told be ide, legfeljebb leputtózom :) -
#1203 nah igen így néz ki egy gyönyörű amcsi auto!! -
#1202 azt amit kellett azt bemutatta..miért a te videodban milyen amikor csak ezt lehet hallani?: aztadejógecikurvanbazzeeeeee
nah ezek vagyunk mi.. magyarok vagyunk neeeem??? ahh...az hogy neked nem tetszik a supra megértem..de akkor ne szed le -
#1201 elhiszem, de attól ez még lehet render a tervezési fázisból stb stb
csak észrevétel volt, illetve egy lehetőség
amúgy szép autó -
#1200 ???
Ez tuti nem render. Vannak képek a kiállításról ahogy emberek bámulják. -
#1199 szerintem ez egyelőre csak oda van renderelve -
#1198 Ez az autó gyönyörű szép. És mellesleg 1000 lóerős :)
Nade egy másik gyöngyszem a Detroiti autóshowról:
Új Ford Mustang:
-
#1197 Másképp: félretéve, hogy suprabuzi vagy, mi jó van abban a videóban? -
#1196 Valóban az. -
[Walaki]D`Lair #1195 Én olyan BigFoot-al is esetleg, annyi a baja, hogy beborulnék a susnyásba :DDDDDD -
#1194 arghh jolvan levágtam..igen hummer -
#1193 Hummerre gondoltál? -
#1192 hja.. az nem törik össze hanem az utat töri össze:))))))) -
#1191 hammer? -
#1190 egyik autoval sem..talán egy hammerrel... -
[Walaki]D`Lair #1189 Ezt azért majd nem vállalom be a trabimmal :))) -
#1188 gratulálok amugy ha neked szánalmas.... -
#1187 eléggé kis garázsod van...nekem ennél több autom van a garázsomban -
#1186 most szedem le...amugy mia geci ez az mps??? nem játsza le a wmp!!!megynitom és nem történik semmi.. fekete képernyő: betöltés folyamatban ...majd semmi... csak akkor ha külön megynitom a wmp benm,...