101020
.
-
#2821 Tönkreteszik???? -
#2820 Mostmár kicsit pihentessük a japcsikat :D
Jöjjenek az igazi szörnyek :D
-
#2819 nem Deusenberg a legalsó?Van a földön belőle vagy 20 darab,ezek meg tönkreteszik!Amúgy marhajól néz ki! -
[Walaki]D`Lair #2818 ehehmm...a Trabant nem papírból van... -
#2817 végre szép autók, és nem trabantok -
#2816 végre valaki :) -
#2815 Most én leszek CSOCSO egy kicsit, ok?? Modemesek, tűnés!! :DD
Huh!
MAFIA POWER!!
-
#2814 Mondj egy autótípust, ami Trabant kategória, ép, nem kisPolski és több modell is olcsóbb, mint Trabantból.
Apámnak volt Wartburgja, az is büdös volt belülről, és ültem azért már sokszor Trabantban és mindegyik büdös volt. -
#2813 "Csak GTI."
""Akkor menni fog.""
-
"Egyébként nem büdös, ez csak beállítás kérdése."
""Ez így van.""
-
"És IV-es Golf, nem I-es, ha arra gondoltál :)"
""3-asra, vagy 4-esre gondoltam.""
oké
"És a Trabant nagy szar és kész."
""A Golf nagy szar és kész.""
Ettől függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI.
"És nem ffogok a klímáért 100 km-en 2 litert fizetni."
"""Akkor használsz klímát, amikor akarsz. De te azt írtad, hogy 100-on plusz két liter, ami sok pénz, és csak úgy tudsz trabit követni, ha be van kapcsolva. Kérdem én: mennyi ideig követsz egy trabantot? 100 km-en át? Mert akkot elég szarul megy a verdád."""
A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.
"És egyébként ne gyere nekem a Trabanttal, nem volt még olyanom, de ami az úton van az szánalmas, mellesleg egy kétütemű trabant 40 ezer ft között van."
""Definiáld: "40 ezer között". Egyébként mi köze az árnak ahhoz amin vitatkozunk? Csak a drága autó a jó?""
A negyvenezer között, valóban értelmetlen volt, remélem megbocsátasz. És valóban, minél drágább egy autó annál jobb.
""Tipikus 4-es golfos felfogás, mindamellett, hogy az egy jellegtelen népautó.""
Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél.
"Ezekután senki nem magyarázhatja be nekem, hogy a legszuperebb, legmegbízhatóbb, legjobb autó."
""Szerintem senki nem akart erről meggyőzni téged.""
Ettől függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás" -
#2812 sok a duma, képeket! :) -
#2811 Ebből a megnyilvánulásodból is látszik, hogy az autók és a piac nagy szakértője vagy. -
#2810 Én voltam... -
#2809 "Csak GTI."
Akkor menni fog.
"Egyébként nem büdös, ez csak beállítás kérdése."
Ez így van.
"És IV-es Golf, nem I-es, ha arra gondoltál :)"
3-asra, vagy 4-esre gondoltam.
"És a Trabant nagy szar és kész."
A Golf nagy szar és kész.
"És nem ffogok a klímáért 100 km-en 2 litert fizetni."
Akkor használsz klímát, amikor akarsz. De te azt írtad, hogy 100-on plusz két liter, ami sok pénz, és csak úgy tudsz trabit követni, ha be van kapcsolva. Kérdem én: mennyi ideig követsz egy trabantot? 100 km-en át? Mert akkot elég szarul megy a verdád.
"És egyébként ne gyere nekem a Trabanttal, nem volt még olyanom, de ami az úton van az szánalmas, mellesleg egy kétütemű trabant 40 ezer ft között van."
Definiáld: "40 ezer között". Egyébként mi köze az árnak ahhoz amin vitatkozunk? Csak a drága autó a jó? Tipikus 4-es golfos felfogás, mindamellett, hogy az egy jellegtelen népautó.
"Ezekután senki nem magyarázhatja be nekem, hogy a legszuperebb, legmegbízhatóbb, legjobb autó."
Szerintem senki nem akart erről meggyőzni téged. -
#2808 Mint mindegyik :)
Veterán autóban vannak szépek, luxus kivitelűek, a Trabant pedig a legszánalmasabb, a legolcsóbb autó Magyarországon. -
#2807 :-D
Csak GTI.
Egyébként nem büdös, ez csak beállítás kérdése.
És IV-es Golf, nem I-es, ha arra gondoltál :)
És a Trabant nagy szar és kész.
És nem ffogok a klímáért 100 km-en 2 litert fizetni. Hát napont belemegy a kocsiba kb. 130 km.
Nem olcsó úgy a klíma.
