101020
.
-
#3828 persze, de azért az off-road is csak egy auto-killer cucc, de mondjuk a National Geographicon lehet látni olyan filmeket, ahol sivatagba, hegyekbe, őserdőbe mennek forgatni kocsival, és azért oda komoly cuccokkal, Land Cruiserrel, Land Roverrel, Pajeroval mennek, Patrollal, esetleg Jeeppel.
-
#3827 BArátom, ez egy poén.
Ezt a Totalcarban mondták, meg a Slágerrádióban, ott sem akárkik, hanem azok a töketlenek a Bochkor és Boros, és a Totalcar sem egy komoly műsor.
Szóval maradjunk annyiban, hogy ez egy vicc.
Valószínűleg valakinek feltűnt, hogy egy picikét picikét buzis az autó eleje, és ezért kitalálta a franciákat, akiknek pl. a nyelvük különöseb buzis, meg az autóik többsége is. Ennyi.
Ez olyan, mint mondogatják, hogy a Széchenyi Fürdő olyan buzi hely, hogy a zuhanyzóban ha leejted a szappant nem hajolhatsz le érte, hanem ki kell rugdosnod a sarokig, és csak ott veheted fel, de csak úgy, ha a hátadat a falnak támasztod :))) -
[Walaki]D`Lair #3826 az tény hogy nem egy Landcruiser, vagy Land Rover, magyarul nem Off Road versenyekre való, de azért elboldogul dimb-dombon ez is... -
[Walaki]D`Lair #3825 ja...azt írják, hogy nem terepjáró és ezt mindenki azonosítja azzal, hogy már a legkissebb kavicson felborul/felrobban/elakad....nos ez egy nagy MARHASÁG!! magam is meglepődtem, hogy milyen helyeken elmegy a kocsi... -
#3824 Most azért ócsárolni egy autót mert francia melegek IS használják?Használnak melegek Mercedest,Audit,stb....akkor velük mi a helyzet? -
#3823 De most nem konkrétan az XC 90-re gondoltam, arról csak annyit tudok, hogy nem terepjáró és a francia melegek legkedveltebb autója :)))
az, hogy nem terepjáró, nem gond, mert a Brabus Mercedes 7.3-as 550 lóerős motorral sem terepjáró :)))
Csak abban nem férnek el a melegek. -
#3822 Az igaz, hogy írnak sok marhaságot, de van amit az ember kevésbé tud megtapasztalni saját maga az esetlegesen hiányos szakértelmével, mint amit el tud olvasni színvonalas újságokból. -
[Walaki]D`Lair #3821 azt a kurva....nahát...erre nem gondoltam...micsoda megbízható infókat lehet olvasni....hááát... -
#3820 Biztos olvasott róla :)) -
[Walaki]D`Lair #3819 miért is?
sztem még csak közelről se látott XC90-et...nemhogy ült benne -
#3818 szvsz még a héten lesz valami belőle..kő kábelt venni.. kő digizálni.. és kő megvágni... -
#3817 na kezdődik a második menet.
ding ding
az első menetet I.C. Ram kiütéssel (KO :) nyerte.
Walakinek van esélye most egyenlíteni.
-
#3816 miko'? :) -
#3815 Hja Hummer:) Bratyoék mindíg mennek ki OFF ROADRA és mivel auoszerelő (vizsgán vagy hol egy concept autot kellett építeniük) és mesélte hogy már párszor nevetséges helyeken ragadnak el a HUMMERek...
egyik helyen egy Toyota elment ott ahol a HUMMER nem tudodd felmenni.. igaz abban a toyotában én is ültem és le akartam beszélni a havert hogy ne menjen fel egy kissebb hegyre mert felborulunk... FELMENT....:)) -
#3814 he?:))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #3813 Marhaság... -
#3812 De gejl! -
#3811 videok lesznek!!!.... lesz egy összevágott valami zenés bizbasz...elvileg..:))
aztán lesz egy külön csak a felvonulásrol.. ez mihez képest sikerült jol.. egy kézzel vettem fel kinyujtva a kezemet az ablaktetőn a PT ben...de azért jo lett..néha kicsit rázkodik meg rezeg a kezem de azé jo az:))
autokat is vettem fel de azt jo lenne belepréselni a zenés összefoglalóba.. talán össze tudnám nyomni 10 percbe az egészet...de ebbe nem lenne benne a felvonulás....mert az külön 5 perc...jut eszembe nagyon fasza volt...
