101020
.
-
#3747 Az hát! :D 2,5 literes 150 lóerős 6 hengeres motor :) -
#3746 jó kocsi -
#3745 Az a durva, hogy ez a kinézet a 60 körüli amcsi autógyártásra volt jellemző, míg 71-ben már teljesen más volt a divatirányzat EUban, és amcsiban. -
#3744 Hülye vagyok nem vajszinű, hanem ezüst :D -
#3743 Itt van! Ugyanilyen, csak a szine más (vajszinű) De még a felnije is ugyanilyen!!
-
#3742 Uhhh most ültem egy 71-es 250CE MERCEDES-ben!!!! Aztakurva!!!!!!! 200-zal megy!!!! egy 32 éves autó!! Minjdárt rakok be róla képeket, ha találok neten. -
#3741 VIDENYOOOT! -
#3740 fú bazd+:) csináltál pár képet lááátom:) én közel sem cisnáltam ennyit... elvoltam én mindennel.. meg csináltam 120 percnyi videot...
amugy mi mentünk az airbrushos PT vel... -
#3739 MEGJÖTTEM AZ AMCSI AUTO TALIROOOL KIRÁLYSÁG VOOOLT:)))))))) egy PT Cruiseben furikáztam le (GYK: én vezettem... és baromi jo volt..)volt minden királyság áárghh.. jönnek majd képek meg videok is fasza volt nagyon de látom Degec is lent volt:) -
Xboxman #3738 Nem igazán,csak asszem most érett be a dolog!
De nem félj Bf-ben továbra is megkapod az ólomadagodat:P
És most megyek nyelvtant tanulni mert ez a mondat sem sikeredett értelmesre:D -
#3737 új hobbi? :P -
Xboxman #3736 Ismertek az American Graffitin és a Christinen kívűl olyan filemekt ami az 50-es/60-as években játszódnak(persze a téma az autók,fiatalság)??? -
#3735 Havas a legjobb! -
#3734 Láttam az indexen, de szerintem kamu, hogy kupé: látszik a vonal, ahol az ablakkeret és a tető illeszkedik, azonkívül nagyon alacsonyan abbamarad a szélvédő, ha valóban fix tetős lenne, akkor nem így néz ki. Ez egy hardtop kabrio. Persze lehet, hogy tévedek. -
#3733 NEHÉZ terepen...
vízes:
havas:
sziklás:
elegance:
-
#3732 hát az igaz, hogy némelyiknek csak 40 kph a végsebessége, de azért ha egy gördeszkás vagy esetleg egy kerékpáros vagy ne adj' Isten egy nagyobb autó belédhajt akkor szívtál. :)) -
#3731 Boxster coupé:
-
#3730 nem lehet gyorsan hajtani vele! -
#3729 Bizonyára kiemelkedően biztonságosak ezek az "autók". Vagy fedett robogók. -
#3728 vazz! ekkora egy V8-as motor! -
#3727 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3726 Ilyen és ehhez hasonló kis csúnyaságokat találtiok Itt: http://www.microcarmuseum.com/tour/minicomtesse.html
-
#3725 :) -
Quad24 #3724 Hehe
Lattam utana a galeriad is.
Mi is kintvoltunk ma. Hamarosan lesz fent nalunk 1 cikk is az esemenyrol (carStyling.hu).
Es a lenyeg h. van egy total ugyanilyen kepunk a piros mustangrol -
#3723 ottan ja :) -
Quad24 #3722 Csak nem az Amerikai Autó Fesztiválon Komáromban? :) -
#3721 összetörtek :(
-
#3720 ööö... nekem mindegyik MUSTANG a kedvencem -
#3719 jó hát lehet kicsit nagy lett a kép :)
part II -
#3718 ebben az autóban ültem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i am very very happy!!!!!!!!!
Degec a modemkiller!!!!!!!! -
#3717 Szerencse, hogy nem mentem, mert ha ilyen szarok voltak ott, akkor csak döglöttem volna a melegben :/ Csupa szar új mustang, meg az autók nagyrésze már a hanyatló korszakból van. 70-es évek. Viszont a CHOPTOPosok jól néztek ki, de a többi. Főleg az a "te kedvenc" mustangod bűnronda :D Sorry nem akarlak megbántani, de az a mustang meggyalázása :D 71ig voltak jó mustangok, utána már csak a Ford Sierrás, meg a "te kedvenced" van főleg. -
#3716 -
#3715 csak néhány kép mert a látványtól elfelejtettem kattingatni de ma lsz még egy párkép
Komárom 2003.08-10 part 1 -
#3714 Lamborghini Cheetah (RAMBO-LAMBO):
-
#3713 Hát igen, olaszok tudnak tervezni. -
-
#3711 Új Maserati Quattroporte büntet nagyon. -
#3710 király -
#3709 Oh BIG BIG BIG!!!! -
#3708 Mit nekem lóerő...