101020
.
-
#3908 Nekem Skoda Fabia,de kb:1év és lecserélhetem egy Octavia RS-re. -
#3907 Ugye CSOCSO? :DDDD -
#3906 mail ment a [email protected] -
[Walaki]D`Lair #3905 Hát még jó hogy nem vesz...mindenki dolgozzon meg érte! -
#3904 alakul az oldal.. már többszáz kép van fent.. de még lesz párszáz...
http://kep.tar.hu/csocso-supra -
#3903 nekem egy merci persze nem akarok felvágni vele.. egy suzuki is többe kerül mint ez a merci... az már egy dolog hogy nincs olyan suzuki ami komolyabban nézne ki mint ez a 124 es merci...meg azért ott van az az elektromos napfénytetőtől elkezdve az ülésfűtésen át stb stb stb:)...
hogy mi lesz?.. majd Supra!!:) -
#3902 Nekem még nincs :) Édssapa nem vesz!!!!! :D -
Gio #3901 azt latom, hogy linkelgetitek a tuti autokat, de ezeknek zome csak alom, legalabbis nekem:} .... hogyalltok sajattal? -
#3900 degec amugy mit szoltál a két el caminorol? amiből csak kettőt csináltak a világon?...szvsz jol nézne ki ha értelmesen összeragták volna..belűlről trabant is zsebben néz ki.. eskü csak a pokháló hiányzott az autastérből..kívűlről meg igazi sufnituning minőség.. csak messzirő nagyon zoral!! -
#3899 DEGEC!!! vhogy nem lehetne megoldani hogy oda adod a kép.tar.hu ra a jelszavadat hogy leszedjek minden képet?? mert autos képeket sajna nem nagyon csináltam:((( és nincs kedvem mindegyikjre jobb klikk sava ass-t nyomni..... szal lehetséges lenne??? amugy van képem a szőrös autorol...meg a L.A.P.D.-s autorol is.. -
#3898 -
#3897 Ok, ha kapok választ, akkor szólok. -
#3896 Én is láttam egy ausztriában, de egy irdatlanronda csicsás felni volt rajta :((
60.000 darabot gyárottak belőle, ami azért nem kevés, és mégsincs egy darab sem ebayen, más aukció házakban. -
#3895 hogy valakit innen idézzek: "szabvány téligumi" :) -
#3894 unokatesóm azt mondta látott egyet ausztriában autókereskedésben valami iszonyat hippi festéssel megcsukva :) -
#3893 Ez az a Kubelwagen?Érdekes egy konstrukció.Főleg a futómű ami tetszik!! -
#3892 A japánok a legmegbízhatóbb autók a világon.Az összes felmérés ezt mutatja.(Lexus,Mazda,Toyota)
Az viszont igaz,(ezt Volvo szerelőktől hallottam)hogy a svéd hidegben csak a Volvo-k indulnak pöccre.A németek meg a Japánok előbb utóbb beadják a kulcsot. -
#3891 majd tudasd az árajánlatot plz. -
#3890 Már írtam is mailt :) -
#3889 Na már megtaláltam az oldalt! www.auto-tuning.hu -
#3888 a kis kedvencem:
-
#3887 pass? :P -
#3886 Majd eldugom csomagtartóban! :D -
#3885 ezen én is gondolkodtam már de mg42-vel úgyse engednek ki az útra anélkülmeg nem az igazi :) -
#3884 Pls ebben segítsetek!! Egyre jobban gondolkodom egy Kubelwagen Type 82-es replika rendelésében. Pont ma akartam megvenni az original manualját 65 dolcsiért, de egy régiség gyüjtő elhappolta előlem :(( -
#3883 Nem ezt mondtam én is? :D -
#3882 Ez igen!Bírom az ilyen mocikat...
