101020
.
-
[Walaki]D`Lair #2861 De az lexus -
#2860 ha a lilán az egy "ls 200", akkor nem lexus? -
[Walaki]D`Lair #2859 sztem honda -
#2858 de nem amerikai az tuti -
#2857 miez? lexus? honda? -
-
[Walaki]D`Lair #2855 VÁÁÁÁÁÁH de szép mindegyik!!!! -
#2854 mostanában jobban pörögnek a csajos topikok :) -
#2853 Nesze unalom ellen!
-
#2852 Nyomatok proligépeket:
-
#2851 állatok voltak a képek Fríkk még jöhetnek -
#2850 nyugodtan máskor is!!!!sőt mindenki nyomathatná töményen az autokat:)))))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #2849 ja -
#2848 az jó. -
[Walaki]D`Lair #2847 "a másik pedig hobbiautónak tartja, tuningolja"
Na nekem ezért kéne trabi :)) de nem lesz -
[Walaki]D`Lair #2846 Nekem? Soha...Nekem nem kéne egy akkora bömbi...családi autó lesz....június közepe-vége fele jön.. -
#2845 ? -
#2844 Te kezdted a kispolgár dumával, én meg leproliztalak, mert ugye ebből semmi károm nem lesz. Szal miért ne.
Ez a IV-es Golf feeling.
Egyébként pedig nem érdekel mit dumálsz mostmár nem fogok veszekedni. Gyepesedett agyú tahó vagy, na, ne burkoljunk.
(ez is a IV-es Golf feeling része) -
#2843 VW motoros a kocsim, úgyhogy ez se jött be.
Mellesleg kétfajta trabantos létezik: az egyik kényszerűségből használja, őket azért nem szidhatod, a másik pedig hobbiautónak tartja, tuningolja.
A tahó prolizásra nem reagálok, majd egy moderátor, ha akarja, akkor kitörli, de legalább hoztad a négyesgolfos-sztájlt. -
#2842 http://koti.mbnet.fi/cityporo/American%20Car%20Show%202003/ -
#2841 Te meg proli vagy. Tahó proli.
És téma lezárva.
A tahó prolik azok akik nem figyelnek másra, csak robognak a szar kocsijukkal, ami még a környezetet is szennyezi. Minden autó szennyezi, de egy Swift vagy akár egy Golf nem annyira.
És egyébként szennyezz csak mindent, és feszíts a Trabiddal,ha ettől vagy boldog. -
#2840 "-hát így könnyű kitérni a válasz elől..."
Mi elől térek ki? Volt egyáltalán kérdés?
"Népautó az, amelyből nagyon sok van a "népnek"."
Golfból nagyon sok van a népnek. Astrából is, Suzukiból is.
"-mondj ellenpéldát!"
Rengeteget fel lehet sorolni akár az újautó piacról is, de ha bővíthetjük a kört használtautókkal is, akkor a példák száma több oldalt fog kitenni.
"-butaság volt a klíma témára visszatérni, ez nem függ össze azzal. Ha nekem egy Suzukim lenne, amiben nincs klíma, akkor nem tudnál kitérni a válasz elől a klíma témával. Szóval a Trabant környezetszennyező hatásáról beszéltem, arra válaszolj maximum, ne a klíma dologra!
Mellékesen Németországban és más fejlett helyeken kitiltották a kétütemű autókat. Talán nem azért, mert így volt kedvük, hanem mert szennyezi a környezetet, ártalmas az egészségre."
Már megint ez a kirérés... A klíma dolgot te kezdted el huzatni, én nem is értettem, de olyan magas labda volt, hogy nem lehetett kihagyni. Azonkívül te nem a környezetre gyakorolt hatását vizsgáltad a trabantnak, hanem szidtad, mert zavar, ha előtted megy. A kettő nem teljesen azonos, utólag ne fényezd a hozzászólásaidat. Mellesleg nálunk is be fogják tiltani őket, ami egyfelől jogos, másfelől viszont nem túl korrekt addig, amíg a 15+ éves nyugati 4 üteműek sokkal több károsanyagot bocsájtanak ki, "legálisan".
"Nem hasonlítanám én össze, te szídod a Golfot, és a Trabantot véded."
Te szidod a trabantot, és a Golfot véded. (Trabantos mentalitás? :)
"Érdekes, mert szerintem nem csak a Golfra igaz amit említettem, magyarul, hogy jobb, mint a Trabant, hanem más autókra is. Akár egy Swiftre is."
Az, hogy mi a jó, mindenki maga dönti el, nem pedig te, helyettem. Egyébként valóban sok autóra lehet mondani, hogy jobb, mint a trabant, ez azonban elég óvodás szintű összehasonlítás.
