101020
.
-
Safari Soft TOP is rulz :D -
#3786 Hát azért szerintem az új, Defender is jó :)) -
#3785 -
#3784 Azért egy ilnye golyóállót is bevállalnék :)
-
#3783 Fasza terepszinű festés hóban :D Kicsit sem feltünő :D -
#3782 Ezért a régi 2-es Defenderért odadnám a félkarom. :)
-
Na ez mi? :D -
#3780 ami nem is néz ki jól :) -
#3779 Egy szar utcai magasított kombi :D -
#3778 Choptop jól néz ki már mondtam :) -
#3777 El Camino
kettő is:) több nicns belőle..jo lett volna ha megcsinálják szépen...
Sikoly:
Sajna csak dísz!:
Austin Powers styl:
Amugymeg szégyeld magad hogy nem tudtad a Pt-t lefényképezni!:)
még djat is nyertünk, szépen volt átépítve tehát nem is egy sima szürke PT..hanem egy nagyon álladék PT.. -
#3776 sikoly is nagyon komolyan nyomatott azért ( nascar mocis camaro)
gumijainak a fémszálai szikráztak na arrol nem is beszélve hogy "R" ben burnoutolt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az azért nem gyenge?))))
A japonál nem voltam valoban de ugy látszik nagy kár mert tuti szétröhögtem volna az agyamat:)))))))))
és egy felvétel is jo lett volna...
tök kircsi volt haver behajtott az autojával (FULL RÉSZEGEN) a nagy sátorban miközben idabent mindenki denszelt ez a barom meg behajtott és elkezdte bőgetni az autot:))))))))))) hja és a tarto rud mellett 2 centire állt!!!...ugyhogy már kifele is a többi haver vitte ki az autot... -
#3775 na az a nascaros Camaro
a multkori miskolci özejövetelen elfüstölte a motrát
a japó temetés nem volt valaminagy szám
tömeg ott örjöngött ,h szétverik az autót azt a parkolóban beszáltak a $uzukijukba s elmentek haza :)
az egyik autó bezorult a bigfoot 2 kereke közé s nem tudott mozdulni :)
ekkor nézök elkezték kiabálni ,h "na mi van? a japán autó gyözött?"
az autók ténleg jók voltak főleg az osztrák Corvettesek
de a Lowrider Impala is fasza volt
a szombatigumifüstölés is
egy holland kisbusz a végén már a felnit pörgette :)
amúgy az öszes kép megtalálható itt -
#3774 a francia buzik kedvenc autója -
#3773 hát ez nem tudom mennyire bölényszarv
-
[Walaki]D`Lair #3772 na mi ez?
-
#3771 :)))))))))))
én is nagyon szivesen ültem volna be egy igazi kerregős csörömpölös v9asba de az a piti cruiser is ott volt a szeren főleg amikor mentem a csöcsös csajokhoz mosatni.. mondjuk autopályán is vezettem de az nem volt olyan jo:) -
#3770 Ajhmmááán.. KUSS:)))))))) ez jo volt..és erről ennyit hogy voltak sokan osztrákoktol is stb..és mesélték hogy ötször jobb mint ami náluk van mert itt tele van progival az egész nap ..odakint meg leültek sátranként 20 hordonyi sőrrel és egész nap ülték verték a faszukat az autora.. hűűde fasza lehetett...
amugy most voltak a legtöbben..kit érdekel ezelött x évvel milyen 100 autot láttál te?:)))))))))))))
hja nem is mondtam volt kint egy amcsi rendszámos SUPRA!!!!!!!!!!!!!!!!! most jutott eszembe.. tök kircsi volt.. mivel komárom tök kicsi..vacsoránál az éttermekből vay mindegyik autot 10 szer láttam eldübörögni..és egyszercsak egy szürke amcsi rendszámú supranovica is elment..de mire odaértünk a tábrohoz épp ment el a Supra:(((((((
szal nemtudtam meglesni közelebbről...
-
#3769 Sőt egyik ismerősöm ott vett egy 64-es Chevellet!! feketében!! full sárga voltam az irigységtől! -
#3768 Hidd el voltam én már magyar amcsi autó találkozáson, de ott is csak az votl a király, mikor a japánautót szétverték :D Viszont voltam németországban is amcsiautó találkozón, ott kicsit több meg szebben tartott autók voltak. -
#3767 mik voltak amugy még? most ami hirtelen eszembe jutt sok pia után...
olyan ford terepjáro ami kb 10 méteres volt:) és a motorháztető a majdnem 190 centiméteredik fejemnél volt:)))))))))))))))))))))))
aztán volt olyan jeep wrangler ami katonai HUMMER aljára volt megcsinálva de valami veszettűl szépen és KAMÉLEON festés... tudjátok az ami a suprán is volt és minden féle szinű..másik auto...
