101020
.
  • I.C.ram
    Manta: Milyen motor van abban a trabiban? :D Mert a hangja olyan más volt :D
  • [Walaki]D`Lair
  • Guest
    Te egy jak vagy???
  • Manta
    jak
  • [Walaki]D`Lair
    Ez komolyan te vagy?
  • Manta
    Anyám nevén van :)
  • Jano
    Felírtam a rendszámot is... :DD
  • Jano
    LOL
    Nagyon bitang!!!
  • Manta
    Pörgetem a fostalicskám:

(5.4 MB, 0:51)
  • Manta
    Pörgetem a fostalicskám:

(5.4 MB, 0:51)
  • Tomcat
    Az egyik legszebb autó... persze karöltve ezzel:

:)
  • RelakSfromhome
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
    LIANA=Life In A New Age
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
  • I.C.ram
    De a lakossága jóval kisebb.
  • CSOCSO
    nem nehéz ha amcsi kétszer akkora mint maga europa:)))))
  • I.C.ram
    Hát azért ott is volt egy bazinagy drágulás 73-79-ben mikor az olajár 3-12 majd 12-24 dolcsiba került hordónként. Akkor kezdett amcsiban mindenki japán autókat venni, és ezt kurvajól kihasználták a japánok. Szinte teljesen elsöpörték az amerikai autót. Szerencsére a világ legnagyobb autócége még mindig amerikai, és nem került japán kézre. General Motors-ról beszélek. Nagyobb egy év alatt a bevételük, mint több kelet-európai országé együttvéve.
  • CSOCSO
    hát azért szvsz amcsiban fillérekbe kerül a benya...
  • I.C.ram
    Azt nem hinném, mert ilyen alapon, akkor veszek most egy Mercit, és akkor megvárom, míg 50 év múlva sokat ér? :D

Biztos megvan az okuk, hogy miért nem használják, pls sokat fogyaszt. vagy mittomén. Most is vannak ilyenek, hogy Pistibácsi garázsában áll a 20+ éves Barkas, de nem használja, mert nincs pénze fizetni a dolgokat rá.
  • Lacee
    direkt tartogatja, hogy 30 év múlva a hülye gyűjtök majd fizetnek érte egy nagy halom pénzt...
  • CSOCSO
    hehh és az mé van? melyik az a fasz aki vesz iylet és nem használja??????? amugy kb .. mennyi kb az átlag?? az olyan aki használta... 500millio km?:)...
  • I.C.ram
    És? Megveszed? :D
  • I.C.ram
    Ha nem volt használva, akkor akár 100000km alatt is lehet simán. ebayen vannak ilyenek,, hogy 47 mérföld van benne, és 30+ éves az autó.
  • CSOCSO
    ez egész jo és olcso.. de milyen állapotban lehet???...egy ilyen 30náél több éves autoban hány km van???
  • Degec
    már 1000 éve láttam de azért köszi
  • I.C.ram
    Továbba még van nevetséges összegekért 2. gen Camarok is.

http://www.v8cars.hu
  • I.C.ram
    Na mit találtam neked?!

Ford Mustang II Silver ghia 1976 302 CID V8 C4 automata váltóval eladó. Mûszaki 2004 08.hóig.Bordó plüss belsõ,szép állapot, kisebb esztétikai hibák. Adok még hozzá egy 4.2 V8 motort, hibás C4 váltót és egy szekérderék mindenféle alkatrészt (kaszni, generátor, fesszabályzó, szervoszivattyú, hátsóhid, stb.) Ára:1.2Millió Ft.

