101020
.
  • [Walaki]D`Lair
    De az lexus
  • Galy
    ha a lilán az egy "ls 200", akkor nem lexus?
  • [Walaki]D`Lair
    sztem honda
  • Galy
    de nem amerikai az tuti
  • Galy
    miez? lexus? honda?
  • Manta

• [Walaki]D`Lair
    VÁÁÁÁÁÁH de szép mindegyik!!!!
  • Galy
    mostanában jobban pörögnek a csajos topikok :)
  • Astaroth
    Nesze unalom ellen!

• Manta
    Nyomatok proligépeket:

• CSOCSO
    állatok voltak a képek Fríkk még jöhetnek
  • CSOCSO
    nyugodtan máskor is!!!!sőt mindenki nyomathatná töményen az autokat:))))))))))))))
  • [Walaki]D`Lair
    ja
  • Taranov
    az jó.
  • [Walaki]D`Lair
    "a másik pedig hobbiautónak tartja, tuningolja"

Na nekem ezért kéne trabi :)) de nem lesz
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem? Soha...Nekem nem kéne egy akkora bömbi...családi autó lesz....június közepe-vége fele jön..
  • Manta
    ?
  • Taranov
    Te kezdted a kispolgár dumával, én meg leproliztalak, mert ugye ebből semmi károm nem lesz. Szal miért ne.
    Ez a IV-es Golf feeling.
    Egyébként pedig nem érdekel mit dumálsz mostmár nem fogok veszekedni. Gyepesedett agyú tahó vagy, na, ne burkoljunk.
    (ez is a IV-es Golf feeling része)
  • Manta
    VW motoros a kocsim, úgyhogy ez se jött be.
    Mellesleg kétfajta trabantos létezik: az egyik kényszerűségből használja, őket azért nem szidhatod, a másik pedig hobbiautónak tartja, tuningolja.

A tahó prolizásra nem reagálok, majd egy moderátor, ha akarja, akkor kitörli, de legalább hoztad a négyesgolfos-sztájlt.
  • Pupcika
    http://koti.mbnet.fi/cityporo/American%20Car%20Show%202003/
  • Taranov
    Te meg proli vagy. Tahó proli.
    És téma lezárva.
    A tahó prolik azok akik nem figyelnek másra, csak robognak a szar kocsijukkal, ami még a környezetet is szennyezi. Minden autó szennyezi, de egy Swift vagy akár egy Golf nem annyira.
    És egyébként szennyezz csak mindent, és feszíts a Trabiddal,ha ettől vagy boldog.
  • Manta
    "-hát így könnyű kitérni a válasz elől..."

Mi elől térek ki? Volt egyáltalán kérdés?

"Népautó az, amelyből nagyon sok van a "népnek"."

Golfból nagyon sok van a népnek. Astrából is, Suzukiból is.

"-mondj ellenpéldát!"

Rengeteget fel lehet sorolni akár az újautó piacról is, de ha bővíthetjük a kört használtautókkal is, akkor a példák száma több oldalt fog kitenni.

"-butaság volt a klíma témára visszatérni, ez nem függ össze azzal. Ha nekem egy Suzukim lenne, amiben nincs klíma, akkor nem tudnál kitérni a válasz elől a klíma témával. Szóval a Trabant környezetszennyező hatásáról beszéltem, arra válaszolj maximum, ne a klíma dologra!
    Mellékesen Németországban és más fejlett helyeken kitiltották a kétütemű autókat. Talán nem azért, mert így volt kedvük, hanem mert szennyezi a környezetet, ártalmas az egészségre."

Már megint ez a kirérés... A klíma dolgot te kezdted el huzatni, én nem is értettem, de olyan magas labda volt, hogy nem lehetett kihagyni. Azonkívül te nem a környezetre gyakorolt hatását vizsgáltad a trabantnak, hanem szidtad, mert zavar, ha előtted megy. A kettő nem teljesen azonos, utólag ne fényezd a hozzászólásaidat. Mellesleg nálunk is be fogják tiltani őket, ami egyfelől jogos, másfelől viszont nem túl korrekt addig, amíg a 15+ éves nyugati 4 üteműek sokkal több károsanyagot bocsájtanak ki, "legálisan".

"Nem hasonlítanám én össze, te szídod a Golfot, és a Trabantot véded."

Te szidod a trabantot, és a Golfot véded. (Trabantos mentalitás? :)

"Érdekes, mert szerintem nem csak a Golfra igaz amit említettem, magyarul, hogy jobb, mint a Trabant, hanem más autókra is. Akár egy Swiftre is."

Az, hogy mi a jó, mindenki maga dönti el, nem pedig te, helyettem. Egyébként valóban sok autóra lehet mondani, hogy jobb, mint a trabant, ez azonban elég óvodás szintű összehasonlítás.

"És gondolom ismered a Trabant "papír Jaguár" elnevezését. A papírral erre gondoltam, nem a szó szoros értelmében arra, hogy papírból van."

Ismerem. Ugyanolyan, tudatlanságból eredő közhely, mint hogy a trabant lassú, és büdös, amit ma már nem akarok többször megcáfolni, ha az agyad nem hajlandó új tények befogadására, a régiek "rovására", akkor részemről befejeztem.