-
#3881 hot rod sztem típusát tekintve hot rod -
#3880 Nem lehet, hogy azért, mert Hot Rodnak a régi autók (20-30-as évek) tuningváltozatát hívják, és a PT is egy ilyen régi autónak a "mása"? :) -
#3879 a totalcar.hu-n egy f@szkalap írt egy cikket amiben ír a komáromi USA AUTÓstaliról
a festett PT-re azt írta ,h Hot-Rod!! -
[Walaki]D`Lair #3878 nem az enyém...:) -
#3877 Mi is volt annak a replikagyártó cégnek a weboldalA? -
#3876 Nyilván mindenki védi a saját autója. -
[Walaki]D`Lair #3875 mi? -
#3874 marhaság... -
[Walaki]D`Lair #3873 a T6-osnak gyönyörű hangja van... -
[Walaki]D`Lair #3872 HÁTRÁNYOK:
-- Indokolatlanul nagy fordulókör --- marhaság
-- Alapvetően kicsit hangos motor --- a D5 lehet, azt még nem láttam/hallottam
-- Rosszul elérhető hátsó üléstámlaoldók --- ugyan már...milyen érv ez??? amúgyis kurva könnyen el lehet érni
-- Az indítókulcs nehezen talál a kormányzárba --- szintén marhaság, annyi igaz, hogy érdekesen lehet elfordítani...(mert a slusszkulcson vannak a riasztó gombjai is)
-
#3871 Folyadékhűtéses, soros öthengeres turbódízelmotor elöl hosszában beépítve, könnyűfém hengerfej és blokk. Két fogazottszíjhajtású felülfekvő vezértengely, hengerenként négy szelep, gyűjtőcsöves (common rail) közvetlen befecskendezés változó geometriás turbóval, köztes hűtővel. Hengerűrtartalom: 2401 cm3, furat 81,0, löket 93,2 mm. Kompresszió 18,0:1. Teljesítmény: 163 LE/120 kW (4000/min). Nyomaték: 340 Nm (1750/min). Ötfokozatú, bolygóműves automata váltó, hidrodinamikus nyomatékváltó, négykerékhajtás, elektronikusan vezérelt (Haldex) tengelykapcsolóval. Elöl McPherson-felfüggesztések, hátul összetett karrendszer lengéscsillapítókkal, spirálrugókkal, szintszabályozással. Kanyarstabilizátor elöl-hátul. Négykeréktárcsafék. Gumiméret: 235/65 R17. Csomagtér: 483-613-914-1837 l. Üzemanyagtartály: 72 l. Hossz x szélesség x magasság: 4798x1898x1732 mm. Saját tömeg/megengedett össztömeg: 2102/2735 kg. Gyorsulás (0–100 km/h): 12,3 s. Végsebesség: 185 km/h. Fogyasztás (EU városon kívül/város/vegyes): 7,5/ 11,9/9,1 l/100 km. Tesztátlag: 12,8 l/100 km.
Motor, erőátvitel
A Volvo csupa alumínium, öthengeres, 2,4 literes, két vezértengelyes, hengerenkénti négyszelepes, közvetlen befecskendezéses, közös csöves, köztes hűtős, VÁLTOZÓ GEOMETRIÁS TURBÓJA MA A VILÁG EGYIK LEGKORSZERŰBB KONSTRUKCIÓJA. Felfüggesztése annyira szűrt, hogy hirtelen gázadáskor is úgy forog, mintha nem is az autóba, hanem egy mellette álló külön padra szerelték volna. Kívülről is csendes, hangja azonban alapjáraton is túlzott az XC jellegéhez képest, és a nagyobb gázadásokra még méltatlanabbul hangosodik fel. A hosszabbra áttételezett, ötfokozatú, bolygóműves automata váltóval nem gyorsulásbajnok, a rövid reakcióidők miatt soros kapcsolásba húzva király. Automata állásban nem ismeri az emelkedő és a lejtő fogalmát, a gázpedál állását (gyorsítási vagy takarékoskodási szándékot), viszont jól értelmezve gyorsan kapcsol. Az elektronikus kapcsolásos (Haldex) állandó négykerékhajtásos erőátvitel zajtalan.
HÁTRÁNYOK:
-- Indokolatlanul nagy fordulókör
-- Alapvetően kicsit hangos motor
-- Rosszul elérhető hátsó üléstámlaoldók
-- Az indítókulcs nehezen talál a kormányzárba -
[Walaki]D`Lair #3870 így van! -
#3869 sac/kb ja :D utálom a japcsi autókat...