Szerintem megéri, főleg neked, mert te Mustangbuzi vagy, és ráadásul pont ez a széria. :)
  • CSOCSO
    1)utálom a buffalot!!!
    2)hogy jön ide a diszko meg japcsik???????????
    amcsiban meg a getto van meg a niggerek és a rap..éssssssssss???????

mangaauto stilust meg te találtad ki éppen 15:28kor!!!!! ilyen stilus nincs hogy manga auto... van manga japcsi gamez..de auokat ne kössünk már mangához...
  • CSOCSO
    jo is a v8.. mondtam hogy nem?:)
  • I.C.ram
    Tévedsz! Kurvára nem mindegy! CSOCSO azért mert te ilyen Buffalos diszkós vagy, attól még nem csak a diszkomobilok lehetnek jók! Japánok tipikus diszkómobil gyártók. Tervezésileg nem mindegyik van ott a toppon... sőt.. Európai, főleg olasz autók mindig a topon vannak, amerikaiak régen voltak a topon, hisz mindenki róluk kppintott (lásd Moszkvics, Trabant..) beleértve a japánokat is, nézz meg egy régi japán autót egy az egyben ugyanúgy néz ki, csak kisebb.

Egy 40+ éves autó motorját ne hasonlítsd már egy mai autóéhoz.

Japán autó is lehet jó, nekem is van egy kettő, ami tetszik, de ezek a concept autók, amiket beszúrtál... tipikus mangaautók.
  • Degec
    nekem magyarázhatsz akármit én Ami autós fertözött vagyok:)
    V8 rulezzz!
  • CSOCSO
    amcsi auto rulez ugye?.... nem tünt még fel senkinek eddig hogy csak akkor kezdjük el szapulni.. azaza kezdem el szapulni az amcsi autokat mig egy ilyen ICram bátyja be nem szol a japcsi autokra.. icram rasszista.. nem mindegy hogy egy fasszopo autot hol gyártanak? nézdmeg az amcsi és a japcsi auto gyártás szinvonalat..régen japcsi nem volt..és most hol van?? hát jobb helyen mint az amcsi auto gyártás..az ilyen amcsi autokat 200 dollárért hozzádvágják akármelyik sarkon és mindegyikben egy 16 éves kis pöcs ül.. hűűűmekkora értéke van az autonak
  • CSOCSO
    naaaaaaah-- ez mikori??
    elég aranyosan néz ki...sőőőt
  • Klon
    jobb lett volna ha csendben maradsz
  • Degec
    honda suxx!
  • Klon

honda crx
  • CSOCSO
    és ki a szart érdekel hogy akkor mit gyártottak.. kolombusz elött sehol nem volt amerika most mégis ök vannak a toppon.. szal kurvára leszarom anno milyen fosadék autokat csináltak az amcsik...egy dolgot mondj nekem amiben jobbak az amcsi autok a japcsiknál!! a v 8 as hangjuk talán...azért már leírták páran hogy mekkora segg vagy a japcsi autokat ilettően..
  • I.C.ram
    Na zet láttam!

• I.C.ram
    Húúúbazz ma elsárgultam az irigységtől! A Budagyöngyénél ma hazafeléjövet este láttam egy régi kb 64-65-ös Chevrolet Chevellet feketét. Húbazz csöpögött a nyálam! Nem elég, hogy a kedvenc autóm, de még meg is tapinthattam! Húbazz egy orgia volt az egész! :D
  • I.C.ram
    Nem vagyok az ön drágája...

Bazzeg már megint hülyeséget beszélsz, de még mekkorát! :D Régen egy tank motor nem volt több 300 lóerőnél! és mégis akkora volt, mint most egy légcsavar. Szerinted mi a faszért fejlődik a technika??? A japán akkor még autót gyártani sem tudtak, nem hogy jobbat gyártani.
  • CSOCSO
    dárgám..és hva szarjak???kit érdekel hogy akkor nem volt ilyen??szerinted azé szr mert akkor nem volt olyan japcsi auto?lol.. ne menjnk bele..8000 es motor 150 hp:)))))))))))9
  • I.C.ram
    Na megnézem, hogy a te szar japán autóid, hol voltak ebben a korban... segítek sehol!