101020
.
  • I.C.ram
    110 SW-t
  • I.C.ram
    Én LR Defendert! :D
  • Manta
    Én ha nagy leszek és gazdag, stratust fogok venni, és nagyon megcsinálom.
  • Taranov
    jó lehet az
    Meg kéne gondolnom, hogy vegyek-e Chryslert.
    Van benne fantázia, de azért kockázat is, szerintem.
    Mondjuk az elég vonzó, hogy PT Cruiser van 5 millióért már.
  • Manta
    Nem az enyém, nem adtam el, megvan. Tempomat van benne. (2.5 V6, full)
  • Manta
    Pozitív viszont, hogy elég masszív az egész kocsi (kifejezetten vastag lemezből van), és elég jó a fogyasztása. (ha jól tudom, a motor japán származék)
  • Taranov
    És mennyiért adtad el, ha megkérdezhetem?
  • Taranov
    Manta! Tempomat volt benne?
  • Taranov
    IGen, de a beázás az ciki, az ajtó meg költséges. Érted mire gondolok, nem?
    Biztos érted, vald be, hogy érted! :-)
  • Manta
    Ha egy autóról tudod, hogy beázik, akkor nem veszed meg.
    Ha egy autóról tudod, hogy ha picit megtöröd, rá kell költened egy suzukit, akkor nem veszed meg.
  • Taranov
    Pedig én gondolkozom karácsonyra egy 300M-en, persze használtan.
  • Taranov
    :-((
  • Taranov
    Az ajtó ára egy dolog, de a beázás már egy hiba.
  • Manta
    Chrysler az érdekes eset. Az Európába szánt modelleket Ausztriában gyártják, ennek ellenére alig látni az osztrákoknál egyet-kettőt. Nekünk Stratusunk van, egyévesen már volt hely, ahol beázott, a váltója (autostick) már kétszer halt meg. A beltérben lévő műanyagok régi astrából átülve kicsit igénytelen hatást keltettek. Jobb első ajtó fél millió forint (két-három 4 ütemű trabant ára!!!). Ezeket leszámítva jó autó.
  • Taranov
    Erről jut eszembe.
    Astaroth! Azt mondtad, hogy jól tartja az értékét, hisz nagyon jó minőségű autó.
    Az egyik értékét leggyorsabban vesztő márka a Chrysler, de buta aki rosszat mond róla, hisz nagyon is jó autókat gyárt. Pont ebben lehet igaza Mantának, hisz elég kevés Chrysler szervíz van a mi hazánkban.
  • Manta
    Egy használtautó piaci árát nagyban befolyásolja az adott típus szervízháttere, ami a Suzuki esetében igen jó. (No nem minőségre, mennyiségre)
  • Taranov
    :-DDDDDD
  • Jano
    :/

:DDD
  • Astaroth
    ne pazaroljuk a helyet emberek!
  • Taranov
    :-D
  • Jano
    :DDD
  • Jano
    8===>
  • Taranov
    :-((((
  • Jano
    :/
  • Taranov
    Na látod, akkor népszerű, érdekes, én egyetlen Skodát sem láttam egész Bécsben, de mindegy.
    nem lényeg.
  • Jano
    Cseheket, szlovákokat most egy kalap alá vettem.

Ki mondta, hogy nem népszerű az Osztrákoknál, Németeknél a Skoda? 2000 novemberében voltam kint Bajorföldön, hemzsegtek a TDi, és 1.8T Octaviák, láttam nem egy széttuningoltat is, gyönyörű optikával, ki tudja milyen megoldásokkal (Abt-k).
  • Taranov
    Igen, de Csehországban is nagyon népszerű, igaz, hogy a Skoda cseh autó, de pl. Ausztriában is nagyon népszerű lenne, csak ugyebár ott a Volkswagen van ilyen helyzetben, mert ott magasabb az életszínvonal.
  • Jano
    Talán azért, mert a Skoda nekik saját gyártmány...
  • Taranov
    Én azt mondom, hogy meggyőző a magyarázatod, nagyon nagy igazad van sokmindenben, de amit a 3267-es üzenetben írtál még mindig nem hiszem.
    És azt sem, hogy ezt meg tudják mondani a te szerelőműhelyedben.
  • Astaroth
    Mellette még az is igaz hogy a Japán márkák messze a legmegbízhatóbbak a földön.
  • Astaroth
    az értelmiség kiröhögi az autószerelőket pedig nem is látta még allúlról az autóját!
  • Astaroth
    De a Magyar emberek nem lókötők rendesen dolgoznak!Ebbe senki se köthet bele!

És egy másik megközelítés:A VW bogár,a Citroen kacsa nem volt olcsó?mégse lehetett tönkretenni!

És a Swift persze hogy nem népszerű külföldön hiszen elavult típus ezért is olcsó de az exporton meg már ott a vám!
  • Taranov
    nagyon jól tudom, hogy ez kamu, ezt csak Magyarországon néhány Suzuki tulajdonos, szervizes vagy megszállott állítja.
    Pl. az Autó Motor magazinban, vagy az Autó 2-ben sosem írnak ilyen badarságot, mint amit te hallottál a szerelőktől.
    Ez két neves lap, de az egyszerűbb, illetve komolytalanabbakban sem mondanak ilyet. Pl. Autómánia, Totalcar, A5 stb. stb.
  • Taranov
    Igen, van okom rá.
    Az az okom, hogy az egyik legolcsóbb új autó, Magyarországon gyártják, és az intelligensebb emberek általában Suzuki-ellenesek, és kiröhögik azokat akik azzal jönnek, hogy nekik Suzukijuk van, és nagyon jól tudják, hogy ez jobb, mint a Land Rover, a Hummer, a Volvo, a Subaru és a többi legendás márka.
  • Taranov
    nem lényeg, nem a témához kapcsolódik.
  • Taranov
    Gyakorlatilag nem lehetséges.
    Magyarországon gyártják, és a legolcsóbb új autók között van, és az olcsóság nem előny megbízhatóság szempontjából.
    Másrészt pedig külföldön egyáltalán nem használnak Suzukit, még Szlovákiában sem, pedig az szegényebb ország, mint a miénk, de ott is a Skoda a slágerautó, ami ugye Volkswagen.
    És tényleg, ez amit a szerelők mondanak, nem lehetséges.
  • Astaroth
    Volt közvetlen tapasztalatod Suzukival?Vagy valami okod rá hogy ne hidd el?
  • CSOCSO
    ez a okosság honnan van amit betettél vagy mi ez?
  • Taranov
    Bocsi, de nem hiszem el.
  • Astaroth
    Én egy Suzuki szervízben dolgozom nyárimunkán,együtt vannak a Volvok a Suzukikkal,és a szerelők azt mondták nekem a Suzukikat elnyűni se lehet erre csak a határőrök képesek.

A Suzukik megbízhatóság terén Volvo színvonalon vannak!!!
    Az más kérdés hogy nyekereg a műszerfal!
    Csak nézzetek meg egy használtautó újságot 800.000 alatt nemigen találni Suzukit.Azért mert értékálló!