101020
.
  • Tikal #2080
    Jaj, freak azért nem kéne ennyire dicsőiteni az amcsi autokat, persze azok sosem mennek tönkre, 30 év mulva is uugyanugy mennek stb, ugyanmár, nem itt a lényeg, ez már csak kötözködés...
    Én is szeretem az amcsi gépeket de nem csak azok léteznek a világon, 50 év tapasztalat azért nem mindegy...
  • Tikal #2079
    valoban azok már nem azok, a tuning az más kérdés...
    De ugye ahhoz hogy tuningolni lehesen jo alap is kell, nemde? Kiforditva a példádat akkor mindenki lada nivával menne dakarra mert az olcso oszt kira :)
    Mennyi egy land rover?
  • mateos
    dehogy .. csak külföld
  • FREAK
    megnézném ezt a csodát eredeti állapotban ennyi idősen... a bontókkal kezdeném a keresést :D
  • Madmaxx
    hova jársz bazze? Haward?
  • FREAK
    ennek annyi köze van a gyári modellhez, hogy valaha egy futószalagon készültek.......
  • FREAK
    nem is azért mondtam, hogy jobb, csak érdekes...

a Dakarral meg hiába jöttök, azok nem gyári Pajerók, abban max a motorblokk eredeti, az elektronika, a felfüggesztés, az erőátvitel, a fékek minden speciális alkatrész

és azért pont a Pajerót tuningolják, mert olcsó és könnyen módosítható

gondolhatod, mindenki jobban járna egy ML420-szal vagy egy Land Roverrel, de azok négyszer annyiba kerülnek, és nem tuningra gyártják őket, ezért sokkal nehezebb versenyautót csinálni belőle

én gyári típusokról beszélek, GYÁRI felfüggesztéssel, az már lényegtelen, milyen hiper alkatrészeket raknak bele az offroadosok, hisz az már nem ugyanaz a verda

sőt, minél több nem gyári cucc van benne, annál gyanúsabb

azok a tesztek, amiket én láttam 100% gyári, vadonatúj autókkal voltak
    csak egy végeredményre emlékszem

1. Land Rover
    2. Jeep Cherokee
    3. Merci G
    4. Pajero

sima vadonban mentek velük (mocsár, sziklák, homok, murva, dimbdomb), és a végén városban is
  • Tikal #2073
    Ilyen sárra gondoltál? Ez se mai gyártmány:)

Hogy hamarabb elhasználodna azt nem tudom honnan veszed, honnan is?
  • mateos
    sulimban egy német tanárnőnek van ilyen . . . én is elcsodálkoztam mikor megláttam .. bá nem azé de megemlitem.. hol láttam életem első élő BMW z8 asát ? azt is a sulimban .
  • Tikal #2071
    10 éves landcruiserekkel is offroadoznak :)
    Gondolom épp balszerencséje volt a pajeroval, de nem véletlenül nyeri a dakarokat, én meg suzukiba nem ülnék, azok aztán tényleg nem tudnak a terepjárokrol semmit:)))
  • K.András
    Ja a Land Cruiser is egy álom auto!!!Tartosak de mint állat!
  • K.András
    Mondjuk nem véletlen hogy Mitsubishi egy rakás dakart nyert meg , suzuki egyett sem, igazábol nem is lehet a két autot egy lapon emliteni.Szerintem egy pajero nagyon nagyon jo és megbizhato, ültem már nem egyben mentem is vele egy keveset, vitarát vezetni nem vezettem de ültem benne, egy pajero után a vitara 5 lépés minimum, visszafele...
  • FREAK
    bazzeg.... elhiszem, hogy JÓ a Land Cruiser, sőt el is ismerem

csak arról beszélek, hogy hamarabb elhasználódik, ezt meg úgysem tudja megmondani neked egy Offroados sem, mert nem tartják meg annyi ideig

a Pajeróról meg annyit, hogy faterom kollégájának már volt kettő, az egyiknél a fék adta meg magát tök spontán, a másiknak a kardántengelye szó szerint szétrobbant az autósztrádán, és egyik sem volt még egy éves!

mondjuk ezen én is röhögtem, de azt mondja, amióta megvette a Suzuki Grand Vitara-t, semmi baja, és az életben többet nem nyúl Mitsubishihez
  • Tikal #2067
    Screamer 4x4-ben ez volt a kedvencem, főleg mikor már az 5.0 motor volt benne, nem volt akadály :))
  • CSOCSO
    a szelidített vad:)
  • Tikal #2065

