101020
.
  • Morphin
    Meg az utak se annyira szarok gondolom.^^ Egyszer végig mocizok azon a kib*szott 66-os úton.
  • fire2001
    Nem feltetlen puritan minden auto belseje, sott...
    Sok Amerikai autoban van fabetet utanzat, plusz hasonlok, ami ez Europai fekete beloskhoz szokott ember nek nem tetszik :)
    Az Amerikai szereti, ha munka utan az autoja kenyelmet nyujt szamara, nyugodt legkort teremt.
    Szeretik ezerni hogy van alattuk anyag... :)
    A rugozas is azert lagyabb, de nekem pl tetszik, sokkal kenyelmesebb.

Nagy az itteni piac (USA), egy olyan autogyartonak aki ervenyesulni akar, muszaj az arakat lent tartani, mivel a vasarlok ehhez vannak szokva.
    Foleg, most a vw 2020-ig benne akar lenni a legnagyobb autogyartok kozott.
    Egyszeruen itt az emberek nem szannak ra annyi penzt az autora, az csak egy kozlekedesi eszkoz.
  • pszihopata
    a kérdésem az volt hogy miért olcsóbb ottkint

erre válaszoljon valaki!
  • Morphin
    OFF
    Én is nagyon gondolkodom fiatal fejjel(21), hogy máshol telepedjek le.Mennyi idő, illetve milyen követelmények vannak, hogy állampolgárságot kapj?(a kamu házasságon kívül,ha még lehet olyat)
    ON
    Azért köztudott, hogy odakint elég puritán az autók belseje.Ott gondolom ez is közrejátszik az áraknál.
  • Gabor1990
    Az USA Jetta-ban például a hátsó futómű rosszabb mint az Eu verzióban.
  • fire2001
    Minden fele annyiba kerul autok teren kint, mint itthon, csak a haz kerul ketszer annyiba :D
    En otthon 3 hazamat adtam el, hogy letelepedhessek itt.
    Ez a Passat tenyleg megfontolando ajanlat, itt meg csak most vezetik be, a jetta mar megjelent, alintolag nem lesz nagy arkulonbseg a ket modell kozott.
  • GregSB
    Naja, azért kíváncsi lennék egy Európai VS Amcsi Passat összehasonlításra. Nem lennék meglepődve ha az utóbbiban sok helyen olcsóbb, gagyibb alkatrészek lennének.

De ettől függetlenül igaz, hogy ugyanaz az autó olcsóbb Usákoknál.
  • bardocz
    Pár éve nézegetem Impreza STI-ket, 5-6 milla volt...
  • desigo
    Nem csak a passát kerül kint a felébe mint nálunk.
    Fele egy mustang,camaro,impreza,lacer evo,stb.
    De majd jön Csocso és megmondja a frankót.
  • Willi Betz
    És mi van akkor,ha én azt mondom,hogy szarok az Európai lámpákra,elvégre nem egy itthon lévő amerikai autón van a hátsó index/féklámpa egyben?! Mégsem basztatják őket... Bár ha ilyen olcsó ez a hosszított Passat képzelem a minőségét :S
  • Bronx South
    De mégse, mert az eu szabvány lámpákkal már ugyanott vagy. :D
  • bardocz
    Megveszed ott, áthozod eu-ba, kifizeted az összes szart rá, és még így is olcsó az itteni árakhoz képest.
    Rohadjanak el szépen az ilyen geciségekért. Egy japán autónál megértem, hogy amcsiban olcsóbb, hiszen már csak a szállítási költség is töredéke, mintha ide szállítanák, de ez azért nem semmi geciség.
  • pszihopata
    én azt nem értem hogy a kisebb fogyasztási adón kívül mitől drágább európában ugyanaz a kocsi?

