101020
.
  • CSOCSO
    bizti nem gáz a csaj ha odamerték állítani...:)
  • traXion
    ha adják az autót mellé, meg a házat, akkor jöhet :D
  • HuAn82
    Szép az autó,csak a csajszi elég gáz!
  • Astaroth
  • Pyx #3944
    kicsit nagyok, bocsi.
  • Pyx #3943
    képek :)

• Manta
    Linkeld be a verdádat!
  • Galy
    sok a duma, kevés a kép....

ez a topik sem a régi... :-)
  • Degec
    nahát ezért nem fényképeztem mert mindig soikan álltak körülötte
    montam magamba ,h én nem fogok tolongani
  • HuAn82
    Milyen terveid vannak vele?Most az alakítgatásra gondoltam.
  • HuAn82
    Tessék...

• CSOCSO
    nem:) sajnos de el tudnám viselni.. haveré...csak vezethettem odafele.. meg bent is meg hazafelé is:)))álladék volt..
  • Gio
    nekemse vett, de ezzel furikazok jelenleg:
    http://www.tar.hu/gio/kaposwar082.jpg
    belinkelni nemtom:P Van meg mit alakitani rajta, majd idovel;)
  • traXion
    ez a tied?
  • Pyx #3934
    szép tütü
  • CSOCSO
    ehhez képest minket non stop rohadtul sokan körbeálltak...
    1) a festés miatt
    2) azért át van rendesen alakítva az auto
  • Degec
    jóvan :))
  • CSOCSO
    pfff....nah hagyjuk az ilyen dolgokat...:)))
  • Degec
    de ilyen fiatal autót?
    az igazi autó 30 nál kezdödik :D
  • CSOCSO
    any*d:)))))))))))))))))...sok kint lévő amcsi autonál joval drágább egy autocska!...
  • I.C.ram
    5 millája van a görcsnek erre :(((
  • I.C.ram
    LOL kurvaéletbe!!! Kiderült, hogy elbaszták az oldalon az árát, és egy nullával kevesebbet írtak :(( 2000 helyett 20000 euró!! Kurva életbe már!! Olyan boldog voltam, erre most tökre le vagyok törve! :(
  • Degec
    szutykokat minek? :D
  • CSOCSO
    noh mi ezzel voltunk... ezt nem fényképezte le Degec..nemtom hogy csinálta:

• I.C.ram
    Nem kell kipofozni. Hisz már kivan. Hasznánli fogom majd, hisz egy marha jó kabrió is egyben. Környékünkön volt egy fazon ugyanilyen autóval, ő mindenapi közlekedésre használta. Bogárhátú motor van benne, tehát a motorját is kilehet cserélni egy 1200-as bogár motorjára simán. Mondjuk szerintem a mostani is tök jó (motor).
  • Punker
    Ha nem kéne a pénz lakásra simán vennék egyet én is, szereznék hozzá egy mg42-t és kipucolnám a városból a sok senkiházit
  • HuAn82
    Ha meglesz,akkor mit akarsz majd vele kezdeni?
    Jó gondolom kipofozod meg ilyenek,de utána.A garázsban fog állni néha lopiban kiviszed az útra?Vagy pedig befektetésnek szánod?
  • Xboxman
    Aha és az esti Planetsideozás helyett majd beülsz a műszerfal nélküli volánhoz és a műanyag játék AK-el a valládon tekergeted a garázsban a kormányt!
    Hmmm ez télleg megéri:)
  • I.C.ram
    Egy 25 lóerős 1100-as Kübelwagenért?? Simán! :D
  • Xboxman
    Képes lennél miatta eladni a gépedet?Most nagyot csalódtam
  • I.C.ram
    Következő héten küld képeket az autóról :)
  • I.C.ram
    Most válaszólt a svájci csávó, és mondja, hogy tök fasza állapotban van minden restaurálva van rajta A-Zig. Rengeteg ajánlatot kapott USAból, Japánból, de nem akarja, hogy kivigyék az öreg kontinensről. Szóval nagy esélyekkel indulok a beszerzésében :) 90-es években lett restaurálva.
  • I.C.ram
    Hát nem szívesen adom ki az infót, mivel már évek óta egy ilyet keresek! Félek, hogy megveszed előlem, mert nekem most nincs pénzem rá :)
  • Punker
    hol?????????????
  • I.C.ram
    LOL ráadásul eredeti AfrikaKorps festésslel. Kicsit ütött kopott, de a tulaj szerint teljesen működőképes! Csak a műszerfal hiányzik róla, meg a benzintank.
  • I.C.ram
    Eladom a gépem, akkor sima megtudodm megvenni+apám tuti kisegít, mert ős is vevő az ilyen autókra :D
  • I.C.ram
    Lehet lesz Kubelwagenem!!! EREDETI!!!!!!!!! 350,000 HUF-ért áruljak egy Kubelwagen fansiteon!! Van egy fél milláért is!!!
  • CSOCSO
    ehh.. megvan videon az amikor a béci meg a norbi húzzák egymást a két döggel:) és a barom béci meg kiszálla kocsibol és kézzel nyomja a gáázt:))))))))))) állat barom:) széjjel röögtema fejem..már akkor amikor csak kilépett az autobol és még lábbal taposta...
  • CSOCSO
    köszike itt is
  • CSOCSO
    mi??? hja!! igen!:)))))))))))))