• Tikal #2064
    Ehhez a loerőhöz még kb 600NM tartozik már 1700-es fordulaton, hoppá!!! :)
  • Tikal #2063
  • Tikal #2062
    az nem szar érzés:))) legjobb:)))
    Amugy a G mindenhol elmegy tényleg és megbizhato, offroad versenyeken is lehet látni, de az ára is elég huzos 40 millionál kezdődik :)
  • CSOCSO
    ez állitólag MINDENEN átmegy..merci G
  • CSOCSO
    dombra:))
    mini hegy!!:)) olyat mint egy hegy csak max domb nagyságú:)))én nem hittem el hogy erre fel tudunk menni..olyan volt hogy JUUUJJJ
    mentünk és eltünt alollunk a föld.. kibaszott szar érzés volt:)))))))))))))))))))))
  • CSOCSO
    nekem akkor is az a sárga FORD kell..baaah megeszi mindegyiket:)))))))))))mondjuk szvsz nem terepen:)
  • I.C.ram
    KEdvenc Jeepem!!!!!!!!!
  • Tikal #2057
    Amugy luxus terepjárok közül ez a csucs:

Motor: V8
    Capacitate:3997 cmc
    Putere max.:228Kw
    0-100Km/h :8,4 s
    Viteza max.:201 Km/h
    Van ettől még nagyobb is, az azt hiszem 5.0
  • Tikal #2056
    Na mindegy, ez szerintem veled halott ügy lesz, de azért ha egyszer off-road-osok közé keveredsz kérdezd meg őket mit gondolnak a landcruiser-ről:)
  • Tikal #2055
    Erről van szo kérem szépen :)))
  • Tikal #2054
    És azokkal milyen terepen mész freak? Azok a pickupok és terepjárok már nem mennek sehova csak a garázsba...Gondolom sok 40éves pickupod volt már, szoval ne a muzeumi autokrol beszéljunk, ha jol karban van tartva akkor mindegy hogy dodge vagy landcruiser...
    A mai amcsi terepjárok meg inkább csak luxus suv-ok, pl az escalade amit beraktam, szo se rola, szivem csücske:)
  • GregSB
    Én ezzel nem az offroad témához szóltam hozzá, csak megjegyeztem, hogy nekem ez kéne :D (Bár kétségkívül a terepjáró témáról jutott az eszembe:)
  • [Walaki]D`Lair
    Ott a pont!
  • I.C.ram
    Azt megnézem, hogy te ilyen gumikkal, hogy mész fel a hegyekbe. :) Nem is beszélve az alváz magasságáról.
  • I.C.ram
    Jaja! :) Magyar hadsereg is már min, 30-40 éve használja őket.
  • FREAK
    pl. a Ford, Chevy, Dodge, GMC pickupok és terepjárók mind sokkal tartósabbak

nem kevés 40-50 éves és mai napig fut.... Ilyen Toyota-t nem látsz
  • [Walaki]D`Lair
    UAZ a legjobb...na az elnyűhetetlen!...
  • Tikal #2047
    finom? Freak szerintem tényleg kérdezz meg off-road-osokat, a toyota terepjárok nagyon megbizhatoak és hidd el egy jol összerakott landcruiser nem éppen mondhato finomnak:))
    Pl milyen amerikai dögre gondolsz?
    4Runner egyébként usa piacra készült, ha jol tudom a legkisebb is 3.0 V6... A cherooke-t már mondtad, az tényleg jo, és még? Hummer-t ne mond az más tészta...
  • FREAK
    figyi, lehet, hogy felmész vele egy dombra, de a japán technológia túl finom ahhoz hogy tartós legyen

ide elnyűhetetlen amerikai dögök kellenek, ennyi
  • FREAK
    te jó ember vagy :D
  • GregSB

Nekem csak ez a szörnyeteg kéne.
  • CSOCSO
    ez igaz hogy a toyota gyártja a legjobb terepjárókat...haverom toyotával nyomta off roadokon,..képet is beraktam..azzal a toyotával lenyomja a hammereket is..amugy voltam vele..nem hittem el hogy hova felmegy az auto..pedig voltam már off roadon....
    amugy én is láttam teszteket és a toyotát dicsérték
  • Tikal #2042
    Ezt a range rovert azért megnézném terepen, bár ezt nem is oda szánták az tény, ez csak vmi városi luxus jeeep.
  • Tikal #2041
    Nem beszélünk másrol, csak a land rover sem istenkirály ennyi, a camel trophy jo reklám volt az tény, de nem a dzsungel a fő felhasználási terepe a jeepeknek ugye. Itthon is vannak jo terepek.
    szoval az az idő már elmult mikor csak land rover ment el mindenhol....