101020
.
  • I.C.ram
    http://www.1maddmax.com/home.html
  • CSOCSO
    igen... az amcsi autok nem szarok:) 8000es motor 200 loerő:)))
  • Degec
    honnan lehet rendelni?
  • I.C.ram
    Na mivan senkit sem érdekelnek? Itt mindenki szar japánautó-buzi? :D
  • I.C.ram
    DeLorean DMC-t sajna nem találtam ilyenben. :(
  • I.C.ram
    Ezeket valószínű megrendelem:

'67-es Chevelle SuperSport

'70-es Chevelle SuperSport

'67 Camaro

Itt van neked 2. gen Camaro is :D

62-es Corvette

70-es Mustang 302 Boss

70-es Mustang Mach 1

71-es Hemi Cuda

66-os GTO

63-as Ford Galaxie egyik kedvenc hintázó autóm :)

Ford Torino

Kb. ennyi :D
  • I.C.ram
    Lehet ilyen posztereket rendelni 15 dolcsiért kb 43 cm * 28 centisek. Feketefehérek, és szerintem kibaszott igényesen vannak megcsinálva. :) Lehet hogy rendelek egyet-kettőt tesómon keresztül. :d
  • I.C.ram

:)
  • I.C.ram
    Tud valaki valamit valami régiautós fesztiválról az Örs vezér térnél, mert láttam egymás után haladni vagy 5-6 40-50-es évekből származó autót, sőt volt egy mégrégebbi kb 30-as is.
  • I.C.ram
    Én at nem értettem, hogy az SS és az RS hogy jött egybe? Hisz az alap után az SS aztán az RS és végül a ZR-1 jön, tehát két külön kategória. (vagy pont fordítva)
  • GregSB
    Az a legdurvább, hogy ebben a műsorban milyen fényesen beszélnek a Camaro jövőjéről :) Tuti a 90es évek közepén készülhetett (mármint a film), mert tavaly a GM beszüntette a Pontiac Firebird/Chevy Camaro gyártását(ezek hasonló alapokra épültek, asszem az alvázuk azonos volt)... :) vagy inkább :(( Mindkettő nagy legenda volt SZVSZ.
  • CSOCSO
    :)))))))) hiába supra buzulás nekem nem lesz suprás logom..
  • GregSB
    Na! Nekem is autós logóm lett
  • GregSB
    Ja, a Yanko SS/RS Camarok tényleg nagyon durvák voltak. Nekem egyébként a műsor végefelé bemutatott metálkék '69es tetszett a legjobban.
  • CSOCSO
    csakhogy én már az elejétől fova a vision slr ről és az slr mclarenről beszéltem... még a képnélis odaírtamamit leges legelöször tettem be.. de mindegy... neked a régi tetszik akkor egészségedre..szvsz az slr a legszebb sport auto a maga nemében... ennél feljebb már csaka lambo meg a ferrari f50, pojse gt meg ilyenek vannak...
  • CSOCSO
    jah ez igy utólag kiderült.. és te idegelté fel engem!:)
  • I.C.ram
    Azért voltak azok is! Meg újabbak a 85 körüliek is.
  • I.C.ram
    Bazzeg ne idegelj már fel! Én a képen látható 300SLR-re gondoltam te nagyon okos!
  • GregSB
    Én is láttam ezt a műsort. Sajnos végig csak 1stgen camarok voltak benne, az én nagy kedvenceimről(2ndgenek) alig volt szó :(
  • CSOCSO
    régeni : régebbi

mindegy.. mindig van közöttünk egy ilyen szeretet kapcsolat:) majd elmúlik... anno amcsi kocsik miatt most a német kocsik miatt... aztán majd veszekszünk egyet az olasz vagy ázsiai autokon..
  • CSOCSO
    én tudom miről beszélek..meg lehet nézni lent a képet.... oda van írva: VISION SLR = SLR McLaren..erre jön ICRAM hogy amit betettem SLR rondább mint a régebbi...én az egyel régeni Vision SLR re gondotlam ő meg az ősrégi 50 éves SLR re...ez van...amugy meg nemtom kinek van izlésficama ha vision helyett a régi szar tetszik...
    nálam ez kb olyanmint a nők..50 évvel ezelötti nő hol néz ki joban mint egy mostani?
  • [Walaki]D`Lair
    Két fasz...tök különböző dolgot mondtatok és azóta is ugyanazon veszkődtök...:DDDDDD
  • Madmaxx
    de jól elvagytok cicuskáim :)))
  • CSOCSO
    te tirpák FASZ!!!!!!!!!!! ennyire nem lehetsz suta!!!!!!!!!!!! a felső neked miota SLR VISION?????????????, te segg arrol volt szó hogy az SLR mclaren milyen lett a régi SLR VISION hoz képest..vagy csak rájttél hogy csunyán beégtél és ugy teszel mintha te az ősrégi SLR re gondolnál?? LOL
  • I.C.ram
    Mint kurvanagy fasz szeretném beszúrni ide a -->>>RÉGIT<<<-- és CSOCSO elvtárs által berakott újat. Feladat rendkívűl nehéz! Találjuk meg a 3 különbséget! Vigyázat nagyon eldugtük őket!

RÉGI

ÚJ

Én akárhogy töröm magam nem találok különbséget, és ti?
  • CSOCSO
    Nesze te kurva nagy FASZ!!! Tényleg nem hasonlított a régi a mostanira.. ohh basszam a klasszikus klasszisodat..

tényleg nem hasonlít rá... kemény 3 különbséget lehet felsorolni..
    1) az orr rész alig kicsit széjjelebb lett rakva
    2) más cápa kopoltyú
    3) b oszlop épp ellenkezőleg dől

remélem kinevetted magadat mert most én röhögök rajtad te gyökér.
  • I.C.ram
    "klasszikusokkal.. " :D CSOCSO ezer thx neked úgy megnevetettél... :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    Leon sokkal szebb....főleg Citromsárgán sötétített ablakokkal :DDD vagy ugyanez pirosban....mmmmm....fincsi...:DDD

Max egy Impreza STi-t fogadnék el szívesebben...:))
  • I.C.ram
    Mint egy buffalo bakkancs... Elképesztő milyen izlésficamban szenvednek egyesek. :D
  • I.C.ram
    klasszikusokkal nem is, de klasszisokkal igen! Ha neked ez ugyanaz, akkor menj el szemészetre, mert én alig látok hasonlóságot.
  • CSOCSO
    gratulálok:)))))))klasszikusokkal.. ugyan az az auto csak egykét kis változtatás van benne... l az a nagy cápakopoltyu nagyon kircsi
  • I.C.ram
    Régi klasszisokkal szebb!
  • I.C.ram
    Hál'Isten!
  • I.C.ram
    UHH bazze spektrumon most voltak ma Camaro SS Yanko-k bazzeg.... 450 lóerős...
  • Jano
    Szerencse! :D
  • CSOCSO
    itt egy Toyota amit soha nem fogtok az utakon látni:(((((((
  • CSOCSO
    zoralll
  • c0l0s

• c0l0s

ÉS EZ????
  • c0l0s
    hátt