101020
.
  • CSOCSO
    Dodge Kahuna Concept:

• GregSB
    Van már kép az új Sl600ról? Ha igen tedd be :)
  • CSOCSO
    Lincoln Concept:

• CSOCSO
    Cadilac XLR

• CSOCSO

Dodge Neon
  • CSOCSO
    khm!!!..ültem régebbi sl500asban.. khm...mindent lehet rá mondani csak azt nem hogy szar!!!
    amugy nem szar a merci..sportban csak tuningal jo ( amg,brabus,lorinser)de csinálnak zoral autokat legsportosabb meg az SLR de az ATOMBRUTÁL....
  • [Walaki]D`Lair
    De az Merci. Az meg szar.
  • CSOCSO
    jön az uj sl600as
  • Manta
    Azt nem hinném :)
    Ha jól tudom a második szám az %, nem pedig mm.
  • Madmaxx
    De ez fasza retro style! Jó kis elegáns és mégis gyors mint a villám! Aki ilyen autót vesz annak nem hiszem hogy a benzinnel lesz gondja!
  • [Walaki]D`Lair
    van 1200LE-s is.....na az DURVA!
  • [Walaki]D`Lair
    Jaja...CSak vontathatod magad után a fél MOL kutat....
  • CSOCSO
    az szép.. van egy majdnem 1000 lovas supra 3 turbo feltöltő..nah azt összeraki magával mégegyszer.. tehát abbol is csinálni kétmotorost.. 6 turbo...1600+ lovas:)
  • CSOCSO
    hhehe
  • [Walaki]D`Lair
    kispokó ---->>> kis polszki
  • I.C.ram
    Kiváncsi vagyok hány század mp a 0-100 km/h :)
  • Madmaxx
    Biztos polszki:)
  • Madmaxx
    Jah amugy néhány teljesitményadat:
    W16 motor - két V8 motor van osszeszerelve:)
    1001 LE
    1250 Nm nyomaték (apám összehúgyozom magam):))
    4 turbófeltöltő
    7 sebességes szekvenciális váltó
    410 km/h végsebesség
    és a legjobb, az ÜBERBRUTÁL: 0-300 km/h 14 mp alatt!!!!! bakkkkeeeerrrrr
  • I.C.ram
    Attól, hogy leírjátok 3*, hogy kis pók, nem fogom tudni milyen autó az.
  • I.C.ram
    Ne idegelj már, de az milyen autó????? :D
  • I.C.ram
    Nekem ez jobban tetszik mint az Aston! Ebben van valami régi fíling.
  • CSOCSO
    kis pók
  • CSOCSO
    hát ezért azhem kidobnám én is akármelyik aston-t
  • I.C.ram
    Azért ennek vannak vagy 300/120-as kerekei :)
  • I.C.ram
    De az mi? :D
  • Madmaxx
    Csocso bazze most szólsz mikor már megrendeltem! Ehh már ne mtudom sajna visszamondani. Akkor megy az Aston a roncstelepre.
  • Madmaxx
    Jah itt a kép róla! Valamikor jövő héten hozzák tehát gyorsan jelezze akinek kell az Aston!

• CSOCSO
    cseréljünk! már unom a bugattim..
  • Madmaxx
    Kell egy? Van kettő garázsomban és meg kell szabadulni egyiktől hogy legyen hely az uj Bugattimnak!
  • CSOCSO
    nekem is tetezsik
  • Manta
    teljesen szép
  • Manta
    kispók...
  • I.C.ram
    Kispó? az meg mi?
  • [Walaki]D`Lair
    nem nagy szám...ugyanilyen kispokó áll a szomszédunkban....
  • I.C.ram
    UAZ Dakar-Style

• GregSB
  • CSOCSO
    Legkisebb Martin:

A britek leendő tömegmodelljének prototípusát AMV8 Vantage néven mutatják be a Detroit Motor Shown. Az új Aston Martin, amelynek szériaváltozata 2005-ben szállhat szembe a Porsche 911-essel, a Ferrari aktuális V8-as modelljével, a Mercedes SL-el és a többi hasonló árfekvésű sportkocsival, sajátos ötvözete a hagyományos és új megoldásoknak. Az AMV8 formaterve egyértelműen a DB7-es és a Vanquish által kitaposott ösvényt követi, ami nem is csoda, hiszen a három modellt ugyanaz az Ian Callum álmodta meg. A legfontosabb eltérés az arányokban tapasztalható: az új típus a rövid orr-résznek és a kurta hátsó túlnyúlásnak köszönhetően tömörebbnek látszik, mint a korábbi modellek, pedig a 4,5 méteres hossz és az 1,92 méteres szélesség egyáltalán nem tűnik kevésnek.

Az autó az angliai Gaydonban készül majd ugyanavval a technológiával, amelyet a Vanquish-nál is alkalmaznak: az alumínium és műanyag karosszériaelemek térrácsos alumínium vázszerkezetet takarnak. Az AMV8 egyetlen kommersz forrásból származó alkatrésze a 4,3 literes nyolchengeres motor, amely ugyan a Jaguar V8-as motorjának egy változata. Az eredeti konstrukciót a Cosworth segítségével számos ponton módosították, így a legújabb Aston Martin motorházában a becslések szerint legalább 400 lóerőt teljesít majd.

Hogy ezt milyen eszközökkel érik el, azaz használnak-e feltöltőt és ha igen akkor milyen rendszerűt, az egyelőre nem világos, ahogy azt is csak találgatni tudjuk, hogy milyen menetteljesítményekre lesz képes az AMV8. Azt azonban elárulták, hogy a viszonylag hátul elhelyezett motorral és a hátsó tengely elé épített (Transaxle elrendezésű) váltóval sikerült elérni, hogy a súly egyenlően oszoljon el a két tengely között, ami igen jó előjel az autó vezethetőségét illetően.

Sajnos a szűkszavú bejelentésben arról sem esett szó hogy az AMV8 Vantage milyen áron kerül forgalomba, de valószínű, hogy nem lesz sokkal drágább mint a konkurens modellek, hiszen csak így képzelhető el, hogy sikerül teljesíteni a célként kitűzött évi 3.500-es gyártási darabszámot.

forrás: TotalCar
  • CSOCSO
    LOL...:) védetem
  • FREAK
    ja éertettetetetem
  • Madmaxx
    védetem vagy védedtetem akart lenni! Csak dadog szegény még. Most jött be a hidegből és vacog!