101020
.
-
#3346 Ráadásul ez még csak nem is SS vagy RS. -
#3345 ???????????? -
#3344 ennyire nincs fantáziád CSOCSO???? :DDDDDD
-
#3343 álladék de ezekre semmi optikát nem lehet rakni? olyan sablonos csak a festés meg a felni a más minden ilyen auton.. mondjuk legyen krom a hűtőrács is.. -
#3342 jaja -
#3341 USA VERDA RULEZ!!!
-
Camaro rulezzz! -
#3339 Meglesem majd vele. :) -
#3338 Állítólag, aki megvette tőle az nem vigyázott rá, és széthordták az emberek. Mesélte apám, hogy akkora nyomatéka volt, hogy a betont szétvágta egyszer, mikor a hátsó tengely-agy hozzá ért. :) -
#3337 Azért adta el, mert ahol lakott, ott zavarta az embereket, és nem tudott mit csinálni már vele. :( -
#3336 Ilyenje volt apádnak?
ha eladta vagy nagyon keveset ért a kocsi, vagy nagyon kellet pénz apádnak :((
Egy ijenből tuti vehetnél Land Rovert :)) -
#3335 Dózsa György úton van a Spirál autószervíz, mellette egy autószalon, és mintha egy ilyen állt volna bent. -
#3334 Bocsi, de engem valóban inkább az újak és a Land Roverek érdekelnek ;-)) -
#3333 Látom senkit nem érdekelnek a a régi autók itt.. Pedig de szép votl az a ZIS, ahhoz képest, hogy Szovjet gyártmány. -
#3332 de 5-ös BMW-t 4 millióért Magyarorszégon is látok. -
#3331 és ezt egy osztrák hirdetési újságban olvasom most, amit 2 hete vettem Bécsben. -
#3330 hát sajnos nem három, hanem 5 millió körül megy :(( -
#3329 német árakról beszélünk -
#3328 Szép, kár, hogy olasz :-(( -
#3327 ez komoly?
Wowz ;-))
olyan kell :)
hasznaltauto.hu -n tudok találni?
Az új 7-es azért nem ment volna, mert nagyon vágyom rá, de én gyűjtök egy házra, nem akartam a nagyitól ilyenre kérni. Meg azért valljuk be, ha nincs annyi pénzem nem kell olyan kocsival járni. -
#3326 Most tuningoltam meg a trabi váltóját, überkirály vagyok. -
#3325 '98-asok 3 milla körül -
#3324 7-est? MEnnyiért?
15 millió is csak "nagymamai" segítséggel menne! -
#3323 A legalsó nyitot volt neki. Leselejtezték a Honvédelmi minisztériumtól asszem és valahogy megkapta. Páncélozott volt még az ablaka is! :) Igazi csajozós autó! :D -
#3322 20 liter átlagfogyasztás :) 80 literes tank. :) -
#3321 Nem is értem, hogy apám hogy adhadta el ezt a csodát!!! :(
Egy két adat:
140 lóerős 6000-es 8 hengeres motor.
6 méter hosszú 2 méter széles (Hummer :D)
140 km/h végsebesség nem is rossz egy ekkore monstrumtól 1959-ben. -
[Walaki]D`Lair #3320 Ja igen...azt elfelejtettem...a legújabb előtti sorozatú M5-ös BMW....az is fincsi... -
#3319 Nagyjából egyezik az ízlésünk: Trabant, IS200, Subaru - ezek nálam is favoritok, kiegészítve a BMW-vel. -
#3318 Ebben igazad lehet,bár 200.000 Lada van Magyarországon ebből 100.000 csak alkatrésznek jó:)) -
#3317 Apámnak ilyen autója volt. :) Ha megtaláljuk a képeket, akkor beszkennelem, csak nem tudjok, hogy hova rakta őket. Jó kis verda!
ZIS:
-
#3316 :D Pont! -
#3315 :D "ilyen kocsit"
Mé nem írod rendesen, hogy Mazda MX-5-öt vett? :D -
#3314 mazda mx5 -
#3313 anyám ilyen kocsit vett magának ... 2 hónapja rendelte meg ..
elvitt tengerpartra .. (oostendébe) inné kb 150 km .. 1 óra alatt ott voltunk :) elég jol megy a kocsi .. -
#3312 Egyik legelegánsabb autó ma az útakon: Lancia Thesis
-
#3311 Hehe épp az, hogy a Ladának nincs szervíz háttere, ezért lopják le mindig a kerekeit, stb. A Suzuikinak, viszont hatalmas a háttere, mert akármikor, behoznak, akármilyen alkatrészt hozzá. -
#3310 Kétlem hogy egy szar autóért a szervízháttere miatt sokat fizetnek.
Ha a Ladát nézzük annak is megvan a szervízháttere,és mégis elveszti az értékét!
-
[Walaki]D`Lair #3309 Én meg egy Trabantot....:DDDDDDD És az nagyon +lesz csinálva :DDDDD
De ha télleg gazdag leszek 1x, akkor subaru wrx-et, Leon Cupra R-t, vagy egy Lexus IS200-at....:) -
#3308 Vegyél németeknél 7-est. Azzal jól jársz. -
#3307 Én is Chryslert asszem, de lehet, hogy 7-es BMW-t :-PPP