"És gondolom ismered a Trabant "papír Jaguár" elnevezését. A papírral erre gondoltam, nem a szó szoros értelmében arra, hogy papírból van."
Ismerem. Ugyanolyan, tudatlanságból eredő közhely, mint hogy a trabant lassú, és büdös, amit ma már nem akarok többször megcáfolni, ha az agyad nem hajlandó új tények befogadására, a régiek "rovására", akkor részemről befejeztem.
Élvezd a népautód, kispolgár! -
#2839 XC 90, bocsi. És Volvo-ra gondolom, de ezt remélem kitaláltad... -
#2838 "Ettől függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás""
Tévedés, elég sok kocsit szeretek, de most épp a trabantokról "beszélgetünk".
-hát így könnyű kitérni a válasz elől...
"Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél."
A Golf árkategóriájában legalább annyira népautó, mint a buzuki, nézz ki az utcára egy kicsit. Beláthatod, hogy nem tévedtem.
-ezért használsz rossz szót, magyarul tévedsz, ugyanis a Golf nem népautó. Népautó az, amelyből nagyon sok van a "népnek". Remélem érted.
"És valóban, minél drágább egy autó annál jobb."
Ehhez nem fűzök semmit, téged minősít.
-mondj ellenpéldát!
A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.
Számold ki: ha két percig 40-el haladsz, akkor a megtett út alatt 2l/100km-es többletfogyasztás mellett hány forintodba kerül bekapcsolni a klímát? Ha ennyire szarrágó vagy miért nem adod el? Vagy céges?
-butaság volt a klíma témára visszatérni, ez nem függ össze azzal. Ha nekem egy Suzukim lenne, amiben nincs klíma, akkor nem tudnál kitérni a válasz elől a klíma témával. Szóval a Trabant környezetszennyező hatásáról beszéltem, arra válaszolj maximum, ne a klíma dologra!
Mellékesen Németországban és más fejlett helyeken kitiltották a kétütemű autókat. Talán nem azért, mert így volt kedvük, hanem mert szennyezi a környezetet, ártalmas az egészségre.
"Ettől függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI."
Hány éves, és milyen árkategóriájú autókat hasonlítasz össze? (Trabant <-> Golf IV). Ami a trabantban papírból van, az a kézikönyv, más semmi.
-Nem hasonlítanám én össze, te szídod a Golfot, és a Trabantot véded. Érdekes, mert szerintem nem csak a Golfra igaz amit említettem, magyarul, hogy jobb, mint a Trabant, hanem más autókra is. Akár egy Swiftre is.
És gondolom ismered a Trabant "papír Jaguár" elnevezését. A papírral erre gondoltam, nem a szó szoros értelmében arra, hogy papírból van. -
#2837 Tudom, műanyag :)
Papír Jaguárnak hívják, oszt így mondtam, de úgy tűnik nem értetted amit akartam mondani. Egyébként mikor lesz "Volga" XY 90-ed?
-
#2836 "Ettől függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás""
Tévedés, elég sok kocsit szeretek, de most épp a trabantokról "beszélgetünk".
"Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél."
A Golf árkategóriájában legalább annyira népautó, mint a buzuki, nézz ki az utcára egy kicsit. Beláthatod, hogy nem tévedtem.
"És valóban, minél drágább egy autó annál jobb."
Ehhez nem fűzök semmit, téged minősít.
A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.
Számold ki: ha két percig 40-el haladsz, akkor a megtett út alatt 2l/100km-es többletfogyasztás mellett hány forintodba kerül bekapcsolni a klímát? Ha ennyire szarrágó vagy miért nem adod el? Vagy céges?
"Ettől függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI."
Hány éves, és milyen árkategóriájú autókat hasonlítasz össze? (Trabant <-> Golf IV). Ami a trabantban papírból van, az a kézikönyv, más semmi. -
#2835 Brabus Merci
parkolgat egy ilyen a Petőfi S. utcában egy hotel előtt
-
#2834 -
#2833 El van képzelve :D
-
#2832 De képzeld el hogy Amerikában élsz.:))) -
#2831 Oh bazz, még egy...
-
#2830 Hát én eleve onnan indulnék ki autó ügyben :D -
#2829 Ja végül is kit érdekel hogy mennyit ér,nekem marhára tetszik.Azért van izlés Amerikában is! -
#2828 -
#2827 -
#2826 Ki tudja, melyik roncstelepről szedték össze, és hány kereke volt... Szerintem így értékesebb, mert egyedi. -
#2825 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
-
#2824 A muzeális értékű futóművet bele a kukába,de gondolom a motor is kapott valami tuningot.
A Trabant meg kartonalapú anyagból készült! -
#2823 -