101020
.
-
#3386 Hát jerekek mekkora MEGALOL dolog történt ma velünk!!!
egy sima gyári naturál 1.2 es Corsával mentünk a szentendrein.. erre majd bepisiltünk egy látványtol mikor elhúz mellettünk egy dode viper..valami orgazmus ahogy kinéz...
ecsém..azok a hátsó kerek... majdnem akkora mint egy traktor kerék:)
megáll a piros lámpánál mi meg mellédzsalunk...le akartuk fényképezni de nem nagyon mertük csak még elötte mikor még messzebb volt.. nem akartunk ott villogni a vakuval mellettük.. mindegy megállunk.. nézzük az autot.. persze kik ülnek benne? egy mácso kölök meg egy szőke cicababa...ez olyan mörfi törvény dolog (murphy)
jo erre még turáztatja is az autot.. mi is hülyülünk majd sérga... erre kivágunk mind a ketten .. mármint mi corsások meg ök a viperral erre 20 centit nem tett meg a viper akkorát kattant majd lefuladt.. hát jerekek... rég röhögtem akkorát!!!!! azota már kitaláltuk a Viper Killer Corsa logot is az autora!!!!
vazze hatalmas dolog volt!!!! egész éjszaka ugy fel voltunk spanolva hogy igy lealáztuk a vipert hogyjujj:) még most is nevetünk rajta..öcsém...életünkben egyszer adatik meg hogy egy viper ellen gyorsulhatunk egy kis VKCorsával és az ember meg lefullad:) MUHAHAHAHAHA... -
#3385 Ha már James Bond kocsiknál tartunk:
Az első sorozatgyártású kocsi, amelyik víz alatt is tudott közlekedni. Ebben a Lotus úttörő:
-
#3384 akkor nem lesz Camaro -
#3383 na mi a rák?
-
69-es Camaro -
#3381 Nekem a 70-es széria jobban bejön. -
#3380 Ilyen volt James Bondnak az egyik filmében! :) -
#3379 én is adom a felét:)) -
#3378 fél karom egy ilyen autóért!! -
#3377 -
#3376 -
#3375 gyönyörű! -
#3374 7,5 milliót megér!Egyszer szeretnék hallani egy wankel motort hogy zizeg. -
#3373 Na:
Mazda RX-8 GYÖNYÖRŰ
A Wankel motorja:
mindenhol háromszögek zseniális
-
#3372 mondjuk a képnagyságot így is elbasztam:(( -
A Wankel motorja:
-
#3370 Mazda RX-8 GYÖNYÖRŰ
A Wankel motorja:
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_engine_04.jpg
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_engine_06.jpg
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_inside_10.jpg
http://totalcar.index.hu/images/testbemutato/rx8bem/galeria200/rx-8_inside_03.jpg
-
#3369 Tegnap nyílt meg a Daimler-Chrysler kiállítás, amely a Merci és leányvállalatai autóit mutatja be a kezdetektől napjainkig. 30+ kiálított ritkaság asszem. Köztük a Merci300SLR (legújabb CSOCSO kedvence)
Érdemes megnézni! Valahol az Üllői út környékén van. 500FT a napi jegy. és 10-18 óráig van nyitva. Szerdánként különböző előadások vannak. A kiállítás főleg a formatervezésről szól, mivel az iparművészeti műzeum csinálja. -
#3368 Felújítottra gondolok! -
#3367 más kérdés ha nem tudsz venni újat mert nincs :D -
#3366 Az biztos, hogy nem fogsz belőle meggazdagodni. Felújítani valamit sokka többe kerül, mintm egvenni egy újat. -
#3365 én láttam egy ilyen műsort,ehhez is kurva sok pénz kell meg tudás is.Mondjuk ha el lehet adni akkor jól lehet keresni vele. -
#3364 Pedig jó mókából maradsz ki! Nekem is nagyon álmom, hogy egy veterán autót kikalapáljak! (pl.: Egy 1.-2. gen Defendert.) -
#3363 ja és a www.camaro.hu oldalon is végig lehet nézni egy Camaro felújitását képes beszámolókban -
#3362 nálunk nincs discoveri(elvileg van de az 1000 éves tévénken nem jön be és a sexcstorna is eléggé zizis)pedig jó lenne látni egy autó restaurálását -
#3361 Ez ismétlés nem? Mert tegnap este volt 4:00 órakor. -
#3360 Az! E-Type elég rossz bőrben van szegényke, de kiváncsi vagok mit hoz ki a faszi belőle. -
#3359 Amcsi atutók testének 4/5-e amúgy is króm! :D -
#3358 hát egy ilyen autót tényleg vétek összebarmolni!!!!
aki meg optikázni akar vegyen olyan autó amit érdemes telepakonli mindenféle szarral -
#3357 most kezdődik aszem legalábbis mintha Jaguár lenne a rosda alatt.... -
#3356 Ilyet láttam reggel:
-
#3355 hát ha lenne rá pénz .. ha már megvettem akkor azé nem hagynám ugy..nem dizsire gondoltam..mittom én valami kromszegélyek vagy krom bizbasz valami amitől más lesz és SZEBB mint a többi -
#3354 Ja főleg olyan diszkómobilosra csinálni. -
#3353 vétek lenne hozzányúlni! -
#3352 nemtom nekem ez annyira alap hogy ha enyém lenne azonnal csinálnék vele valamit...én nem elégszem meg azzal hogy más festés meg más felnik...jo persze ha meglenne a kosi akkor se lenne pénzem hogy százezrekért sináljak rajta valamit... -
#3351 Discoveryn megy egy sorozat, ahol épp egy Jaguar E-Typeot fognak felújítani. Ma lesz (azaz holnap) 4:00 AM Az igazi első rész, mert tegnap csak egy ismertető volt a régiautókról. -
#3350 tegnap pont láttam egy fehéret. Anyjáigoptikázva
:)
-
#3349 Nem úgy mint a SUXXRák! :DD -
#3348 minek rárakni optikát??
ezek a verdák alapból úgy gördültek le a gyártósorról, hogy jól néznek ki...
:-)
-
#3347 és csak 327-es motor van benne. :) Ne mintha nem lenne elég, de ennél vannak sokkal nagyobb széria motorok is.