101020
.
-
#3948 bizti nem gáz a csaj ha odamerték állítani...:) -
#3947 ha adják az autót mellé, meg a házat, akkor jöhet :D -
#3946 Szép az autó,csak a csajszi elég gáz! -
#3945 -
#3944 kicsit nagyok, bocsi. -
#3943 képek :)
-
#3942 Linkeld be a verdádat! -
#3941 sok a duma, kevés a kép....
ez a topik sem a régi... :-)
-
#3940 nahát ezért nem fényképeztem mert mindig soikan álltak körülötte
montam magamba ,h én nem fogok tolongani -
#3939 Milyen terveid vannak vele?Most az alakítgatásra gondoltam. -
#3938 Tessék...
-
#3937 nem:) sajnos de el tudnám viselni.. haveré...csak vezethettem odafele.. meg bent is meg hazafelé is:)))álladék volt.. -
Gio #3936 nekemse vett, de ezzel furikazok jelenleg:
http://www.tar.hu/gio/kaposwar082.jpg
belinkelni nemtom:P Van meg mit alakitani rajta, majd idovel;) -
#3935 ez a tied? -
#3934 szép tütü -
#3933 ehhez képest minket non stop rohadtul sokan körbeálltak...
1) a festés miatt
2) azért át van rendesen alakítva az auto
-
#3932 jóvan :)) -
#3931 pfff....nah hagyjuk az ilyen dolgokat...:)))
-
#3930 de ilyen fiatal autót?
az igazi autó 30 nál kezdödik :D -
#3929 any*d:)))))))))))))))))...sok kint lévő amcsi autonál joval drágább egy autocska!... -
#3928 5 millája van a görcsnek erre :((( -
#3927 LOL kurvaéletbe!!! Kiderült, hogy elbaszták az oldalon az árát, és egy nullával kevesebbet írtak :(( 2000 helyett 20000 euró!! Kurva életbe már!! Olyan boldog voltam, erre most tökre le vagyok törve! :( -
#3926 szutykokat minek? :D -
#3925 noh mi ezzel voltunk... ezt nem fényképezte le Degec..nemtom hogy csinálta:
-
#3924 Nem kell kipofozni. Hisz már kivan. Hasznánli fogom majd, hisz egy marha jó kabrió is egyben. Környékünkön volt egy fazon ugyanilyen autóval, ő mindenapi közlekedésre használta. Bogárhátú motor van benne, tehát a motorját is kilehet cserélni egy 1200-as bogár motorjára simán. Mondjuk szerintem a mostani is tök jó (motor). -
#3923 Ha nem kéne a pénz lakásra simán vennék egyet én is, szereznék hozzá egy mg42-t és kipucolnám a városból a sok senkiházit -
#3922 Ha meglesz,akkor mit akarsz majd vele kezdeni?
Jó gondolom kipofozod meg ilyenek,de utána.A garázsban fog állni néha lopiban kiviszed az útra?Vagy pedig befektetésnek szánod? -
Xboxman #3921 Aha és az esti Planetsideozás helyett majd beülsz a műszerfal nélküli volánhoz és a műanyag játék AK-el a valládon tekergeted a garázsban a kormányt!
Hmmm ez télleg megéri:) -
#3920 Egy 25 lóerős 1100-as Kübelwagenért?? Simán! :D -
Xboxman #3919 Képes lennél miatta eladni a gépedet?Most nagyot csalódtam -
#3918 Következő héten küld képeket az autóról :) -
#3917 Most válaszólt a svájci csávó, és mondja, hogy tök fasza állapotban van minden restaurálva van rajta A-Zig. Rengeteg ajánlatot kapott USAból, Japánból, de nem akarja, hogy kivigyék az öreg kontinensről. Szóval nagy esélyekkel indulok a beszerzésében :) 90-es években lett restaurálva. -
#3916 Hát nem szívesen adom ki az infót, mivel már évek óta egy ilyet keresek! Félek, hogy megveszed előlem, mert nekem most nincs pénzem rá :) -
#3915 hol????????????? -
#3914 LOL ráadásul eredeti AfrikaKorps festésslel. Kicsit ütött kopott, de a tulaj szerint teljesen működőképes! Csak a műszerfal hiányzik róla, meg a benzintank. -
#3913 Eladom a gépem, akkor sima megtudodm megvenni+apám tuti kisegít, mert ős is vevő az ilyen autókra :D -
#3912 Lehet lesz Kubelwagenem!!! EREDETI!!!!!!!!! 350,000 HUF-ért áruljak egy Kubelwagen fansiteon!! Van egy fél milláért is!!! -
#3911 ehh.. megvan videon az amikor a béci meg a norbi húzzák egymást a két döggel:) és a barom béci meg kiszálla kocsibol és kézzel nyomja a gáázt:))))))))))) állat barom:) széjjel röögtema fejem..már akkor amikor csak kilépett az autobol és még lábbal taposta... -
#3910 köszike itt is -
#3909 mi??? hja!! igen!:)))))))))))))