101020
.
-
#3507 Én a Volvo XC90 fogyasztását hasonlítottam egy 7-es BMW fogyasztásához.
A 735-ös modell kevesebbet fogyaszt. -
#3506 Nem, most én a 7-es BMW-t és az XC 90-t hasonlítottam fogyasztás terén.
Ha az XC90 valóban 20-at fogyaszt, akkor nyert a 7-es BMW.
-
#3505 nem is volt célom alacsony fogyasztásút mondani, vagy nem erről van szó? -
#3504 Persze, minőségileg, biztonságban, kényelemben ez egy nagyszerű autó, szó sincs róla, de az én szememben egy 7-es BMW vagy egy Audi A8 jobb kocsi, mint egy ilyen magas autó, amely nem terepjáró.
A biztonság nálam nem elsődleges szempont, mert tudom, hogy a kategória többi modellje is nagyon biztonságos, főleg a németek és svédek. -
#3503 én a 735-ös BMW-t néztem ki, hisz az a legolcsóbb, és nekem van egy olyan rossz szokásom, hogy mindig a legolcsóbbat nézem.
A fogyasztása:
www.bmw.hu
Fogyasztás (l/100km)
Városon belül
15,0
Városon kívül
8,2
Vegyes
10,7
-És Freak, úgy érzem, hogy te kiválasztottad a legnagyobb fogyasztású modelleket. -
#3502 Igen, a www.totalcar.hu -ról tudom, hogy borulékony, természetesen csak olyan terepen ami Range Rovereknek való :)) -
#3501 egy 740-es BMW zabál huszat simán, mivel asszem csak 6 vagy 8 henger
a 750 V12-es, így nem fogyaszt annyit -
#3500 hallottam, 5 csillagot kapott a törésteszten, ha másért nem is, ezért megérte
azzal egyetértek, hogy nem terepjáró, csak egy nagy kaszni emelt felfüggesztéseken
amúgy jól megy a családi biznisz? :D -
#3499 Terepen borulékony, de nem is oda való, hiszen nem terepjáró. -
[Walaki]D`Lair #3498 Borulékony terepjáróutánzaaaat??? -
#3497 20 liter az komoly???
Ne szórakozz, és ti azt megvettétek??
Hülye állatok. Bazze
:))))
egy 7-es BMW nem zabál annyit, de az legalább egy normális autó, nem egy borulékony terepjáróutánzat.
Pfff -
[Walaki]D`Lair #3496 Smart helyett BMW vagy AUDI???? ezekbe 3x beférne és pont a városban kell....oda meg minek nagy autó...az XC is 20 litert zabál városban... -
#3495 Nem mondod. Két legbuzibb autót fogtátok ki :))
Ez nem lehet véletlen...
XC 90 alapból buzis autó, de a Smart...azt még megvenni is hülyeség volt...
pffúú. Nem tudtatok vmi BMW-t nézni vagy Audit??
LLLLLámma társaság !! :))) -
[Walaki]D`Lair #3494 Más kérdés, hogy van mellette egy XC-nk meg egy Smartunk is... -
A Fordok és Chevik mellett nekem a Chargerek is nagyon bejönnek, sztem ez is egy szép darab. '71 Dodge Charger Hemi Street Machine. És ha minden jól megy, nemsokára makettban is elkészítem. -
#3492 sok sikert:) nekem meg clg gtr:))))) csupán 300 milla:)))) -
[Walaki]D`Lair #3491 én miért lennék az? Oltcitom lesz...:DDDD -
#3490 És nincs nyugdíjas v. weblapszerkesztő v. szervertulajdonos v. golftulajdonos v. fidesz szavazói kedvezmény? :)) -
#3489 Ez tuti 75 milla? -
#3488 több?? hova??...75 millával is belép a porsche gt és ferrari enzo mellé... -
COFair #3487 Ja... Csak 75milla? :) Azt hittem több... :)) -
#3486 Hát elég sok milliomos-palánta fordul meg erre, ugye CSOCSO, Walaki? HUÁ! -
#3485 mi??? az a 75 milla?:) nem sok az!:))))))) -
[Walaki]D`Lair #3484 Hát...elfogadnék egyet az már tuti... -
COFair #3483 Mondjak rá rosszat?! QRVA DRÁGA :( -
#3482 :( erre az autora nem tudok rosszat mondani..egyszerűen gyönyörű és tökéletes.. nincs szebb nála.. se bömös se más auto... egyszerűen nagyon zoral:
-
COFair #3481 Supra suxx... Mustang rlz! erről ennyit -
#3480 Báz, de disznó M1!!! -
#3479 én sem -
#3478 nem arra gondoltam hogy 2 tonnás a váz... -
#3477 Ebben az autóban több az anyag mint a te agyon tuningolt suprádban. :) -
#3476 mer esz szebb mi?:) gratula .. naked auto:)egy váz pár karoszszéria elem meg motor.és csumee.. semmi "anyag" -
[Walaki]D`Lair #3475 Ehh...az XC90 egy kibaszott jó autó, már bizton állíthatom..:DD
Na és a hangja... -
harcu #3474 Ezen nem veszünk össze, a tudásom nem tökéletes, mint látszik. -
#3473 -
#3472 -
#3471 Nekem speciel a 302-es a kedvencem, de a 429-es se rossz. -
#3470 És a kisöccse a 302-es.
-
Ez az igazi autó! -
#3468 Letörném a kezét, aki ezt tette szegénykémmel! Mondjuk ez a mustang nem az esetem, de akkor is az őse a kedvencemnek!