101020
.
-
#3306 110 SW-t -
#3305 Én LR Defendert! :D -
#3304 Én ha nagy leszek és gazdag, stratust fogok venni, és nagyon megcsinálom. -
#3303 jó lehet az
Meg kéne gondolnom, hogy vegyek-e Chryslert.
Van benne fantázia, de azért kockázat is, szerintem.
Mondjuk az elég vonzó, hogy PT Cruiser van 5 millióért már. -
#3302 Nem az enyém, nem adtam el, megvan. Tempomat van benne. (2.5 V6, full) -
#3301 Pozitív viszont, hogy elég masszív az egész kocsi (kifejezetten vastag lemezből van), és elég jó a fogyasztása. (ha jól tudom, a motor japán származék) -
#3300 És mennyiért adtad el, ha megkérdezhetem? -
#3299 Manta! Tempomat volt benne? -
#3298 IGen, de a beázás az ciki, az ajtó meg költséges. Érted mire gondolok, nem?
Biztos érted, vald be, hogy érted! :-) -
#3297 Ha egy autóról tudod, hogy beázik, akkor nem veszed meg.
Ha egy autóról tudod, hogy ha picit megtöröd, rá kell költened egy suzukit, akkor nem veszed meg. -
#3296 Pedig én gondolkozom karácsonyra egy 300M-en, persze használtan. -
#3295 :-(( -
#3294 Az ajtó ára egy dolog, de a beázás már egy hiba. -
#3293 Chrysler az érdekes eset. Az Európába szánt modelleket Ausztriában gyártják, ennek ellenére alig látni az osztrákoknál egyet-kettőt. Nekünk Stratusunk van, egyévesen már volt hely, ahol beázott, a váltója (autostick) már kétszer halt meg. A beltérben lévő műanyagok régi astrából átülve kicsit igénytelen hatást keltettek. Jobb első ajtó fél millió forint (két-három 4 ütemű trabant ára!!!). Ezeket leszámítva jó autó. -
#3292 Erről jut eszembe.
Astaroth! Azt mondtad, hogy jól tartja az értékét, hisz nagyon jó minőségű autó.
Az egyik értékét leggyorsabban vesztő márka a Chrysler, de buta aki rosszat mond róla, hisz nagyon is jó autókat gyárt. Pont ebben lehet igaza Mantának, hisz elég kevés Chrysler szervíz van a mi hazánkban. -
#3291 Egy használtautó piaci árát nagyban befolyásolja az adott típus szervízháttere, ami a Suzuki esetében igen jó. (No nem minőségre, mennyiségre) -
#3290 :-DDDDDD -
#3289 :/
:DDD -
#3288 ne pazaroljuk a helyet emberek! -
#3287 :-D -
#3286 :DDD -
#3285 8===> -
#3284 :-(((( -
#3283 :/ -
#3282 Na látod, akkor népszerű, érdekes, én egyetlen Skodát sem láttam egész Bécsben, de mindegy.
nem lényeg.
-
#3281 Cseheket, szlovákokat most egy kalap alá vettem.
Ki mondta, hogy nem népszerű az Osztrákoknál, Németeknél a Skoda? 2000 novemberében voltam kint Bajorföldön, hemzsegtek a TDi, és 1.8T Octaviák, láttam nem egy széttuningoltat is, gyönyörű optikával, ki tudja milyen megoldásokkal (Abt-k). -
#3280 Igen, de Csehországban is nagyon népszerű, igaz, hogy a Skoda cseh autó, de pl. Ausztriában is nagyon népszerű lenne, csak ugyebár ott a Volkswagen van ilyen helyzetben, mert ott magasabb az életszínvonal. -
#3279 Talán azért, mert a Skoda nekik saját gyártmány... -
#3278 Én azt mondom, hogy meggyőző a magyarázatod, nagyon nagy igazad van sokmindenben, de amit a 3267-es üzenetben írtál még mindig nem hiszem.
És azt sem, hogy ezt meg tudják mondani a te szerelőműhelyedben. -
#3277 Mellette még az is igaz hogy a Japán márkák messze a legmegbízhatóbbak a földön. -
#3276 az értelmiség kiröhögi az autószerelőket pedig nem is látta még allúlról az autóját! -
#3275 De a Magyar emberek nem lókötők rendesen dolgoznak!Ebbe senki se köthet bele!
És egy másik megközelítés:A VW bogár,a Citroen kacsa nem volt olcsó?mégse lehetett tönkretenni!
És a Swift persze hogy nem népszerű külföldön hiszen elavult típus ezért is olcsó de az exporton meg már ott a vám! -
#3274 nagyon jól tudom, hogy ez kamu, ezt csak Magyarországon néhány Suzuki tulajdonos, szervizes vagy megszállott állítja.
Pl. az Autó Motor magazinban, vagy az Autó 2-ben sosem írnak ilyen badarságot, mint amit te hallottál a szerelőktől.
Ez két neves lap, de az egyszerűbb, illetve komolytalanabbakban sem mondanak ilyet. Pl. Autómánia, Totalcar, A5 stb. stb. -
#3273 Igen, van okom rá.
Az az okom, hogy az egyik legolcsóbb új autó, Magyarországon gyártják, és az intelligensebb emberek általában Suzuki-ellenesek, és kiröhögik azokat akik azzal jönnek, hogy nekik Suzukijuk van, és nagyon jól tudják, hogy ez jobb, mint a Land Rover, a Hummer, a Volvo, a Subaru és a többi legendás márka. -
#3272 nem lényeg, nem a témához kapcsolódik. -
#3271 Gyakorlatilag nem lehetséges.
Magyarországon gyártják, és a legolcsóbb új autók között van, és az olcsóság nem előny megbízhatóság szempontjából.
Másrészt pedig külföldön egyáltalán nem használnak Suzukit, még Szlovákiában sem, pedig az szegényebb ország, mint a miénk, de ott is a Skoda a slágerautó, ami ugye Volkswagen.
És tényleg, ez amit a szerelők mondanak, nem lehetséges. -
#3270 Volt közvetlen tapasztalatod Suzukival?Vagy valami okod rá hogy ne hidd el? -
#3269 ez a okosság honnan van amit betettél vagy mi ez? -
#3268 Bocsi, de nem hiszem el. -
#3267 Én egy Suzuki szervízben dolgozom nyárimunkán,együtt vannak a Volvok a Suzukikkal,és a szerelők azt mondták nekem a Suzukikat elnyűni se lehet erre csak a határőrök képesek.
A Suzukik megbízhatóság terén Volvo színvonalon vannak!!!
Az más kérdés hogy nyekereg a műszerfal!
Csak nézzetek meg egy használtautó újságot 800.000 alatt nemigen találni Suzukit.Azért mert értékálló!