'Kiszámolták, hogy mennyibe kerülne áthajózni az autókat Európába, kifizetni utánuk a vámot (kb. 4000 euró) és a különféle illetékeket (kb. 2000 euró), de az amerikai Passat még így is túl olcsó lenne"

-na ezt magyarázza meg nekem valaki!
  • desigo
  • GregSB
    Én csak azt nem értem, Európában miért tűrik az emberek az ilyen mértékű lehúzásokat?
  • N o N a m e
    milyen autód van?
  • GregSB
    index.hu főoldaláról eltűnt a totalcar box. WTF? portfolio.hu doboz van helyette. Úgy látszik tőzsdézni menőbb már, mint az autóbuzulás.
  • pszihopata
    a susiszerelő után

aki a műhely kinézete alapján ítél azoktól szoktam ilyeneket hallani hogy susiszerelő

márkaszervízből nézve szinte minden kisebb műhely az

csak én pont ellenpéldákat látok,a sok egyenoverallos nagyképű segfej a legbutább fajta szerelő,akik önnálóan semmit sem bír megoldani ha nincsen róla gyári leírás,meg telefonos segítség
  • I.C.ram
    nem értem, hogy jön ide a márka-, maszekszerviz közötti kapcsolat.
  • GregSB
    Soha nem hallottam még :D

Micsubicsit öregektől halottam eddig...
  • pszihopata
    példa mindenre van
  • R0zs0máK
    Azért én tudnék ellenpéldát is mondani ;))
  • pszihopata
    el vagy te tévedve rendesen!
    pont a nyominger szerelők dolgoznak márkaszervizekben,akiknek annyi eszük sincs hogy önállóan megéljenek,így abból élnek amit onnan ellopnak + a szánalmas fizetés

márkaszervízbe magyarországon olyan lúzerek hordják az autóikat akiknek tollas a hátuk

a maszek egy sokkal magasabb szint szakmai és erkölcsi szempontból is,eleve olyannal tárgyalsz aki a munkát végzi és ha gáz van oda is mész vissza
    nem egy előretolt nyakkendős macskajancsi próbál ködösíteni meg elkenni a szart

• I.C.ram
    ja, az a jellegzetes nepper és "importőr" szag.
  • bardocz
    Ezeket konkrétan nagyapámtól szoktam hallani. Esetleg a cigányok a buszon, de azoktól meg nem meglepő, egyszer "beszélgettem" egyel, mindent négyszer kellett mondania, annyira érthetetlen ork módon beszélt.
  • R0zs0máK
    Fú te, ne is mondd...tegnap sétáltam a belvárosban, azóta nem hagy nyugodni, de most már tudom mi volt az a furcsa szag...
  • I.C.ram
    Tele van BP velük. Nagyon remetének kell lenni, hogy ne találkozzon ilyenekkel az ember.
  • R0zs0máK
    Még jó, hogy te autentikus nepperfigyelő vagy, köztük élsz és utána megosztod velünk az első kézből kapott tapasztalatokat ;)
  • I.C.ram
    Nem volt dolgod akkor még nepperrel, susiszerelővel, stbvel.

Lambordzsini, Micsubicsi és társaik.
  • bardocz
    Tőled hallom(látom) először ezt.
  • I.C.ram
    aha, ok
  • fifi
    felétek...
  • skate00
  • I.C.ram
    Kádzsen, ahogy a magyarok mondani szokták.
  • SötétBarom
    Az.
  • Firerock
    ezmiez?:)
    Cayenne?
  • SötétBarom
    Bicikli árát elbaszom féltengelycsuklóra sajnos. :D
  • Bronx South
    Nalátod, minden rosszban van valami jó. Meg vehecc egy biciklit. :D
  • SötétBarom
    Legalább ezzel hoztak haza:

:>
  • SötétBarom
    Az egészben a legjobb, hogy múlt héten ki akartam csereltetni, de nem lett jó az alkatrész. Sebaj, gondoltam ezt a hetet meg kibírja. hát a faszt :DD