Degec nemtom mennyire emléxel a helyszinre.. ahol be kell jönni.. van egy hatalmas nagy "kapu"...
boltíves kapu...a PT ben szar a cd lejátszo és csak néha olvassa be...mikor beérkeztünk pont a boltv alatt 100 ember vett krül és a buzi cd lejátszo pont elkapta a cd-t (Eminem) és igy kezdett: AMERIKÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
nagyon fasza jelenet volt.. majdnem könnybelábadt a szemünk:))))))))))))) -
#3810 De legalább a Volvo ne degradálná a saját modelljét azzal, hogy kihoz belőle full elsőkerekes változatot. -
#3809 XC90 nem más mint egy kombi, nagy kerekekkel csúnya orrrésszel, és még sokat is kérnek érte. Kamú 4x4 van benne. azon se csodálkoznék, ha az M7-es "jóminőségű" útain is elakadna :D -
#3808 de én tudom, hogy olyan terepen elakadt volna az az "autó". :))) -
[Walaki]D`Lair #3807 Azért nehogy azt hidd......ki lett az már próbálva....:) -
#3806 Nyugi, tudom, pl. egy Daewoo Ticoval kitűnően lehet terepezni száraz úton. Egyszer elakadtam vele homokban, meg egyszer sárban, de ezekben az XC 90 is elakadt volna, mert elég nagy volt. -
[Walaki]D`Lair #3805 LOÁL.....Azért nem kell mindent elhinni, hogy szar terepen..."a Volvo XC90 nem terepjáró" = Nem OFF ROAD sárdagasztásra való....
de amúgy nem rossz -
#3804 és milyen terepen menjünk? :))
nehogy elakadjon a murvaúton :-DDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #3803 Akkor 1x menjetek vele.... -
#3802 nem beleülni kell, hanem menni vele :)) -
[Walaki]D`Lair #3801 Mentek a picsába...:DDDD
1x üljetek bele és nem mondanátok...:DDDD -
Xboxman #3800 videót mikor nyomod fel? -
#3798 Csocso nem csináltálképet a 69-es Mustangról???
vasárnap már nem volt erőm kimenni igy jól lemaradtam róla
amúgy az a sikoly(Sherif) szinte minden autóját igy szétbarmolta :(
volt egyMustang is ami szikrázot :D -
#3797 számból vetted ki a szót.
Gumós ürülék kerekeken :)))) -
#3796 négy keréken guruló szarcsomó :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#3795 Bocsánat, visszaszívtam, csak drága, új Defenderek vannak a hasznaltauto.hu-n.
Mondanám, hogy nézz szét a Könyves Kálmán krt.-i Wallis Dunában, de nemrég vittem a Rovert szervízbe, és nem volt Defender 6 millió alatt, csak újak tele extrával. -
#3794 Ilyeneket már elég kedvező áron lehet vásárolni.
A www.hasznaltauto.hu -n nem nézted? -
#3793 Ilyet láttam leselejtezve a nyúli kertünk mellett sárga volt.Lehet még most is ott van. -
#3792 Mi az, hogy semmi extra??? :D Pont ilyet akarok én is csak a szine legyen más :) Egyébként köszi, hogy gondoltál rám :D -
#3791 Ezt neked kaptam le, igaz semmi extra.
-
#3790 Akkor is ez a legszebb!!
Űrszekerek... -
#3789 Nekem ez kéne a legjobban, de mindegyik jöhetne azért :D -
#3788 szép darabok :))