Élvezd a népautód, kispolgár!
  • Taranov
    XC 90, bocsi. És Volvo-ra gondolom, de ezt remélem kitaláltad...
  • Taranov
    "Ettől függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
    Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás""

Tévedés, elég sok kocsit szeretek, de most épp a trabantokról "beszélgetünk".

-hát így könnyű kitérni a válasz elől...

"Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél."

A Golf árkategóriájában legalább annyira népautó, mint a buzuki, nézz ki az utcára egy kicsit. Beláthatod, hogy nem tévedtem.

-ezért használsz rossz szót, magyarul tévedsz, ugyanis a Golf nem népautó. Népautó az, amelyből nagyon sok van a "népnek". Remélem érted.

"És valóban, minél drágább egy autó annál jobb."

Ehhez nem fűzök semmit, téged minősít.

-mondj ellenpéldát!

A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
    Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.

Számold ki: ha két percig 40-el haladsz, akkor a megtett út alatt 2l/100km-es többletfogyasztás mellett hány forintodba kerül bekapcsolni a klímát? Ha ennyire szarrágó vagy miért nem adod el? Vagy céges?

-butaság volt a klíma témára visszatérni, ez nem függ össze azzal. Ha nekem egy Suzukim lenne, amiben nincs klíma, akkor nem tudnál kitérni a válasz elől a klíma témával. Szóval a Trabant környezetszennyező hatásáról beszéltem, arra válaszolj maximum, ne a klíma dologra!
    Mellékesen Németországban és más fejlett helyeken kitiltották a kétütemű autókat. Talán nem azért, mert így volt kedvük, hanem mert szennyezi a környezetet, ártalmas az egészségre.

"Ettől függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI."

Hány éves, és milyen árkategóriájú autókat hasonlítasz össze? (Trabant <-> Golf IV). Ami a trabantban papírból van, az a kézikönyv, más semmi.

-Nem hasonlítanám én össze, te szídod a Golfot, és a Trabantot véded. Érdekes, mert szerintem nem csak a Golfra igaz amit említettem, magyarul, hogy jobb, mint a Trabant, hanem más autókra is. Akár egy Swiftre is.
    És gondolom ismered a Trabant "papír Jaguár" elnevezését. A papírral erre gondoltam, nem a szó szoros értelmében arra, hogy papírból van.
  • Taranov
    Tudom, műanyag :)
    Papír Jaguárnak hívják, oszt így mondtam, de úgy tűnik nem értetted amit akartam mondani. Egyébként mikor lesz "Volga" XY 90-ed?
  • Manta
    "Ettől függetlenül mindent szídsz, csak azt véded, ami neked van.
    Erre lehet mondani, hogy "tipikus Trabantos felfogás""

Tévedés, elég sok kocsit szeretek, de most épp a trabantokról "beszélgetünk".

"Látszik, hogy nem túl reálisan látod a világot, hiszen sajnos Magyarországon egy autóra sem lehet mondani, hogy népautó, hisz nagyon sok ember nem engedheti meg magának az autó fenntartását, de azt hiszem, belegondolhatsz, hogy egy 3 millió forint feletti autó nem lehet népautó, maximum a Suzuki Swiftre mondhatod. Ebben beláthatod, hogy tévedtél."

A Golf árkategóriájában legalább annyira népautó, mint a buzuki, nézz ki az utcára egy kicsit. Beláthatod, hogy nem tévedtem.

"És valóban, minél drágább egy autó annál jobb."

Ehhez nem fűzök semmit, téged minősít.

A gyorsaság nem függ össze a kocsival. Ha két percig egy Trabant mögött vagyok, az is elég zavaró, büdös, és egészségtelen.
    Egyébként meg nem fogom mérgezni magam, mert valakinek szar a kocsija.

Számold ki: ha két percig 40-el haladsz, akkor a megtett út alatt 2l/100km-es többletfogyasztás mellett hány forintodba kerül bekapcsolni a klímát? Ha ennyire szarrágó vagy miért nem adod el? Vagy céges?

"Ettől függetlenül elég érdekes, hogy a Golf kényelmesebb, gyorsabb, csöndesebb, és sok extra van benne. És nem papírból van. Mellesleg elég jól tud menni a GTI."

Hány éves, és milyen árkategóriájú autókat hasonlítasz össze? (Trabant <-> Golf IV). Ami a trabantban papírból van, az a kézikönyv, más semmi.
  • FREAK
    Brabus Merci

parkolgat egy ilyen a Petőfi S. utcában egy hotel előtt

• FREAK
  • FREAK
    El van képzelve :D

• Astaroth
    De képzeld el hogy Amerikában élsz.:)))
  • FREAK
    Oh bazz, még egy...

• FREAK
    Hát én eleve onnan indulnék ki autó ügyben :D
  • Astaroth
    Ja végül is kit érdekel hogy mennyit ér,nekem marhára tetszik.Azért van izlés Amerikában is!
  • FREAK
  • FREAK
  • FREAK
    Ki tudja, melyik roncstelepről szedték össze, és hány kereke volt... Szerintem így értékesebb, mert egyedi.
  • FREAK
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ

• Astaroth
    A muzeális értékű futóművet bele a kukába,de gondolom a motor is kapott valami tuningot.

A Trabant meg kartonalapú anyagból készült!
  • FREAK
  • FREAK