101020
.
-
#3547 egy kis import cultura
-
#3546 én Suzuki Swifttel indulok, hogy kiderüljön mennyire megbízható ;--)))))) -
#3545 a Lada igen, de az, hogy te elindulsz, az nem :))) -
#3544 Én Defenderrel. A Mai mezőnyben sajnos már teljesen esélytelen. Régen nem a Merciket is megverte. -
[Walaki]D`Lair #3543 Hogy ne fejezném be? 80-as években a nivák szarrá huggyá verték a mezőnyt... -
#3542 Az még lehetséges lenne hogy elindulsz,de minek indulsz el ha nem fejezed be? -
[Walaki]D`Lair #3541 Én 1x tuti hogy elindulok a Dakar Rally-n! Méghozzá LADA Nivával! :)))
És ez véresen komoly... -
#3540 Defendernek nem kell reklám szerintem. -
#3539 Inkább nyomatják a soki kamu terepjárót. -
#3538 Csodaálkozom, hogy Defender nem nagyon indul a Dakaron, pedig elég olcsó a képességeihez képest! Se Mercedes G. -
[Walaki]D`Lair #3537 így van... -
#3536 Azért az túlzás, hogy a Dakaros X5=a sima X%-tel, mert vázon kivül semmi sem közös bennük. BMWnek csak jó reklám, volt hogy "BMW X5" volt a Dakaron. Ha terepjáró, akkor az összes 3* annyibe kerülő fostalicskát lenyomja a defender. -
#3535 Én voltam most, igaz, Audival, de úgy igazán nem autóval, az autóval csak a parkolóig onnan befelé gyalog ;-DDDD -
[Walaki]D`Lair #3534 Oda UAZ-al mennék...vagy LADA Nivával..:DDD -
[Walaki]D`Lair #3533 Hülye...:DDDDD -
#3532 és Somogybabodhoz? :)) -
[Walaki]D`Lair #3531 Mert egy gyári X5-ös ugyanúgy nem alkalmas a Dakar rally-hoz mint a gyári XC90... -
#3530 Miért is?
-
[Walaki]D`Lair #3529 "Elöl belülről hűtött 332 mm átmérőjű, hátul tömör 324 mm átmérőjű tárcsaféket találunk."
LOL! Az XC hátsó féktárcsája is belső hűtésű...na mind1...ezek apróságok...
de ha az XC-t ellátnák Dakar rallyhoz megfelelő felszereltséggel akkor az is indulhatna...ugyanúgy ahogy az X5-el is tették... -
#3528 Nézz rá és megtudod ;-)) -
#3527 az már vmit jelent -
#3526 az szép pénz. Az X5 akkoris indult a Dakaron. -
[Walaki]D`Lair #3525 BAZZZ!!!! A legolcsóbb X5 alapára annyi mint a legdrágább XC90 alapára....és a leggazdagabb felszereltségű 33 102 000Ft-nál kezdődik... -
[Walaki]D`Lair #3524 Miért is? -
[Walaki]D`Lair #3523 "Az X5 állandó négykerék-meghajtással rendelkezik, mely normál üzemben az erő 62 %-át a hátsó, 38 %-át az első kerekekre továbbítja"
ez terepjáró? ugyanaz mint az XC, csak nem első, hanem hátsó kerékmeghajtással...nameg nem 6 hengeres, hanem 8... -
#3522 érted, majdnem minden autónál jobb az A8 szvsz -
#3521 nem baj.
Audi A8 Rulzzzz -
[Walaki]D`Lair #3520 nem...az nem X5 volt...hanem dakarra felkészített, a gyáritól teljesen különböző X5 volt...ilyen alapon Dakarosított XC is indulhatna... -
[Walaki]D`Lair #3519 Hát ha nem hiszed, az a te bajod... -
#3518 Az X5-ös az nem SUV, hanem terepjáró.
Lásd.: Dakaron indult X5. -
#3517 a tesztelő :-DDD -
[Walaki]D`Lair #3516 Ha már nagyon BMW-t akarsz hozzá hasonlítani, akkor tedd az X5-össel, mert az egy kategória... -
[Walaki]D`Lair #3515 Nos...én nap mint nap ülök benne...elhiheted, hogy kibaszott stabil...nem tudom ki találta ki azt, hogy borulékony... -
#3514 ööö, jobb volt a Jánosos logód :-DD -
#3513 de nem ugyanaz a kategória eleganciában?
Mert méretben meg minden másban egy csomó eltérés van, tudom. -
#3512 Hát SUV viszonylatban lehet, hogy nem, de kategóriáján belül elég borulékony. Én még sosem ültem benne, tehát csak annyit tudok mondani, amennyit a tesztekben olvastam. -
[Walaki]D`Lair #3511 bazze...www.bmw.hu....a volvocars.hu-n se hirdetik, hogy 18.9 liter az átlagfogyasztása a kocsinak...
Amúgy meg nem jó összehasonlítási alap a 7-es bömbi...ugyanis az XC 90 üresen 2.3tonna.... -
#3510 Hát ez elég érdekes összefüggés! -
[Walaki]D`Lair #3509 Így van...nagy szerepet játszott a megvételében, hogy qrva biztonságos...nameg ez már a 4. Volvonk :)) -
[Walaki]D`Lair #3508 Dehogy borulékony...ez az egyik legstabilabb SUV...az meg való igaz, hogy nem terepjáró...de kátyús földúton, meg hóban azért elmegy ;)