101020
.
-
#3146 Ennél már csak a Swift lehet rosszabb...
-
#3145 Aki smartot vesz, és meghal benne, az jól teszi. Én is parázok néha ezen a trabi miatt, de aki smartban hal szörnyet, az meg is érdemli, ahelyett hogy vett volna egy használt 5-ös BMW-t, például. -
Tomcat #3144 Picit arrébrakta a merdzsó... :) Most képzeljétek el, ha tényleg keni neki valaki, oszt akkor találkoznak.
dzz... kapitány! azonosítatlan repülő tárgy a radaron!!! :)
Lehet, hogy tényleg egész biztonságos ahhoz képest, hogy egy guruló doboz, de nagyobb sebességnél szvsz inkább a merdzsós (és egyéb rendes kasznijú verdák) fogja jobban megúszni az fix. Smart meg elrepül p*csába... -
[Walaki]D`Lair #3143 Dehát lepattan róla! Amúgy 700kg...De akkoris lepattan! Pont ezért biztonságos, mert lepattan és nem gyűrődik össze egy 3köbcentis kockába! -
#3142 árban se olcsó mulatság, ahhoz képest, hogy a piac legkisebb autója. 2 milla fölött van jóval nem? -
#3141 Ne mondják már nekem ,hogy ennyi egyáltalán marad, ha beléd megy a legnagyobb merci, ami min 1,7 tonna a smart meg kb 500 kg. ÉN nem bíznám az élteme a Smartra az hétszentség. :) -
[Walaki]D`Lair #3140 Semmit...ez nekem is megvan...de mi lenne ebben bunda? -
[Walaki]D`Lair #3139 FASZSÁG!!
Azzal járunk bevásárolni, és a púpozott bevásárlókocsi SIMÁN elfér benne! -
#3138 Hát ez elég bundaszagú volt :) Megnézem hogy egy Lada kombi mit művel ezzel a kist műanyag szarral. :D -
#3137 Sajnos igen, mikor még be se hozták Magyarországra. Münchenben alig fértem el, arról en mis beszélve, hogy kisebb bevásárlásokra és parkolóhely keresésen kivül semmire sem jó. -
#3136 Smart vs S600:
-
[Walaki]D`Lair #3135 Ültél már Smart-ban? -
#3134 Lehet ám... :D -
#3133 egyik ismerösöm most rendelt egy Smart roadstert kiváncsi leszek rá:) -
#3132 Majd az én kis Defenderemmel is pörgök egyett kettőt nektek. :D Bár 4*4-gyel nem tudom, hogy lehet-e! :D -
#3131 Jóvanna nem vagyok Trabant szakértő, nem votl a családban. :D 4 üeműben is csak párszor ültem. :D
Smartról meg annyit, hogy egy nagy rakás szar. :D -
#3130 :) -
[Walaki]D`Lair #3129 Jaja! imádom én is :D -
#3128 az poén -
[Walaki]D`Lair #3127 van -
#3126 van a családban? -
[Walaki]D`Lair #3125 ja -
#3124 Smart??? -
#3123 de tudod ki nyal be amerikai multiknak :) -
#3122 frankón eszembe jutott -
[Walaki]D`Lair #3121 persze...csak mivel én nem dolgozok még, nem tudnám fenntartani a kocsimat...meg amúgyis...lesz egy oltcitom :DDDDD Az is komoly kisautó ilyen szempontból...vagy ha végképp olyan a dolog akkor megyek a Smart-al...:) -
#3120 LOL legkzelebb írjátok a video végére. sponzored by McDonadls:))))))))))) -
#3119 Én nemrég vettem egy másikat haverommal 150-ért! Szóval már a 4 ütemű se drága. -
[Walaki]D`Lair #3118 óóóó...ha nekem lenne egy trabim... -
#3117 Szerintem menj el mekibe kajálni egyet, és a tálcát tartsd meg. Nagyon komoly feeling belülről megélni a pörgést úgy, hogy kétszázan őrjöngenek körülötted, és megbontanak egy másik trabantot!!!, hogy legyen min csúszkálnom! -
[Walaki]D`Lair #3116 Látod-látod...két Trabi mániás állattal nemjó kikezdeni :DDDD -
#3115 LOL:) okéé.... -
#3114 Walaki nagyjából vágja a témát, '90-es négyütemű VW motoros (40 Le), sportkipufogó (gyakorlatilag fojtás nélkül, nagyon komoly hangja van, a videón nem jön ki jól, de majd veszek föl mintát, imádom :)). Majd egyszer lesz motortuning is, vannak 100 Le körüli változatok, ami a 700 kilóhoz nem rossz. Most nem írok többet, mert szédülök. -
[Walaki]D`Lair #3113 de ahogy elnézem, Mantáé nem annyi...:D -
[Walaki]D`Lair #3112 dehogyis 45 asszem... -
#3111 aha... oké bocs:) ettől függetlenül nem egy 89 es merci szal azért mégis más:)))))és milyen gyenge? 60 lovas? -
[Walaki]D`Lair #3110 milyen régi????? a 4 ütemű trabiket 89-től gyártották! De mo.-ra csak a '90-es szériák jöttek leginkább! szóval max 13 éves lehet! -
#3109 fúúúúúúúú öcsám:) nagyon komoly kis video:) elképzeem mekkora zoral feeling lehet egy ilyen régi autoval pörögni:)))99 -
[Walaki]D`Lair #3108 BAZZ!!! Az egy 4 ütemű!!!! Mégis milyen hangja lenne??? -
#3107 hát egenn:((((((((