101020
.
  • CSOCSO
    Hát jerekek mekkora MEGALOL dolog történt ma velünk!!!
    egy sima gyári naturál 1.2 es Corsával mentünk a szentendrein.. erre majd bepisiltünk egy látványtol mikor elhúz mellettünk egy dode viper..valami orgazmus ahogy kinéz...
    ecsém..azok a hátsó kerek... majdnem akkora mint egy traktor kerék:)
    megáll a piros lámpánál mi meg mellédzsalunk...le akartuk fényképezni de nem nagyon mertük csak még elötte mikor még messzebb volt.. nem akartunk ott villogni a vakuval mellettük.. mindegy megállunk.. nézzük az autot.. persze kik ülnek benne? egy mácso kölök meg egy szőke cicababa...ez olyan mörfi törvény dolog (murphy)
    jo erre még turáztatja is az autot.. mi is hülyülünk majd sérga... erre kivágunk mind a ketten .. mármint mi corsások meg ök a viperral erre 20 centit nem tett meg a viper akkorát kattant majd lefuladt.. hát jerekek... rég röhögtem akkorát!!!!! azota már kitaláltuk a Viper Killer Corsa logot is az autora!!!!
    vazze hatalmas dolog volt!!!! egész éjszaka ugy fel voltunk spanolva hogy igy lealáztuk a vipert hogyjujj:) még most is nevetünk rajta..öcsém...életünkben egyszer adatik meg hogy egy viper ellen gyorsulhatunk egy kis VKCorsával és az ember meg lefullad:) MUHAHAHAHAHA...
  • Manta
    Ha már James Bond kocsiknál tartunk:

Az első sorozatgyártású kocsi, amelyik víz alatt is tudott közlekedni. Ebben a Lotus úttörő:

• Degec
    akkor nem lesz Camaro
  • Degec
    na mi a rák?

• Degec

69-es Camaro
  • I.C.ram
    Nekem a 70-es széria jobban bejön.
  • I.C.ram
    Ilyen volt James Bondnak az egyik filmében! :)
  • oneal1
    én is adom a felét:))
  • Degec
    fél karom egy ilyen autóért!!
  • Degec
  • Degec
  • CSOCSO
    gyönyörű!
  • Astaroth
    7,5 milliót megér!Egyszer szeretnék hallani egy wankel motort hogy zizeg.
  • Astaroth
    Na:
    Mazda RX-8 GYÖNYÖRŰ

A Wankel motorja:

mindenhol háromszögek zseniális

• Astaroth
    mondjuk a képnagyságot így is elbasztam:((
  • Astaroth

A Wankel motorja:

• Astaroth
    Mazda RX-8 GYÖNYÖRŰ

A Wankel motorja:
    http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_engine_04.jpg
    http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_engine_06.jpg
    http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_inside_10.jpg
    http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_inside_03.jpg

• I.C.ram
    Tegnap nyílt meg a Daimler-Chrysler kiállítás, amely a Merci és leányvállalatai autóit mutatja be a kezdetektől napjainkig. 30+ kiálított ritkaság asszem. Köztük a Merci300SLR (legújabb CSOCSO kedvence)

Érdemes megnézni! Valahol az Üllői út környékén van. 500FT a napi jegy. és 10-18 óráig van nyitva. Szerdánként különböző előadások vannak. A kiállítás főleg a formatervezésről szól, mivel az iparművészeti műzeum csinálja.
  • I.C.ram
    Felújítottra gondolok!
  • Degec
    más kérdés ha nem tudsz venni újat mert nincs :D
  • I.C.ram
    Az biztos, hogy nem fogsz belőle meggazdagodni. Felújítani valamit sokka többe kerül, mintm egvenni egy újat.
  • Astaroth
    én láttam egy ilyen műsort,ehhez is kurva sok pénz kell meg tudás is.Mondjuk ha el lehet adni akkor jól lehet keresni vele.
  • I.C.ram
    Pedig jó mókából maradsz ki! Nekem is nagyon álmom, hogy egy veterán autót kikalapáljak! (pl.: Egy 1.-2. gen Defendert.)
  • Degec
    ja és a www.camaro.hu oldalon is végig lehet nézni egy Camaro felújitását képes beszámolókban
  • Degec
    nálunk nincs discoveri(elvileg van de az 1000 éves tévénken nem jön be és a sexcstorna is eléggé zizis)pedig jó lenne látni egy autó restaurálását
  • I.C.ram
    Ez ismétlés nem? Mert tegnap este volt 4:00 órakor.
  • I.C.ram
    Az! E-Type elég rossz bőrben van szegényke, de kiváncsi vagok mit hoz ki a faszi belőle.
  • I.C.ram
    Amcsi atutók testének 4/5-e amúgy is króm! :D
  • Degec
    hát egy ilyen autót tényleg vétek összebarmolni!!!!
    aki meg optikázni akar vegyen olyan autó amit érdemes telepakonli mindenféle szarral
  • Punker
    most kezdődik aszem legalábbis mintha Jaguár lenne a rosda alatt....
  • Galy
    Ilyet láttam reggel:

• CSOCSO
    hát ha lenne rá pénz .. ha már megvettem akkor azé nem hagynám ugy..nem dizsire gondoltam..mittom én valami kromszegélyek vagy krom bizbasz valami amitől más lesz és SZEBB mint a többi
  • I.C.ram
    Ja főleg olyan diszkómobilosra csinálni.
  • Manta
    vétek lenne hozzányúlni!
  • CSOCSO
    nemtom nekem ez annyira alap hogy ha enyém lenne azonnal csinálnék vele valamit...én nem elégszem meg azzal hogy más festés meg más felnik...jo persze ha meglenne a kosi akkor se lenne pénzem hogy százezrekért sináljak rajta valamit...
  • I.C.ram
    Discoveryn megy egy sorozat, ahol épp egy Jaguar E-Typeot fognak felújítani. Ma lesz (azaz holnap) 4:00 AM Az igazi első rész, mert tegnap csak egy ismertető volt a régiautókról.
  • Galy
    tegnap pont láttam egy fehéret. Anyjáigoptikázva

:)

• I.C.ram
    Nem úgy mint a SUXXRák! :DD
  • Galy
    minek rárakni optikát??

ezek a verdák alapból úgy gördültek le a gyártósorról, hogy jól néznek ki...

:-)
  • I.C.ram
    és csak 327-es motor van benne. :) Ne mintha nem lenne elég, de ennél vannak sokkal nagyobb széria motorok is.