101020
.
-
#91189 jó de inkább ez:
-
#91188 Csak úgy gyönyörködni :P
-
#91187 azért nem 6osra kéne hanem az 5.et hosszabbra.
Lassabb lesz 5.ben, viszont kevesebbet forog a motor -
#91186 Néztem, fiatbravo.hu-n egy csóka épített át hatsebességesre 1.4-est, de ott nem takarékosabb lett a cucc, hanem "viccesebb" :)
Hát nem tudom. Ez erősen a drágább a hús mint a leves kategória :) -
#91185 nincs valami fiat klub ahol van ilyen jellegű téma?
Hiába példálózok az enyémmel, a tiéd teljesen más valószínűleg, jobban jársz ha inkább ott kérdezel rá hogy lehet-e, miből, mennyi. Beszerelését valami szakira inkább -
#91184 árban viszont nem ugyanaz mint egy komplett váltó csere.. -
Borg #91183 És szerinted az több meló, vagy kevesebb? Gondolj már bele. Le kell szedni a váltót, és még szét is buríthatod, majd összerakni az új cuccal, és vissza az egész... még több meló, mint váltót cserélni kompletten. -
#91182 egy fogaskerék csere nem váltócserét jelent :)
Azért írtam hogy az utolsó fokozatot egy másik mondjuk fiat modellével cserélni -
Borg #91181 Másik váltó.. szal meglehetősen szerviz igényes :) Kb 8 órás meló.
Fiatnál mondjuk esélyes, hogy valami modellről találsz egy 6gangos kompatibilis váltót, ott eléggé lego minden.
Viszont 6.ban alacsonyabb fordulat azt is jelenti, hogy a szellő is lelassít majd autópályán, nemhogy az emelkedő :) -
#91180 Ez mennyire komplikált átalakítás? -
#91179 keress bele egy hosszabb 5. vagy 6.at (nemtom hány sebességes)
Nekem több ismerős cserélt pl a sportban 5.et, aszem talán valamelyik régebb suzukiból, 600al forog kevesebbet 140nél. (ami nálam normál 5.el mondjuk 9L, azzal ott 7-7.5) -
#91178 Akkor inkább nagybátyám GS300-át, ha egyszer eladja. :) -
#91177 Penge autó ezt aláírom, de szerintem tartósan 4500-5000-es fordulaton autózni semminek sem jó. -
#91176 -
#91175 Egyetértek! E10 2.0 szívódízel, az örök élet+1 nap! Kb. utolsó jó, tartós Corolla volt :)) Csak kár, hogy az eladókra rárepül a sok nigger, mint légy a szarra és viszik ki afrikába....(mondjuk ez is aláírja a tartósságát:D) -
#91174 -
#91173 akár 3-4 barig is gond nélkül,csak rohadtul ráz -
#91172 ez kva nagy :D:D
-
#91171 Vegyél 740-est, az is 9,5 körül eszik pályán :) -
#91170 és biztonságos? meddig lehet felfújni, ameddig 100% jó.? -
Wicked Belzebub #91169 Asszonynak az van. Én városban szeretek vele menni, de tény, hogy nem az autópályák ördöge. Viszont pörgős a motor és ha a zajt elviseled gond nélkül tarja a 150-et. Csak nem érdemes, mert ott viszont a fogyi ugrik meg nagyon. -
Wicked Belzebub #91168 Pár litert nem fogsz, max 1-1.5 ha összejön 1000 km-re. -
#91167 Hál' istennek.. -
#91166 Ha túlfújom a gumikat pl 2,6 barra, nem lesz gond belőlle egy 1000 km-es úton?
Nehogy eldurranjon nekem 140-nél.
Mert a fogyasztáson akarok spórolni pár litrt. -
#91165 és ilyen Magyar honban van? :) Forgalmiba mi lenne, KRÓM szíín? :) -
#91164 ezek szerint találtál új munkát? -
#91163 Nekem az 1.4 ts pályán 7,5-et eszik. Én seléniát szoktam belerakni amikor megvettem olvastam hogy az olasz gépek meghálálják a gyári olajat és tényleg szépen jár tőle a motor és nem is eszi. -
Borg #91162 Olajjal nem érdemes játszani, az KELL bele, amit a gyár előírt.
Keréknyomással spórolhatsz egy fél litert is akár, de ha nagyon túlfújod, akkor hátul városban meg pattogni fog.
Ezenkívül max jól le kell ültetni, csökken a légellenállása :)
Az Accord nekem a 2000-res motorjával 8at eszik autópályán (140-160). Ez szerintem szinte kizárólag az aerodinamikának tudható be, alig van légbeömlő elöl, és jó alacsony, lapos. -
#91161 Gyakorlatilag semmi. 9et eszik pályán, ezt pl nevezhetjük hibának :DD Be van repedve a szélvédő (htx valami murvaszállító köcsögnek), meg sokszínű az eleje. Azért kérdeztem amit kérdeztem, mert eddig 90%-ban városban ment, most pedig gyökeresen másképp fogom használni. -
#91160 nem,az elötti kasznira,faternak volt 1994-es azóta visszasírja
olvass népítéletet róla -
#91159 Milyen hibái vannak az autódnak? -
#91158 Hirtelen nem fogok előrántani zsebből 1 millát, szal az eladás még odébb van. A valószínűbb mondjuk az, hogy nem adom el már, mert felesleges. Fenntartása aprópénz, ill. ha az asszonynak kell autó legalább lesz.
Corollából arra a csúnya első lámpásra gondolsz? :DD -
#91157 'A mostani autóval érdemes csinálni valamit? Gondolok itt ilyenekre, hogy más olaj, emelt keréknyomás, ilyesmi.."
-ezt nem értem ha eladod akkor nem tök mindegy? -
#91156 nagy a légellenálása,húgomé is olyan volt 100-ig fürge aztán elfogy
pályára lapos gép kell,a corvette 9 literrel eljárt 140-nél:)
vegyél egy corollát 2.0D az az isten de öreget és ne olcsót! -
#91155 "A mostani autóval érdemes csinálni valamit?" - Én ezt az oldalt tudom ajánlani, olvasd át. -
#91154 Bájdövéj, tegnap muter ezres (se) yarisával voltam kénytelen kimenni, hát baszki. Katasztrófa mennyire nem megy, pedig nagyon szuper kisautó lenne. 130-at nincs szívem menni vele.. (ott már vastagon 4000 felett forog) -
#91153 De, most azonnal eladom a fityót, és veszek egy egyes swiftet, mert az kényelmes, és pont arra találták ki, hogy autópályán használd napi 150km-t. :DDD
Akkor hangsúlyozom:
"A mostani autóval érdemes csinálni valamit? Gondolok itt ilyenekre, hogy más olaj, emelt keréknyomás, ilyesmi.." -
#91152 Stoft = Stift... -
#91151 Ha tényleg csak az számít, hogy elvigyen A-ból B-be, és ne legyen drága, akkor egy Stoft. A világból is kimennek azok a kocsik, és hugyér szarár van hozzájuk alkatrész :D -
#91150 Szempont, hogy oda is érjek vele, ahová megyek :DDD
A mostani autóval érdemes csinálni valamit? Gondolok itt ilyenekre, hogy más olaj, emelt keréknyomás, ilyesmi..