101020
.
-
#3266 Nem értem, hogy a ??? mit jelentett ebben az esetben.
Ez nem egyenes beszéd :)) -
#3265 MIVAN?????????????????????????????? -
#3264 ... -
#3263 !!! -
#3262 ??? -
- biztonsági szempontból kulák (1. ábra)
- könnyü műanyagokbol vannak (nem olyan műanyagok, amik az új sportautókon vannak) (3. ábra)
- egy trabantot csinál(tat)ni jó móka (2. ábra)
- használni általános közlekedésre nem ajánlott (1. ábra)
1. ábra:
2. ábra:
3. ábra:
-
#3260 nemtom nézzétek meg az oldalt.. -
#3259 van kép róla, hogy hogy néz ki belülről? -
#3258 szeretnék egy ilyen lambot akármilyen trabi hasonlat... -
#3257 nem is az a gáz..hanem a szétvagdosott alváz meg a-b-c oszlop...erre még engedéjt is nehéz szerezni hogy mehess vele.. -
#3256 Ebből a szempontból minden replika a trabantra hasonlít :) -
#3255 Csak az a baj, hogy ezek biztonsági szempontból kulák, hisz könnyü műanyagokbol vannak (nem olyan műanyagok, amik az új sportautókon vannak). Max egy replikát csináltatni jó móka, főleg, ha az eredeti elérhetetlen (Kübelwagen), de használni általános közlekedésre nem ajánlott szvsz. -
#3254 hát az gáz..:)))
full új alapot kell tervezni.. és ez anagyon drága.. minden megoldhato mani kérdése az egész..ha akarod limuzint alakítanak át lambová.. -
#3253 :) nem origi:) ezt tudják csinálni
2)az origin rajta van a a lambo felirat...a szárny alatt . vagy ott a diablo van?:) mindegy nem emléxem potnosan a szürke lambora amit a mester utcában láttam.. -
#3252 sztem origi -
#3251 Ha tudnak óccsón 4ülésest replikálni, akkor idevele :) -
#3250 ez csak optis persze.. azt hogy csipeltetve van-e azt nemtom....de a lámpája miatt nagyon tetszik az autop..olyan nagy lámpái vannak mint a suprának -
#3249 az szupper :)) -
#3248 Majd veszek egyet használtan 2-3 millióért, ha lesz rá pénzem. :) -
#3247 Te tudod, jó lenne egy használt igazi Defender szerintem :)) -
#3246 Defenderben csak az eredeti jó. :) Én egy Kübelwagen replikára gondoltam. :) -
#3245 Te vehetnél Defender replikát, nem? :)) -
#3244 gyík autó -
#3243 De ez csak optikai tuning, semmi több nem? -
#3242 A discovery-n ment nem olyan rég egy sorozat, aho legy csávó egy kittből épített megának autót, nagyon komoly volt :) Most pedig szintén kittből repcsit gyárt. :) 3/4 4-kor megy este sajnos, de megéri. :) -
#3241 KÖSZI!! -
#3240 okémég csunya de ezt le kell fényezni.. ha nem lesz suprám akkor ilyenem lesz..:) oszt viszem fél millával hozzájuk suprásítani:)))))))))))
-
#3239 ez egy replika!!!!!!
még most se tudom eldönteni hogy a mesteer utcában állo lambo replika avagy nem:) bár szvsz nem replika mert full rajta vannak a lambo feliratok meg a beleje is igen komoly.. -
#3238 http://www.auto-tuning.hu/
egy két kép:
készülőben:
megcsinálnak mindent.. corvette, viper .. MINDEN... ferrari stb...
pl ilyeneket is:
és alegszebb hogy akármilyen egyedi dolgot beleszőhetsz..persze akkor drágább mert nem az alap sablonnal dolgoznak... de akármilyen szárnyat , szoknyát csináltathatsz velük.. pl veilside spoilereket.. és nem kell rendelgetni japcsibol:))
-
#3237 neeeeem...átszablyák a vázat meg midnen..bár engedélyt kurva nehéz rá szerezni...szal nem bizti hogy mehetsz vele az utcán:((((
persze valamelyik teherauto ami ugyanigy van szétvagdosva és engedik közutakra de mindegy...
( nem egy hanem egy márka)
az autot belülről és kivűlről is megcsinálkodják.. a motorba megoldhato nagyobbacska motor beletétele,, de inkább chip tuningot, furatást és turbot javasolnak...
mindjárt modnok címet -
#3236 És az egy fullos autó lesz? Tehát motor+extrák is lesznek benne? Miből szedik ki a motort? -
#3235 egy replika elkészítése ( nem supra hanem lamborghini ) kb fullosan 2-3 millka és itthon egy évig készül...
de akkormér kivűl belűllambo.. hja + egy pontiac fiero... amibőlc sinálják a lambo-t...amit szétvágnak alul felűl stb -
#3234 Nem lehet, hogy ez a cég direkt szar replikákkal foglalkozik? Mennyiért készítenek el egy replikált autót? -
#3233 Ja! :D
13 collos nehézfém felni, 165/70-es OR34-es mintázatú Barum típusú gumival.
Extrák: Taurus gumi, fehérre festett felirattal. -
#3232 Extra kicsi kerékkel! :) -
#3231 hehh emmegmi?:) amuy láttam én már honda civic et is supra lámpákkal...az se volt csunya csak ahoz akis authoz anagy supra szemek elég furák voltak..nekem nem számít loerő.. nekem jo egy mk4 es supra 150 loval..:)
de ha lehet akkor jöhet a 320 lovas TT:) ha milliomos lennék akkor se kéne több 500 lonál..me minek? azt a +200 lovat is csak jaszkaribol lehet kihasználn..sőőőt a 320 lovat is csak jaszkaribl lehet kihasználni.. -
#3230 Ja, kiváló minőségben, erős motorokkal, nyerő megjelenéssel, egyedi karosszériával! :D -
#3229 CSOCSOnak Supra megfizethető áron! :) -
#3228 Na, ez megint olyan, mint a méltán elismert, és nagyhírű TATA autógyár Merci-másai, de még a Lexusnál is 3szor égőbb. -
#3227 LOL