101020
.
  • I.C.ram
    Az hát! :D 2,5 literes 150 lóerős 6 hengeres motor :)
  • Taranov
    jó kocsi
  • I.C.ram
    Az a durva, hogy ez a kinézet a 60 körüli amcsi autógyártásra volt jellemző, míg 71-ben már teljesen más volt a divatirányzat EUban, és amcsiban.
  • I.C.ram
    Hülye vagyok nem vajszinű, hanem ezüst :D
  • I.C.ram
    Itt van! Ugyanilyen, csak a szine más (vajszinű) De még a felnije is ugyanilyen!!

• I.C.ram
    Uhhh most ültem egy 71-es 250CE MERCEDES-ben!!!! Aztakurva!!!!!!! 200-zal megy!!!! egy 32 éves autó!! Minjdárt rakok be róla képeket, ha találok neten.
  • Pyx #3741
    VIDENYOOOT!
  • CSOCSO
    fú bazd+:) csináltál pár képet lááátom:) én közel sem cisnáltam ennyit... elvoltam én mindennel.. meg csináltam 120 percnyi videot...
    amugy mi mentünk az airbrushos PT vel...
  • CSOCSO
    MEGJÖTTEM AZ AMCSI AUTO TALIROOOL KIRÁLYSÁG VOOOLT:)))))))) egy PT Cruiseben furikáztam le (GYK: én vezettem... és baromi jo volt..)volt minden királyság áárghh.. jönnek majd képek meg videok is fasza volt nagyon de látom Degec is lent volt:)
  • Xboxman
    Nem igazán,csak asszem most érett be a dolog!
    De nem félj Bf-ben továbra is megkapod az ólomadagodat:P

És most megyek nyelvtant tanulni mert ez a mondat sem sikeredett értelmesre:D
  • traXion
    új hobbi? :P
  • Xboxman
    Ismertek az American Graffitin és a Christinen kívűl olyan filemekt ami az 50-es/60-as években játszódnak(persze a téma az autók,fiatalság)???
  • I.C.ram
    Havas a legjobb!
  • Manta
    Láttam az indexen, de szerintem kamu, hogy kupé: látszik a vonal, ahol az ablakkeret és a tető illeszkedik, azonkívül nagyon alacsonyan abbamarad a szélvédő, ha valóban fix tetős lenne, akkor nem így néz ki. Ez egy hardtop kabrio. Persze lehet, hogy tévedek.
  • HuAn82
    NEHÉZ terepen...
    vízes:

havas:

sziklás:

elegance:

• Taranov
    hát az igaz, hogy némelyiknek csak 40 kph a végsebessége, de azért ha egy gördeszkás vagy esetleg egy kerékpáros vagy ne adj' Isten egy nagyobb autó belédhajt akkor szívtál. :))
  • Astaroth
    Boxster coupé:

• Astaroth
    nem lehet gyorsan hajtani vele!
  • Taranov
    Bizonyára kiemelkedően biztonságosak ezek az "autók". Vagy fedett robogók.
  • Degec
    vazz! ekkora egy V8-as motor!
  • Degec
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • vizes
    Ilyen és ehhez hasonló kis csúnyaságokat találtiok Itt: http://www.microcarmuseum.com/tour/minicomtesse.html

• Degec
    :)
  • Quad24
    Hehe
    Lattam utana a galeriad is.
    Mi is kintvoltunk ma. Hamarosan lesz fent nalunk 1 cikk is az esemenyrol (carStyling.hu).
    Es a lenyeg h. van egy total ugyanilyen kepunk a piros mustangrol
  • Degec
    ottan ja :)
  • Quad24
    Csak nem az Amerikai Autó Fesztiválon Komáromban? :)
  • Pyx #3721
    összetörtek :(

• Degec
    ööö... nekem mindegyik MUSTANG a kedvencem
  • Degec
    jó hát lehet kicsit nagy lett a kép :)

part II
  • Degec
    ebben az autóban ültem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i am very very happy!!!!!!!!!
    Degec a modemkiller!!!!!!!!
  • I.C.ram
    Szerencse, hogy nem mentem, mert ha ilyen szarok voltak ott, akkor csak döglöttem volna a melegben :/ Csupa szar új mustang, meg az autók nagyrésze már a hanyatló korszakból van. 70-es évek. Viszont a CHOPTOPosok jól néztek ki, de a többi. Főleg az a "te kedvenc" mustangod bűnronda :D Sorry nem akarlak megbántani, de az a mustang meggyalázása :D 71ig voltak jó mustangok, utána már csak a Ford Sierrás, meg a "te kedvenced" van főleg.
  • Vorpal

• Degec
    csak néhány kép mert a látványtól elfelejtettem kattingatni de ma lsz még egy párkép

Komárom 2003.08-10 part 1
  • Manta
    Lamborghini Cheetah (RAMBO-LAMBO):

• I.C.ram
    Hát igen, olaszok tudnak tervezni.
  • Manta

• GregSB
    Új Maserati Quattroporte büntet nagyon.
  • Punker
    király
  • HuAn82
    Oh BIG BIG BIG!!!!