auto nagyon komolyan betertva műszőrrel... párduc minta.. de veszett vol..még a kereken lévő szelepsipkán is volt műszőr:))))))))))
olyan stingray ami tiszta austin powers styl volt:) olyan hülye szinei voltak hogy jujj:) nagyon álladék volt.. aztán egy régi corvette...de olyan motorral hogy jujj.. motorháéztető alja persze full tükör meg minden..ááárgghh... jeep wrangler..piros airbrusholt..ezernyi lámpa neoncső két lázer az auto elején..és benne egy pasi talpig indián szerelésben tollas indián sipka meg minden.. nagyon komoly volt..olyan fecskeszárnyú auto hogy olyat csak nagyon fasza amcsi filmekben láttam....stb stb stb.. TZöbb mint 600 kocsi volt.. vasűárnap délben jelentették be hogy megvolt a 600adik kocsi...szal jöttek mééééég..volt a 600 között jo is meg szép is.. volt ami a legocsmányabb v8 as díjat kapta de volt olyan auto ami amcsiban is toppnak számítana... -
#3766 nahjo.. hagyjuk egymst szerintem...600 amcsi auto volt kint.. nem egy olyan amit te sose nagyon látál és nem is fox itthon..szal nézegesd csak a képeidet meg a videoidat..mindenesetre én láttam érdekes dolgokat..pl NASCAR motoros camaro meg hasonlo olyan dolgok.. 80 éves öreg papa de olyan corvettje volt hogy én még olyat videokbol se sőt képekbe se láttam..amugy kurvasok olyan auto volt amiket te itt linkelgetsz..600 kocsika között hidd el volt minden!!! mach1 is volt kint meg minden állatság.. amugy hülye vagy esküszöm....kimennél..HATALMAS bulli.. baromkodások, csajozás ezerrel joidő amcsi auto meg minden..most jöttem vissza..bazz egy SUPRA fan mondja neked hogy jo volt az AMCSI auto tali..te meg most is elllenem vagy.. neked mindegy mit mondok csak te mást mondhass.. ez a fő...
hja ha valami érdekesen van fogalmazva az a pia miatt van... nah csááááááá... -
#3765 Engem nem érdekel, hogy pár magyar hozza 80+ évejáratú veteránnak mondott szétrohadt nem karbantartott tragacsát. Engem csak az igazi amcsi autók érdekelnek. Voltam én már elég amcsi autótalákozón, hogy tudjam, hogy ez minden volt csak amcsi autó talkozó nem :) -
#3764 és a szép hogy kurvára igazat mondtam...hiába nevetsz de potn leszarom mit gondolsz:) te nag amcsi fan...még egy buzi talira se jösz ki..persze én a Supra fan ott vagyok... éééérdekeeeess -
#3763 tipikus csocsos válasz :D Nem is vártam volna mást :D -
#3762 semmi pedo...valami 14 éves.....
hehh persze nem is igaz..18 éves hostess kisasszony..vagy mivanmááá... -
#3761 ha ha ha vicces de még te se fértél volna el a kocsiban mivel két ülés volt.. segg....amugy egy vékony szőkésbarnás göndör hanjú lányrol van szó..................... -
#3760 :DDDDDDDD -
#3759 LOL :D -
Xboxman #3758 vagy pedonak -
Xboxman #3757 Szerintem nem akart egyedülálló apának látszani:P -
#3756 "van is egy kis WEST reklámos csaj száma:)"
vazze CSOCSO, nem szoltál, hogy jöjjek? :D -
Xboxman #3755 :DDD
szar=kaki szindróma!
Egyébként CSocso-n nem csodálkozom,bazze macskát tart nem is eggyet:)Lassan Csöcsi lesz:P -
#3754 Nem is dagi, csak molett :D -
Xboxman #3753 "a lányt akit vinni akartam magammal nem fért be az autoba:(("
:DDD
Milyen csaj már aki nem fér be egy ami kocsiba?
Lehet ,hogy egy bölény volt... -
#3752 komoly senki más nem volt csak én és Degec?:) amugy megmondom az igazat néha azért volt olyan érzésem tuti itt van egy két Sg-s és felismer:)
no mindegy...azért degec jöhettél volna egyet sörözni:) ehh én most is alkoholizálok..visszasrom az egészet... két dolgot hiányoltam:
1)bölényszarv a motorháztetőkről.. sehol senkinek..
2)KOMOLY ZENE.... senki nem rendelkezett több száz vattos zenével...
no mindegy.. amgy amikor mentem nagyon ugyan az volt a feeling mint a Suprában..
MINDENKI MEGNÉZETT MINKEEET:)))
amugy annyira sajna nem éreztem át az amcsi auto vezetési feelinget hisz ebben egy kicsi 4 hengeres motor volt..hiába amcsi auto...
szal nagyon király volt.. nagyon sok gyönyörűűű auto volt.. áés volt sok nagyon gány amcsi auto.. trabant belsejével vetekedett.. rohadt az egész auto.. de volt ami kivülről szép volt és belőlről volt trabant szintű...
és kirázott rendesen a hideg mikor a felvonulás ekött mindenki elkezdte bőgetni az autoit a parkingban.. jesszusomm,,,,
:) kicsit lehetett vlna még jo.. mert sajna a big footrol lenmaradtam... a lányt akit vinni akartam magammal nem fért be az autoba:((
igy maradtak a helyi jányok:)
van is egy kis WEST reklámos csaj száma:) -
Xboxman #3751 Haverokémnak régen volt egy ritka kupé merdzsójuk az is 6 hengeres volt(csak 2db volt belőle Magyarországon)Vagy 20litert evett százon és vitte a 200+-ot,de eladták mert nem bírták föntartani(persze gondolom már valami gyüjtőnél van) -
#3750 motor teljesítményben! -
#3749 még a maiakkal is tud versenyezni, régen biztos egy ferrarinak számíthaott! :) -
#3748 :)))))))))))