101020
.
-
#2120 Afrikában minden katona ezt használja. Perszem ár kezdenek ott is megjelenni a Toyoták. -
#2119 Nem olyan rossz jeep ez, mintahogy hiszed. Kurvajól tuningolható, mert nagyon fapados. -
#2118 vidéken kell keresni, ott csak szekérnek használják -
#2117 De nagyon ritka, és akinke ilyen van, nem hinném, hogy megakarna tőle szabadulni. -
#2116 ez az álom hamar valóra válhat, nem hiszem, hogy 2 kilónál többe kerül egy ilyen :D -
#2115 Na megtaláltam a KEDVENC KEDVENC típusomat!!
1. Generációs Defender, ráadásul a leghosszabb változat!!!!! Na én egy ilyenről álmodom.
-
#2114 -
#2113 Na ez az igazi Jeep.
Sajnos csak a 2. generációs.
-
#2112 hjoo nem is mondtam hogy futurisztkusra kő csinálni:)))
amugy igy is szebbek az ujjabbak mint a régiek csak fura hogy azért nem mai design az egész....no de mindegy.. ha hegyekben laknék tuti ilyet vennék...de mivel messze vagyok a hegyektől inkább M osztály.) az is BRABUS ban:))) -
#2111 Kedvenc terepjárom ez, persze a régi Defender után. De ebből csak a hosszabb tetszik. -
#2110 szerinted ronda, szerintem meg sokkal szebb, mint pl. az M osztály, ami formás, de nem hasonlít komoly terepjáróra
ide nem kell aerodinamika, és ha nekimész egy fának, vagy borulsz vele, olcsóbban megúszod, ha nem egy gömb alakú lemezt kell kijavítani
nem véletlenül szögletes az összes komoly terepjáró... -
Szóval nem véletlenül annyi az ára... Nem attól lesz drága egy autó, hogy nincsenek rajta élek... -
#2108 oké..láttam..de kivülről tényleg kockás..és a szart nem ugy értettem....csak lemaradt a végéről ..meg az is hogy én írtam...és tényleg fura hogy egy ilyen kockás "szar" 20 milla...azért 20 milláért sokkal szebbet is lehet venni?, és talán a nagykönyvben van leírva hogy csak csunya lehet ami jo??.. -
#2107 nézd meg belülről ezt a kockás szart.... -
#2106 Tipikus szőke nős megközelítés. Gratulálok :D -
#2105 ezt a Mercit katonai célra találták ki talán a hetvenes évek végén ,hogy lehetne a Luxusterepjárók etalonja! -
#2104 rohadt nehéz elhinni hogy ez a kockás szar 20 milla... -
#2103 Szerintem a Rolls-Royce Phantom ssszörnyen ronda melyik marha vesz ilyen?Az arisztokrácia ilyet igényel? -
#2102 De ki vesz mercedest alapáron?
Azt fullosan szokták, de a g-class ban vannak kisebbek is... az van már 16M-ért is:))) -
#2101 Na látod! 20-40 milla között azért van különbség. Ami ezen a képen van, az se hinném, hogy alapmodell. Általában a szalonokban az extrásabb változatok vannak. -
#2100 Szoval ott van ez a gép terepen de nagyon:
A világ talán legjobb terepjárójának kifejlesztését a Bundeswehrnek köszönhetjük. A német hadsereg szorgalmazta egy mindent kibíró, sziklás terepen is használható dzsip kifejlesztését. 1979-óta sokat finomodott a G-Mercedes, de jobb terepjárót azóta sem gyártanak. A német után az osztrák hadsereg is rendszeresítette a G Mercedest hegyivadász alakulataihoz. Az autók annyira tartósnak bizonyultak, hogy az osztrák határõrség a selejtezési idõt elérve nem cserélte le Mercedes terepjáróit, hanem némi felújítás után továbbra is hadrendben tartja õket. Egyszerûen nem volt okuk lecserélni a több mint elpusztíthatatlan technikát, pedig bizonyára meg lett volna rá a pénz.
A Mercedes G színtiszta német haditechnika. Az autó tudása és tartóssága így fölülmúlja a legtöbb japán terepjáróét is. Nagyon jók a japán behemótok, de az osztómûvet és a diffit vagy az alvázat megnézve rögtön látható, mire méretezték a G-t és mire a többi dzsipet. Ez persze a kocsi önsúlyánál is megmutatkozik, a rövid változat önsúlya is eléri a 2.1 tonnát. Az autót elemeire szedve látható csak igazán, mennyire túlbiztosított minden alkatrész.
-
#2099 Ja, az tényleg fullos volt, nagy motor, stb -
#2098 Ez 2001-es, 20M
-
#2097 MAx a legdrágább legfullextrásabb kerül ennyibe, de az alap az bőven alatta van. -
#2096 Nézz utána, használtan láttam egyet valamelyik autos hirdetőben 30M-ért...
Amugy milyen régi? Mai napig gyártják, mit lepődsz meg az árán, ez egy mercedes, normál terepjárotol kicsit messzeb:) -
#2095 Hát a vége, de nem ott kezdődik! -
#2094 Tényleg 40 körül van a vége...
Viszont láttam egy tesztet, ahol a G-t mérték össze a Touareg-gel, és meglepetésemre a VW-t hozták ki győztesnek (nem csak terepjárást néztek, hanem minden egyéb dolgot). -
#2093 Akkor sincs 40 milliótól. Ugyanmár. -
#2092 lehet, hogy ő nem a régire értette, ugyanis ezt még mindig gyártják -
#2091 A Szart!! Hogy kezdődne már 40 milliónál?????? Max ott végződik. Normál terepjáró áron kapsz egy ilyet. Már elég régi gyártmány. -
#2090 Normafán van sok olyan, szaladnak fel a hegyre könnyedén :) -
#2089 Hát ez már inkább SUV, amugy idehaza már láttam egy párat, baszott nagy, viszont láttam egy GMC Yukon-t is, azt hittem egy kamion akkora volt, 4800 V8, na ennnek milyen hangja van -
#2088 ja, komoly, csak így alapállapotban olyan kis félénk :DD -
#2087 Egyébként az eredeti gyári alkatrészek, kiegészitők igencsak huzosak egy japán autohoz, pláne toyota... -
#2086 Az új Landcruiser nagyon ott van :)
Egy ilyet nagyon elfogadnék... -
#2085 mármint a többi japán -
#2084 -
#2083 Erről van szó:) -
#2082 akkor is a Toyota az egyetlen, amivel gyári állapotban nekimennék Afrikának, a többi egyszerűen kevés hozzá -
#2081 "De ugye ahhoz hogy tuningolni lehesen jo alap is kell, nemde?"
Dehogynem... Csak nem mindegy, mennyibe kerül, és mennyire van kihegyezve gyárilag. Nem véletlenül azt a gagyi 206-ost meg Leon-t meg Fabia-t, Focus-t tuningolják, mert olcsó, és bőven van mit javítani rajta. Míg pl. a Subaru vagy a Mitsubishi Lancer EVO VII gyárilag bika, csak át kell alakítani a szabályok szerint (de nincs is túl sok belőlük versenyben).
Mercikkel, Lincolnokkal egyszerűen túl drága lenne versenyezni, és nem szívesen bassza szét az ember a méregdrága autót, amihez a versenyalkatrész is egy vagyon.... A japán verdákba meg van bőven tuning alkatrész fillérekért..