És egyébként ne gyere nekem a Trabanttal, nem volt még olyanom, de ami az úton van az szánalmas, mellesleg egy kétütemű trabant 40 ezer ft között van. Ezekután senki nem magyarázhatja be nekem, hogy a legszuperebb, legmegbízhatóbb, legjobb autó. -
#2806 Szombaton volt amerikai kocsik mo-i klubjának felvonulása, nem láttátok? Izom nagy volt. -
[Walaki]D`Lair #2805 EHEH...a másik nagy Trabant fan a SG birodalmában :))) -
#2804 Az új autókat már nem érezni annyira.Mindent az elektronika irányít.Én is veterán párti vagyok,de a kétüteműek valahogy mégse jönnek be.(mellesleg a mi Trabantunk bellülről is büdös volt) -
#2803 Ha van egy golfod, amiben klíma is van, de nem engedheted meg magadnak hogy bekapcsold, az több mint szánalmas. Tegnap egyébként pont egy golf ment előttem, annyira jött belőle a füst, hogy frankón nem láttam semmit, majdnem kiszálltam megagyalni a tulajt, csak 2x akkora volt mint én. Feelingről nyilatkozni nem tudok, mivel nekem csak a mégkevésbé feelinges 4 üteműm van, de azt például sokkal jobban szeretem vezetni, mint anyám kettes puntóját.
Szóval nem kell ez a "büdös, lassú trabant" szöveg, mert csak részben igaz. Mellesleg, ha év végéig kész lesz a mocituning, akkor kihívom a golfodat egy gyorsulásra (kivéve, ha VR6-os :) -
#2802 ehhhh :D Swift powa :DDDD
(na akkor mehet a flameelés :D ) -
#2801 Hmm. Ez elgondolkoztató.
Személyszerint utálom a trabant bűzét, és az egész világ közlekeésének legszörnyűbb motívuma, ha egy trabant megy előtted 40-nel, 90-es korlátozás mellett, és szívod az általa kibocsátott szmogot. Persze ilyenkor bekapcsolom a légkondit, de az 2 litert fogyaszt 100 km-en, legalábbis a Golfban ennyit, és ezt nem engedhetem meg magamnak. :(
Le a Trabantokkal! Nincs szükségünk rájuk.
Múltkor a TV-ben vmilyen adón azt mondták, talán az ATV-n, hogy a Trabant károsanyagkibocsátása 48 Suzik Swift károsanyag kibocsátásával egyenlő.
Ezekután jobban szeretem a Swift-et, pedig azt sem szeretem. És egyébként is: mi a jó egy Trabiban? Csak a feeling, de az nincs neki :(
-
[Walaki]D`Lair #2800 nekem nem :P -
#2799 Még a Trabeeval szemben is előnyben részesül a szememben egy Land Rover. -
#2798 leírom majd holnap vagy később ha nem felejtem el! -
[Walaki]D`Lair #2797 LOL....(nekem végülis tetszik, de nem rajongok érte úgy, mint 1 trabiért) -
#2796 Szerintem inkább csak a tulajdonos hiszi azt, hogy rallyzik, ezért kimatricázta a kocseet és megy vele a szomszéd háza előtt, közben magában mondogatja, hogy enyhe balra, éles jobbra, buszmegálló balra, éles balra, enyhe egyenesen, erős rendőr jobbra... -
#2795 Hát ezzel elveszed a kedvem...
...sokaknak tetszik ez az autó, de nekem nem.
Inkább valami terepjárós rally-ról kéne képeket szerezni szerintem. És nézni a szép Land Rovereket. -
#2794 hát ez LOL
rally ? -
[Walaki]D`Lair #2793 kis kedvcsináló:
-
[Walaki]D`Lair #2792 Na...írjad plz...érdekel! -
[Walaki]D`Lair #2791 Nabazmeg...elvitték a főkefések....nincs más hátra, marad a renault-bontó.... -
#2790 Asszem 18 éves koromra tudok magamnak venni valami "autót"! -
#2789 az jó. -
#2788 tragikus. Ez még nem is szép... -
[Walaki]D`Lair #2787 Jaja...az nem tetszik benne....de már kinéztem egy félig szétkapott Renault 5-öst, gyári széles sportfelnivel valahol a kerepesi úton, és az a felni kompatibilis vele, mert 3 csavaros az is...szal majd egy sörétebb éjszakána.... -
[Walaki]D`Lair #2786 2 hónap... -
#2785 Volga V12
A Sport Autó egyik számában bemutatták. Valami ukrán csávó csináltatta egy orosz gárdával. Asszem Volga M21 az eredeti autó neve, ezt ötvözték egy BMW 850 CSi műszaki alapjaival. Állítólag iszonyú jól sikerült, semmi zörgés, hibátlan illesztések. Pedig gondjuk volt a kaszni szélességével, mert nem igazán egyezett a BMW-ével (pl. műszerfal), de a megrendelő aszonda pénz nem számít. 500.000$ lett a vége. -
#2784 Utoljáta ilyen virsi kereke az autóknak 1900 korul volt, de még azok is vastagabbak voltak. Kis polski kerekei ehhez képest sportgumik. -
#2783 És mi van a "Volga" XC 90-nel? :) -
[Walaki]D`Lair #2782 :)))))
Jó kis autóm lesz mi? Már előre imádom :))