101020
.
  • HuAn82
    Én azért nem szidnám a svédeket.Majd egyszer állj neki szerelni egy ilyen japán vagy koreai csodát,aztán meg egy Volvot.Arról már nem beszélve,hogy egy Volvo akár 20 év múlva is autó,akárcsak egy Mercedes.Mig egy Subaru,Nissan,Suzuki már régen beadta az unalmast.Ja és az is,hogy pl:a japánok autó szavatosság szempontjából rövid időintervallumban gondolkoznak.Most nem 1-2 évet értettem.
  • Manta
    A szakértő szólt belőled?
  • CSOCSO
    A festett PT-t mé nem fényképezted kőrbe?:)
  • traXion
    szerintem egy kalap zörgő japán fos, nézd már meg az olcsó műanyag belsőt... Ennek a felfüggesztése amúgyis szar, lehetne kicsit lejebb venni és máris jobban nézne ki!
  • Taranov
    én is.
    Ez az igazi autó.
    A buzi svédek is tanulhatnának tőlük, ők nem tudnak autótcsinálni max. rollert :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    imádom
  • Taranov
    Bár én akkor is Audi-párti vagyok, meg BMW, VW.
  • Taranov
    szép autó, nem?
  • [Walaki]D`Lair
  • [Walaki]D`Lair
    parancsolj:

• Taranov
    :-DDDDDd
  • I.C.ram
    vald be, hogy lét apád van! :D
  • I.C.ram
    Ne hazudj! :D
  • Astaroth
    Az XC90-el kapcsolatban szerintem a Volvo nem csinál kamu gépeket.Még egy régi reklámot láttam 340-es Volvo úgy ment le a lépcsőn full gázzal, hogy csak néztem.
    Meg az 50-es 60-as években a Volvo volt a legyőzhetetlen raliautó.Azt elhiszem hogy egy Porsche Cayenne szar terepen de a Volvo azért más téma.És most nem azt mondom hogy Land Rover színvonal!
  • Degec
    talán 500Ft megérne többet nem
    legalábbis nekem :D
  • Degec
    persze ,h emléxem a helyszinre

én komáromi vagyok öregapám valamikor ott volt securitis :D
  • Taranov
    Ez nagyon szép autó.
    Régóta érdekel, hogy egy ilyen kocsinak milyen a belseje? Tudnál berakni képet?
  • [Walaki]D`Lair
    ez is boxer:

• [Walaki]D`Lair
    HUÁ

• [Walaki]D`Lair
    VÁááááá...hogy én mit nem adnék egy ilyenért:

• Taranov
    :-DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    mész te a picsába kuzma!!! faszom...nem vagyok buzi...:D
  • Taranov
    Nem, hanem akiről szó volt a Totalcar cikkjében.
    A két meleg a reklámból :-DDDDDDDDDDD

"a másikon két férfi alkot meghitt családi kört babával."

Ez a Totalcar cikkjében van, a két meleg a Volvo reklámból :-DD
  • [Walaki]D`Lair
    Te most a Totalcar két műsorvezetőjéről beszélsz? :))))
  • [Walaki]D`Lair
    he?
  • Taranov
    A két férfi közül az egyik kísértetiesen hasonlít Szegi Józsefre, a másikat nem ismerem, a baba pedig nagyon szép. Meg az autó is :))))
  • [Walaki]D`Lair
    LOÁL...:DDDDD nem is hittem volna :DDDDD
  • I.C.ram
    LOL!! :D Ez most teljesen KO Walakinek :)
  • Taranov

Volvo XC90
    A Volvo idén kezdte a meglehetősen egyértelmű meleg offenzívát, mégpedig épp első majdnem-komoly terepjárójával, az XC90-nel. A sajtóhirdetésekben - a világon elsőként - boldog meleg párokkal reklámozták a Volvo hobbiterepjáróit. Az egyik képen egy leszbikus nő öleli át terhes partnerét, a másikon két férfi alkot meghitt családi kört babával.

A szlogen: Whether you're starting a family or creating one as you go. Magyarul kb. akár tervezted, akár csak úgy menet közben jött.

:-DDDDDDDDDD
  • Taranov
    A felmérések szerint a melegek az átlagnál is jobban vonzódnak a nagy, feltűnő hobbiterepjárókhoz, így aztán az XC90 reklámkeretéből meleg magazinoknak átutalt összegek a lehető legjobb befektetésnek tűnnek.

• Taranov
    Tudnál adni linket? :))
  • Taranov
    :-DDDD
  • [Walaki]D`Lair
    dehogy is...ez van a Totalcar tesztben...:)
  • Taranov
    mivan? Ezt nem értem :)))
    Napfénytető az nem a homoszexualitásra vall? :)))))))))
    Keresztapámnak is mindig nyitva van a napfényteteje :-DDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    -Van napfénytetőm!
    -Nekem meg.....kabrióm van otthon...
    -Én meg...heteroszexuális vagyok.
    -Jólvan...jólvan...
  • Taranov
    Poén, érted.
    Poén.
    Van a volvoban egy kicsi furi dolog valóban.
    Pl. a For Life szöveg, az egyik buzifelvonulás képeit láttam a híradóban és egy tangás férfi mutatott egy táblát, fel, hogy for life :-DDDDDDDDDDDDDD
    Meg ugye a Volvo külföldi TV-reklámjai, meg a Totalcar webolalán ebből a cikkből kiderül a poén, elég jót lehet rajta röhögni, senki sem gondolja komolyan.
  • Taranov
    na ezaz. Teljes egyetértés van közöttünk.
  • [Walaki]D`Lair
    ezt én nem is tagadom...
  • HuAn82
    Na akkor már értem miért mondják a franciák a magyar nyelvre,hogy mekegös...Megy a kölcsönös baszogatás.
  • [Walaki]D`Lair
    Namost elárulnám, kedves "autószakértő" barátom, hogy a VOLVO az SVÉD autómárka....az meg hogy buzis a kocsi eleje, biztos valami buzernyák találhatta ki, mert nekem pl. nem az jut róla eszembe, amikor ránézek...