101020
.
-
#3467 Nem tudom, nekem némi gagyiság jut eszembe, ha ránézek erre a kocsira, annak ellenére, hogy ötször leszopnám magam, ha egy ilyet kapnék. Főleg az a 4000 Ft-os tesco spot ködlámpa a legcigányabb a hűtőrács és a gyári lámpák között. -
#3466 Undoríóan elcsúfították ezt a szerencsétlent.... :((( -
#3465 elszomorodtam. egy komolyabb tuning trabantra fél milliótól indul. -
#3464 mondjuk oldalra meg egy króm áuszpuffot képzelnk el de mindegy:) -
#3463 nekem 8.. de erről beszéltem..lehet ezt is tuningolni és sokkal komolyabb mint az alap... -
[Walaki]D`Lair #3462 Jujjjj!!! deszééép! Bár én a púpos motorháztető helyett olyan kinyúló légbeömlőt raktam volna de így is jó...:D -
#3461 Nah amikor aszontam hogy amcsi auto tuning akkor valami ilyesmire gondoltam.. ez már nagyon állatul néz ki.. jobban mint amiket betettetek:
-
[Walaki]D`Lair #3460 Különben már régesrég javítva lettek volna a hibák... -
[Walaki]D`Lair #3459 Ott van! Volvo V70 AWD...de már nem sokáig lesz meg... -
#3458 Persze a szerelő nagy fasz lehetett de képzeld el a felelőségét csak egy csövet rakott rossz helyre és ezzel elbaszta az életét.
Másrészről a szerelők nincsenek rendesen kiképezve,ugyanis 4-es autóelektronikus leszek és eddig az iskolában még nem tanítottak semmi szakmába vágót!!!És ez most nem vicc volt! -
#3457 5 éves kocsi és ennyi baja van??? a 15 éves mercimmel kevesebb baj van.. milyen autorol beszélsz amugy? -
#3456 Nem a gyár miatt van!Elég sok közöm van az autó"iparhoz".Hidd el nem emiatt van..Ha pedig 5 éves autónál ez neked még kis hiba,akkor te vagy az autógyártók álma!5 év után a mechanikai kopás és hiba bizonyos kilométernél elfogadott,de az elektronikának azért illene bírnia. -
#3455 1 év..kb...:))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #3454 "Ha csak egy kapcsoló kell és utánna lóg még egy fél Audi,akkor is inkább megvetetik veled"
Nos...ez a gyár miatt van... -
[Walaki]D`Lair #3453 Nálunk meg már elöregedett a gumicső...pedig még csak 5 éves a kocsi...(V70 AWD) de azonkívül nincs sok baja...csak nem működik a hátsó ablaktörlő, a bal első ablak, a bal első zárat nem nyitja a központi zár, kurva hangos a kormányszervó...de ezek télleg csak apróságok, mert amúgy kurvajó a kocsi... -
#3452 Jellemző a szervízes szerelőkre.80% teljesen sík az autókhoz,max 1 olajcserét képes hiba nélkül elvégezni...Ha csak egy kapcsoló kell és utánna lóg még egy fél Audi,akkor is inkább megvetetik veled.Nekem szerencsém van..nem kell szerelő.:-) -
#3451 Az a helyzet hogy a szerelő volt a hibás aki azelőtt megjavította,és nem tette vissza a helyére a csövet, azt meg szépen elvágta szépen lassan az égszíj.Úgyhogy szegény ürge élete végéig ezt fizeti! -
#3450 CSOCSO: video.racing-re mennyi idő alatt kerül föl egy videjo? -
#3449 A Volvo a fődarabokra hány év garanciát vállal?Mert szerintem az S40-esnél még elég gáz az ilyen hiba! -
#3448 S40 -
#3447 Milyen Volvo? -
#3446 ez meg a másik hogy tapoták neki mint az ökör! -
#3445 Erre én azt tudom mondani hogy pont egy Volvot láttam ilyen helyzetben.A nő ment az autópályán,aztán egyszer csak nyekk.Ugyanis a cső már rég kiszakadt de a nő nyomta neki mint az állat.A hőfokmérővel nem sokat ért volna mivel az összes víz elfolyt nem volt mit mérnie.A motorblokk elég satnya állapotban volt azt mondták az egészet ki kell cserélni úgy 1.5millió lesz!
Ilyenkor lehet érezni teljesítmény csökkenést de automata váltós volt és a nő nem figyelt fel semmire. -
#3444 azért egy volvot ne vessün már össze egy pojséval ahol még üzemihő alatt nem szabadna elindulni meg minden ilyen kis szarságra finnyás az auto -
[Walaki]D`Lair #3443 Faszság...Volvonkban is kirepedt egy cső, azt gőzölt mint a rosseb...de anyám még hazajött vele...semmi baja nem lett...1 kurva gumicsőt kellett csak cserélni... -
#3442 mer ha nincs hűtés elolvad a motor! -
#3441 lehet hoyg csak egy cső lyukadt ki...azé mé kéne uj motor? -
#3440 és(bocs) -
#3439 inkább elfolyt!én ilyenkor új motor! -
#3438 szvsz csak felforrt a víze -
#3437 Mások meg éheznek
-
#3436 Hát milyen dolog ez kérem!?kihuzatni ötösben aztán berakni egyesbe mi? -
#3435 Háttérben meg az én kedvencem! AMC AMX :) Ráadásul Big Bad AMX :) (olyan mitn a chevíknél az SS) :) -
#3434 meg ha lenne rá pénzem:D
bár én edig mindössze 2 autót vezettem egy citroent amivel tanultam és egy BMW-t amivel néha közlekedem :) -
#3432 Az Nsu később csatakozott mint a 4 cég úgyhogy rosszul tudtad!
A 4 cég a Wanderer,a Horch,a Dkw (a Trabant elődje),és az Audi volt! -
#3431 ne hogy azt hidd hogy újat mondassz!Azért figyeltem fel a wankel-motorra,mert a karosszéria nem fogott meg annyira! -
harcu #3430 Tudtommal az NSU egyesült pár gyárral, és AUDI néven folytatták a pályafutást. A 4 karika a 4 cég egyesülését szimbolizálja. -
#3429 biztos még nem játszottam a játékkal
gta2 volt amivel legutobb játszottam :D -
[Walaki]D`Lair #3428 Vazzze!!! Ez van a GTA:Vice City-ben!!! Befosok! -
#3427 1.
2.
és végül a garázsomról egy nagytotál